EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 464588 defa] EURO 2016

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İyi oldu iyi boşverin.

Bu Paratore'nin her zaman dört ayağı üzerine düşmeyeceğini farketmesi lazım herkesin.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

PARAtor kafileyi açıkladığında bizim kaderimiz çizilmişti...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Gökhan Gönül hastasonuna kadar KAP'a bildirilir ozaman...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi basın FT nin onca hatasını unutup kıl payı turnuva dışında kaldık diyecekler...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mellfred

İslambek Kuat'ın golüyle geldiğin turnuvadan bradley golüyle dönersin böyle
hadi çalışsın mimikler

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

FT gibi italya  macindaki  spiker  de  mal :)  herifler  In  sig nie  diye bagiriyroalrken  Turkiye  diye  bagiriyorlar  diyordu  ... Kaldi ki  Turkiye Itayancada Turchia  :) a ile  bitio  e  ile degil yahu  cahil  cuhela adamlar  .. Hep  boyle milletce  gaza  geliyoruz  kimseyi saymiyoruz hep  kendimizi  matah  bi sey  goruyoruz  sonra da   karalar  baglayip sucu  yok hakeme yok uefaya  yok  bilmem kime  atiyoruz... Don bir de  boy aynasina bak be ya   :akuma: :s20:
Yorgo

Çevrimdışı tangaz

İyi oldu iyi boşverin.

Bu Paratore'nin her zaman dört ayağı üzerine düşmeyeceğini farketmesi lazım herkesin.

bence de iyi oldu kıçının üstüne otursun şeref noksanı diyecem de bu midesiz federasyon falan varken bi halt olmaz. 41yaşındayım kendimi bildim bileli mili takım cinconun arka bahçesidir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gökhan Gönül hastasonuna kadar KAP'a bildirilir ozaman...
Artık lurtuluruz o karın ağrısından da.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı onurturan

cok büyük bir ders..

Çevrimdışı TANERCAN

Tüm suçu Olcay ve Cenkin kaçırdığı iki gole bağlayacak (Hakaret Yasak)₅ çıkacaktır. Selçuk ve Ozan Tufan takımının taraftarı bunu yapacak

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

çok iyi oldu hiç üzülmedim çünkü hiç haketmedik. elbet bi burukluk oldu ama bu ft balından nefret ediyorum bu adam başarısız bi halt bilmeyen birisi bunun ipliği artık pazara çıkmalı ve kurtulmalı milli takım. gerçi bi kaç  seneye federasyon başkanı olur  bu herif ölene kadar kanser gibi bırakmaz.

İrlanda bizden daha çok haketti daha doğrusu elenenler bile bizden daha çok haketti. biz hiç haketmedik.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz bitti dedik bitti...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Hak edenler gitti. Hak etmeyenler gidemedi...

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Uzulmenin hic  manasi yok  .... Zaten oynadigimiz  topla da  haketmedik  dun de  iki tane  topumuz  kale buldu  ikisi de  gol oldu  Cekler  16  sut atti gol atamadi ...  FT yi ovsun bakalim yalak Turk spor  basini
Yorgo

Çevrimdışı Tolga

Fatih Terim balı bu sefer bir yere kadar gitti.

Haketmediğimiz bir turnuvada haketmediğimiz bir şekilde üst tura çıkacaktık ama hakedenler çıktı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Şans da bir yere kadar!

Çevrimdışı 38life

bence de iyi oldu kıçının üstüne otursun şeref noksanı diyecem de bu midesiz federasyon falan varken bi halt olmaz. 41yaşındayım kendimi bildim bileli mili takım cinconun arka bahçesidir.

En azından 2018'de takımın başında olmaz çok büyük ihtimalle.

Çevrimdışı Çağatay

biz bitti demeden bitmez diyorduk da irlanda bitti dedi onu napacaz..?

işte bunlar hep o irlandalı boksörün ahını almamızla başladı
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı onder23

Dün 2 -0 iken birçok boş pozisyon yakaliyorken 2 tane daha atmamız gerekiyordu kendi işini kendimiz halletmemiz lazımdı

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Uzulmenin hic  manasi yok  .... Zaten oynadigimiz  topla da  haketmedik  dun de  iki tane  topumuz  kale buldu  ikisi de  gol oldu  Cekler  16  sut atti gol atamadi ...  FT yi ovsun bakalim yalak Turk spor  basini

Keşke dün yenilseydik. İnan bugün olandan daha çok şuan dün yenilmediğimize üzülüyorum.

Çevrimdışı onurturan

oguzhan olcay cenk ismail moral bozmadan klimalardan hasta olmadan gelin artik hadi aklimiz hep sizde kaldi zaten..

Çevrimdışı Turco

zaten zor gruba düşmüştük. grup lideri olarak çıkmamız zaten imkansızdı ikinci olarak çıksaydıkda italya gelecekti ve bizi eleyecekti.

Çevrimdışı bjkozy

Iyi oldu. Dun cekleri yendik diye bir havalara girdirler. Alin sizi boyle saf disi birakirlar. Zaten belliydi boyle olacagi. Italyanlar yedek agirlikli ciktilar ki en digru seyi yaptilar. Kendi kaderini baskasinin ellerine birakirsan boyle olur. 1 mac kazandik diye mac sonrasi artislikler yaparlar anca

Çevrimdışı cursedofdragon

bal bitti.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Biz bitti demeden bitti valla bitirdiler :D

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: