EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 464473 defa] EURO 2016

Çevrimiçi COB

Çevrimdışı tangaz

Ne Arnavut ne de Turk oynamamali. Cunku zaten ikimizi bir tutuyorlar. Ben omru hayatimda Yunanlar kadar nefret dolu milliyetci fasistler gormedim. Sirplar bile yanlarinda cok humanist kalir.

Zaten Yunanistanda yasayan Arnavutlar tamamen asimile olmus durumdalar, asimile olmayanlar ise Altin Safak'in irkci eylemleriyle bogusuyorlar.

Orada Tumer oynadi nasil oynadiysa, Turkiyede Gekas oynadi. Gekas adamdi ama :)

tümer satılık olduğu için kolayca uyum sağlamıştır @COB
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

tümer satılık olduğu için kolayca uyum sağlamıştır @COB
:money: only god canaajjahaha

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ne Arnavut ne de Turk oynamamali. Cunku zaten ikimizi bir tutuyorlar. Ben omru hayatimda Yunanlar kadar nefret dolu milliyetci fasistler gormedim. Sirplar bile yanlarinda cok humanist kalir.

Zaten Yunanistanda yasayan Arnavutlar tamamen asimile olmus durumdalar, asimile olmayanlar ise Altin Safak'in irkci eylemleriyle bogusuyorlar.

Orada Tumer oynadi nasil oynadiysa, Turkiyede Gekas oynadi. Gekas adamdi ama :)

Kurtulus Savasinin ilk adimlarinin atildigi Samsun kentinde harika oynayip cok sevilmesi apayri bir guzellikti.

Gekas bu lige gelmis en kaliteli forvetlerdendi. Bunca yil olmayan paralarla zevki sefa suren Yunan halki icin soylenebilecek tek sey beter olsunlar

Çevrimdışı firewater

hala hesap kitapmı yapıyorsunuz?

adam kafayı yemiş. Denediği ilk 11 e bakınca bu kolayca anlaşılıyor. Takımın antremanlarınada müdahele etmiyormuş.

Anlayacağınız milli takım çarşamba günü yurda döner, futbolcular hemen tatile kaçıp primleri çatır çutur yemeye başlarlar.

Çevrimdışı Turco

çeklere 5 atar sonra finalllere kadar gideriz rahat olun reis dün çekti kalayı herkes aklını başına alacaktır bundan sonra  :nargile:

Reisin çektiği kalay anca one minute kalayı olur, bi etkisi olmaz yani. Bi futbola müdahale etmediği kalmıştı ona da el attı sağolsun. 

Milli Takım kaynıyor ve moral olarak çökmüş durumda. Gruplaşma had safhada ve içerde olan herşey dışarıya yansıdı. Tüm takım linç ediliyor ve bundan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmayabilir. İlk defa Milli Takım oyuncuları paragözlülükle ve ihanetle itham ediliyor. Şimdilik çok ses çıkmıyor çünkü hala Milli Takımın 2008 veya 2002'deki gibi ters köşe yapma ihtimali olduğundan fazla ses yok. Olurda gruptan çıkamazsak seyredin gümbürtüyü. Milli Takım kafilesini yurda sokmazlar, şimdi açıklanmayan gerçeklerin hepsi bir anda ortaya çıkacak takım gruptan çıkamazsa. Vay anam vay, serhat neler dönmüş ya hesabı dehşete kapılacak herkes.

Futbolcular zor durumda, en başta Burak Yılmaz. Hamile karısını dövdüğü iddasından dolayı başı belada. Üstüne prim meselesi ve kötü performansı da eklendi.

Arda büyük baskı altında, büyük hayal kırıklığı yarattı ve milli takıma da yansıyınca hain ilan edildi. Eski sevgilisine bile ana avrat düz gidildi. İspanya maçındaki tepki ile tüm dünyanın gündemine oturdu. Barcelona'dan da ayrılabilir. Kariyerinin en kötü dönemini yaşıyor.

Terim çıkmazda, kızına, damadına, ailesine ve şahsına karşı aşırı ağır saldırılar var. Aldığı para çok konuşuluyor, hedef tahtasında.

Topal ve Gönül transfer durumlarından dolayı çıkmazda. Turnuvadaki kötü performansları transferlerini ve kazanacakları paraları mutlak etkileyecek. Mesela bu performansından sonra hiçbir kulüp Topal'a yıllık 2 milyon vermez. Ki şuan bonuslarla 3 milyona yakın kazanıyor. Keza Gökhan'da öyle. Kendi dertlerine düşmüş adamların Milli Takıma katkısı olmaz.

Caner, Selçuk, Arda, Burak, prim olayı ve takım içindeki gruplaşmadan sorumlu tutuluyorlar.
Hakan Çalhanoğlu hayal kırıklığı yarattı, beklenti çok büyüktü karşıkayamadı. Büyük baskı altında.
Ozan Tufan kiloları ve saç düzeltme olayı nedeniyle çok yıprandı ve hala baskı altında.
Kadroya alınmayan futbolcuların dışarıdan müdahaleleri ve futbolcuları Terim'e karşı kışkırtması hoca-futbolcu arasındaki ipleri kopardı.
Türk spor basını eskisi gibi korkak değil, sesini yükseltiyor ve çekinmiyor. Örnek Mehmet Demirkol acımıyor, yapıştırıyor. Şansal içerde ne olup bittiyse dışarı aktardı. Erman'ın bi sövmediği kaldı. Gazetelerin manşetleri de ağır.
Taraftarın sosyal medya yoluyla yaptığı baskı ve ağır hakaretler öbür taraftan sıkıştırıyor. Mesela Caner'in instagram hesabındaki bir fotoğrafa, adı eski karısı Asena ile anılan popçu Berkay ile alakalı şeyler yazılıyor. Futbolcuların instagram hesaplarına girin bakın neler neler yazılmış, insan düşmanına yapmaz bunları.
Daha ekleyecek çok ayrıntı var ama bunların yanında önemsiz kalıyor.

Özetle her taraftan müthiş derecede baskı altında bulunan Milli Takımın Çekleri farklı yenip gruptan çıkabileceğini düşünmüyorum. Euro 2008'deki gibi Allah yardım etmezse bu takımdan bi cacık olmaz.

Çevrimdışı mylife1903

Reisin çektiği kalay anca one minute kalayı olur, bi etkisi olmaz yani. Bi futbola müdahale etmediği kalmıştı ona da el attı sağolsun. 

Milli Takım kaynıyor ve moral olarak çökmüş durumda. Gruplaşma had safhada ve içerde olan herşey dışarıya yansıdı. Tüm takım linç ediliyor ve bundan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmayabilir. İlk defa Milli Takım oyuncuları paragözlülükle ve ihanetle itham ediliyor. Şimdilik çok ses çıkmıyor çünkü hala Milli Takımın 2008 veya 2002'deki gibi ters köşe yapma ihtimali olduğundan fazla ses yok. Olurda gruptan çıkamazsak seyredin gümbürtüyü. Milli Takım kafilesini yurda sokmazlar, şimdi açıklanmayan gerçeklerin hepsi bir anda ortaya çıkacak takım gruptan çıkamazsa. Vay anam vay, serhat neler dönmüş ya hesabı dehşete kapılacak herkes.

Futbolcular zor durumda, en başta Burak Yılmaz. Hamile karısını dövdüğü iddasından dolayı başı belada. Üstüne prim meselesi ve kötü performansı da eklendi.

Arda büyük baskı altında, büyük hayal kırıklığı yarattı ve milli takıma da yansıyınca hain ilan edildi. Eski sevgilisine bile ana avrat düz gidildi. İspanya maçındaki tepki ile tüm dünyanın gündemine oturdu. Barcelona'dan da ayrılabilir. Kariyerinin en kötü dönemini yaşıyor.

Terim çıkmazda, kızına, damadına, ailesine ve şahsına karşı aşırı ağır saldırılar var. Aldığı para çok konuşuluyor, hedef tahtasında.

Topal ve Gönül transfer durumlarından dolayı çıkmazda. Turnuvadaki kötü performansları transferlerini ve kazanacakları paraları mutlak etkileyecek. Mesela bu performansından sonra hiçbir kulüp Topal'a yıllık 2 milyon vermez. Ki şuan bonuslarla 3 milyona yakın kazanıyor. Keza Gökhan'da öyle. Kendi dertlerine düşmüş adamların Milli Takıma katkısı olmaz.

Caner, Selçuk, Arda, Burak, prim olayı ve takım içindeki gruplaşmadan sorumlu tutuluyorlar.
Hakan Çalhanoğlu hayal kırıklığı yarattı, beklenti çok büyüktü karşıkayamadı. Büyük baskı altında.
Ozan Tufan kiloları ve saç düzeltme olayı nedeniyle çok yıprandı ve hala baskı altında.
Kadroya alınmayan futbolcuların dışarıdan müdahaleleri ve futbolcuları Terim'e karşı kışkırtması hoca-futbolcu arasındaki ipleri kopardı.
Türk spor basını eskisi gibi korkak değil, sesini yükseltiyor ve çekinmiyor. Örnek Mehmet Demirkol acımıyor, yapıştırıyor. Şansal içerde ne olup bittiyse dışarı aktardı. Erman'ın bi sövmediği kaldı. Gazetelerin manşetleri de ağır.
Taraftarın sosyal medya yoluyla yaptığı baskı ve ağır hakaretler öbür taraftan sıkıştırıyor. Mesela Caner'in instagram hesabındaki bir fotoğrafa, adı eski karısı Asena ile anılan popçu Berkay ile alakalı şeyler yazılıyor. Futbolcuların instagram hesaplarına girin bakın neler neler yazılmış, insan düşmanına yapmaz bunları.
Daha ekleyecek çok ayrıntı var ama bunların yanında önemsiz kalıyor.

Özetle her taraftan müthiş derecede baskı altında bulunan Milli Takımın Çekleri farklı yenip gruptan çıkabileceğini düşünmüyorum. Euro 2008'deki gibi Allah yardım etmezse bu takımdan bi cacık olmaz.
@Turco galiba 2001de boyle bir pirim olayi yasanmisti. Mercedes jip mi nedir soz verilmisti. Hakan sukur aglamisti jip jiiip jiiip, diye
Hep soyledigim gibi secim adaletli yapilmayinca insanlarin destegini kaybediyorsun.
Genc cocuklsr ile gidip yenilseydik bu kadar tepki gelmezdi hatta ben ftye destek verirdim hic sevmedigim halde ama o bunu yapabilir mi? Yapamaz, yemez. Cunku hak etmeden bir koltukta oturup hak etmedigi parayi kazanan insan rahat olmaz devamli korkar.
Ft teknik direktor de degil turkiye futbol direktoru, her ne demekse artik. Herkesin direktoru herif

Çevrimdışı Turco

@Turco galiba 2001de boyle bir pirim olayi yasanmisti. Mercedes jip mi nedir soz verilmisti. Hakan sukur aglamisti jip jiiip jiiip, diye
Hep soyledigim gibi secim adaletli yapilmayinca insanlarin destegini kaybediyorsun.
Genc cocuklsr ile gidip yenilseydik bu kadar tepki gelmezdi hatta ben ftye destek verirdim hic sevmedigim halde ama o bunu yapabilir mi? Yapamaz, yemez. Cunku hak etmeden bir koltukta oturup hak etmedigi parayi kazanan insan rahat olmaz devamli korkar.
Ft teknik direktor de degil turkiye futbol direktoru, her ne demekse artik. Herkesin direktoru herif

Jip olayı tamamen Ulusoy'un salaklığından kaynaklandı. Tutamayacağı sözler verdi ve sonrasında caydı. Futbolcuya söz verip tutmazsan adam kazan kaldırmakta haklıdır. Söz verdiysen tutacaksın. Eğer federasyon söz verip tutmamışsa futbolcuyu kimse suçlayamaz.

Ulusoy'dan jip çalımı

Lig neredeyse bitti, Milli Takım'daki jip krizi bitmedi.

5 Haziran 1999'daki Finlandiya deplasmanı dönüşü, uçakta bütün futbolculara Range Rover (Fiyatı 90 bin dolar) jip sözü veren Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy, önceki gün futbolcuların "Sözünüzü tutmazsanız basın toplantısı düzenleyeceğiz" demesi, Denizli'nin de istifa edeceğini söylemesi üzerine dün bir açıklama yaptı. Kriz olmadığını savunan Ulusoy, "Jipleri gelecek hafta veriyoruz. Ancak bunlar 70-80 milyarlık değil" şeklinde konuştu

'Resmen kandırılıyoruz'

Dağıtılacak 16 jipin Hyundai marka (Fiyatı 25 bin dolar) olacağının duyulması futbolcular arasında yeni bir kriz yarattı. Başkan'ın açıklamasını TV'den izleyen futbolcular, "Resmen kandırılıyoruz. Zaten adam başı 30'ar milyar primimiz verilmedi. Şimdi de jiplerin markası değişti. Bu, para olayı değil. Verilen söz tutulmuyorsa, bizim bu federasyonun yöneticilerine güvenimiz kalmıyor" şeklinde yorum yaptılar. Bu arada, "Federasyon Denizli'yi yıpratmak için bilinçli olarak jip konusunu çözmüyor" iddiasında bulunuldu.

Buda Rüştü'nün beyanatı...

Jip krizinin tek sorumlusu olarak futbolcuların gösterilmesinin kasıtlı yapıldığını ifade eden Rüştü, ‘‘Tek suçlu federasyondur. Beni ve arkadaşlarımı Türk Ulusu önünde küçük düşürmeye çalışıyorlar’’ diye konuştu.

BEN jip mip istemiyorum. Almayacağım. Benim gibi 2 ya da 3 arkadaşım da bu jipleri almayacak’’ Bu sözler Fenerbahçe'nin Kaptanı ve Milli Takım Kalecisi Rüştü Rençber'e ait. Jip krizinin tek sorumlusu olarak futbolcuların gösterildiğini ve bunun kasıtlı olarak yapıldığını ifade eden Rüştü, ‘‘Tek suçlu federasyondur. Beni ve arkadaşlarımı Türk Ulusu önünde küçük düşürmeye çalışıyorlar’’ diye konuştu.

Ulusoy söz verdi

Kendileri için en büyük primin ‘‘Avrupa Şampiyonası Finallerine katılma onuru’’ olduğunu ifade eden Rüştü, ''Jip krizini'' başından sonuna kadar Hürriyet'e anlattı. Rüştü şunları söyledi: Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy geldi. Bizlere ‘‘Şampiyonaya gidin size birer jip ’’ dedi. Alpay ayağa kalktı: - ‘‘Sayın başkan sizin kullandığınız Range Rover gibi mi?’’ dedi. Ulusoy, parmağını havaya kaldırdı bizleri göstererek: - ‘‘Hepinize birer Range Rover’’ diye yanıtladı.

TEHTİD Mİ ETTİK?

Ancak bu noktadan sonraki tüm gelişmeleri federasyon sulandırdı. Kamuoyunda bizleri suçlu gibi göstermeye çalıştılar. Şimdi soruyorum. Bizmi istedik bu jipleri. ‘‘Bize jip vermezseniz çıkıp oynamayız mı?’’ dedik. ‘‘Maça çıkmıyoruz mu’’ dedik. Sorun jiplerin verilip verilmemesi yada markası değil. Bunların hepsi hayal mahsulu. Biz karşımızda dürüst insanlar bulamıyoruz. Bazı köşe yazarları da bilip bilmeden onlara yardımcı oluyorlar.

OLAY SULANDIRILDI

Ben bu sıkıntımızı Milli Takımlar Sorumlusu Selami Özdemir'e söyledim. ‘‘Bize karşı dürüst olun’’ dedim. Ne yazık ki bize yardımcı olması gereken Futbol Federasyonu olayı sulandırdı.

Simdi de bu jipleri 16 futbolcuya dağıtacaklarını söylüyorlar. Milli Takım kadrosu 20 hatta 22 kişi. 4 maç oynayan Milli Takımımız'ın galibiyetinde rol oynayan bazı arkadaşlarımız jip alamayacak. Ama bizler alacağız. Ve o Milli Takım'dan siz dostluk, arkadaşlık, sevgi, birlik, beraberlik ve başarı bekleyeceksiniz. Olmaz böyle şey.

Tekrar ediyorum tek suçlu federasyondur. Beni ve arkadaşlarımı Türk Ulusu önünde küçük düşürmek isteyenler bundan utanmalıdırlar.

FT Milli Takım-LAR teknik direktörü olarak sözleşme imzaladı. Kadın milli futbol takımından tutun Futsal, Plaj Futbolu cart curt falan da dahil tüm Milli Takımların patronu.
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2016, 18:24:34 Turco ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fatih Terim de Aziz Yıldırım gibi ağlamayı biliyor  :money: Türk futbolu iyice ağalama duvarına döndü. Hatalıyım diyenden hatalarımı düzeltmeye çalışacağım (istifa edeceğim) diyenden çok ağlayanlarla dolu...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Kapkarakartal

F.T. : "Utanması gereken birileri varsa o ben değilim. Utanması gerekenler, bu takımın, bu kafilenin bu hale gelmesini sağlayanlar olmalıdır."

Bu takımı ben kurdum her oyuncuya birşeyler kattım diye her ortamda övünen adam utanması gereken ben değilim diyor ironik.  :money:
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2016, 21:39:09 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

F.T. : "Utanması gereken birileri varsa o ben değilim. Utanması gerekenler, bu takımın, bu kafilenin bu hale gelmesini sağlayanlar olmalıdır."

:money:
By Ego  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Bu takımı ben kurdum her oyuncuya birşeyler kattım diye her ortamda övünen adam utanması gereken ben değilim diyor ironik.  :money:
Bu ciddi mi?
Kim suclu ulan, parayi alan sen, takimi secen sen ben mi sucluyum, futbolcu mu suclu boyle sacmaliklar nedense bizim ulkede oliyor sadece. Oha,utanmasi ve ozur dilemesi lazim hala konusuyor

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu ciddi mi?
Kim suclu ulan, parayi alan sen, takimi secen sen ben mi sucluyum, futbolcu mu suclu boyle sacmaliklar nedense bizim ulkede oliyor sadece. Oha,utanmasi ve ozur dilemesi lazim hala konusuyor

Basın toplantısından bu söz hocam :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Bu adamin basin toplantisi baska dillere ceviriyorlar mi?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu adamin basin toplantisi baska dillere ceviriyorlar mi?
Umursadıklarını pek düşünmüyorum  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Akinfeev ne cikardi be.
Elin kalecisi bize noyer geliyor tabii

O degilde bu ruslarin sag bekine hastayim.
@atalay bu smolnikova ne diyorsun, bizim becke benziyor.

Çevrimdışı Ersoy

Ramsey çok güzel attı.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı MrtBlgc

https://twitter.com/atakankurt2/status/744965290086170624

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Cok guzel asirtti herif. Iyi mac oluyor yalniz.

Çevrimdışı OrhanAker

https://twitter.com/atakankurt2/status/744965290086170624

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sonra yuhalamayın yok eleştirmeyin..ne kadar gereksiz insan varsa hepsi bizde.

Çevrimdışı Bishamon

Rusya cok kotu

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı atalay

O degilde bu ruslarin sag bekine hastayim.
@atalay bu smolnikova ne diyorsun, bizim becke benziyor.

İsmi Rus roman karakterlerine benziyor. Turnuva dışında pek izlemedim. @mylife1903

Çevrimdışı TANERCAN

En iyi 3. Denen sistem yüzünden gruplarda keyif kalmadı. Slovakya yense İngiltere elenirdi normalde. Haliyle Slovakya saldırırdi. Ama Galler İngiltere ve Slovakya ucude neredeyse garanti olduğu için tadı yok maçların

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Günümüz futbolunda gol atmanın en kolay yolu defanstan hızlı çıkmak.

Etiketler: