EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 464209 defa] EURO 2016

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2016, 18:28:08 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

O degil de su almanya takimindan 1 hakkim var tek adam sececen deseler hic dusunmeden mulleri alirim. Koy sol beke oynar, kaleye koy oynar herif futbolcu dogmus resmen. Atibanin alaman olani herif.
Hani meshur tabir varya bir tik ustu bizim olcayin bir tik ustu bu iste. O tik ise oyle kolay atlanmiyor.

Çevrimdışı Çağatay

Yalnız Kerim'i ilk yarıda yine beğenmedim.

zaten 11 başlamamalıydı
hamle oyuncusu olarak 60-70 arası girmeliydi

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Mario Gomez sadece iyi bir golcü değil, aynı zamanda ceza sahası çevresinde iyi bir tek pas servisçisi.

Çevrimdışı mylife1903

Mario Gomez sadece iyi bir golcü değil, aynı zamanda ceza sahası çevresinde iyi bir tek pas servisçisi.

Bu alaman ve usali futbolcular butun mac hep dogru yerde durup, hep dogru yere kosuyorlar. Kucuk yastan beri dogru yoneticiler ile calistiklari belli oluyor adamlarin.
Egitim, egitim bir daha egitim ve yeniden egitim

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan pas versene GÖTze :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Kerim habire kaçırıp duruyor...

Çevrimdışı mylife1903

Bu gotze bizde oynasa varya her gun  iki kelam ismailden beter ederim ha.
Domuza benziyor herif, uyuz oluyurum sana gotze.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu gotze bizde oynasa varya her gun  iki kelam ismailden beter ederim ha.
Domuza benziyor herif, uyuz oluyurum sana gotze.

:kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Cik disari cik, kazma herif. Kac para bu gotze?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cik disari cik, kazma herif. Kac para bu gotze?

:evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Hector'un hareketleri İsmail'e benzeten bir tek ben miyim?

Sadece hareketleri ama topla ilişkisi, kalitesi vs. değil :D
Kosusu falan benziyor ben de fark ettim de yazmadim. Ismailin role modeli belki bu cocuktur

Çevrimdışı mylife1903

:evillol:

Bizim yonetimden facialari da var demekki. Ulan bu futbolcu degil 3 sene sonra bu gotze once milan sonra yarim sezondan iki sezon kiralik baska lig yapar sonra hop dubai.

Çevrimdışı atalay

Polonya'nın golündeki organizasyon kadar Ukrayna savunmasının dezorganize hali de önemli. Ukrayna, tribünlerindeki güzelleri kadar turnuvaya oyunsal bi' şey katamadı. Almanya maçının ilk yarısındaki direkt oyunu ve bu maçtaki oyun karakterini övebiliriz belki.
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2016, 20:30:42 atalay ]

Çevrimdışı Berat

Polonyamız tek atıyor gidiyor benim sürprizim  :icool:

Çevrimdışı 38life

Kameralar sürekli Gomez'i çekiyor. Ulan poh mu var anasını satim. Habire yakın plandan Gomezi gösteriyosunuz. Bırakın bizim adamımızı. Bizim o!

Çevrimdışı Koa_lAA

bu f.t çok terbiyesiz adam.. kötü futbolun faturasını ozzi ye kesmiş... böyle bişey olamaz... emor 11 de cenk, ozzi, olcay yedek... ayıp ayıp.. karaktersiz heriff

Çevrimdışı Berat

Volkan, İsmail Köybaşı, Hakan, Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Selçuk İnan, Ozan Tufan, Volkan Şen, Emre Mor, Arda Turan, Burak Yılmaz

Çevrimdışı 38life

Milli takımdaki tek Beşiktaşlı İsmail Köybaşı...

Ulan absürdlükler dünyasında yaşıyoruz resmen. Saykodelik milli takım maceraları...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hovedes gercek mevkisi olan Stopere geçti
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

İsmail'in kanat gg.

Milli takımdaki tek Beşiktaşlı İsmail Köybaşı...

Ulan absürdlükler dünyasında yaşıyoruz resmen. Saykodelik milli takım maceraları...
Ulke olarak Yalamaya ve buyutmeye devam edelim bu imPARAtoru müstehak bize !

Bu herifi biz getirdik bu hale simdi basimiza bela oldu

Ulan hala vazgecemiyorsun su Arda -Selcuk - Ozan - Burak 4 lusunden ins fark yeriz :bandit:
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2016, 20:40:07 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı b.damatoglu

Gomez 1 orta bile alamadı maçın başından beri. Beşiktaşa şükretsin

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: