EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 464599 defa] EURO 2016

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

nani gol atacak bugün gene
Bence Quaresma atacak abi

Çevrimdışı Bishamon

Quaresma italyanca kufur etmis

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı 38life

Vierinha'yı çok beğeniyorum...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Carvalhoyu alsak nasıl olur 1 sene iş yapmaz mı

Çevrimdışı atalay

Portekiz'in, Veloso ve Meirelles dışında iç oynayacak orta saha oyuncusu yok. Onlarda yetersiz olunca ideal 4-3-3 formasyonunu oynayamıyorlar. Kanat ortalarında Ronaldo ve Nani'yi topla buluşturmak dışında hücumda bir planları yok.

Çevrimdışı 38life

BBC spikerinin sarı kart pozisyonundan sonra Quaresma için yorumu: "Stupid, undisciplined"

Bir spikerin bir futbolcuya aptal demesi bence disiplinsizliktir.  :D

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Yani :alala:

Yani ne? Yorum yapmadım, spikerin söylediğini ilginç bulduğum için aktardım.

BBC spikeri saçmalamış kart gerektiren bir şey yoktu hatta avusturyalı oyuncunun elini Q'nun yakasına koyarak hatta ufaktan çekiştirerek mesafe koymasına birşey dememiş mi BBCgiller?

Hayır, hakemle tartışmayı uzatırsan sarı kartı görürsün dediler. Kartın Quaresma'nın hareketine değil de söylediklerine geldiğini anlamış olduğunuzu umuyorum.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı tangaz

quaresma kornerleri fena kullanmadı bizim sosa'dan iyi kullanıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hayır, hakemle tartışmayı uzatırsan sarı kartı görürsün dediler. Kartın Quaresma'nın hareketine değil de söylediklerine geldiğini anlamış olduğunuzu umuyorum.
Bende ne demisler diye sordum , Ingilizcemiz yok :bandit:

Translate de Ceviri degil katliam yapiyor oyuzden sordum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

ben hakemle diyaloğu uzattığını ama kart gerektirecek düzeyde sürmediğini düşünüyorum. ben BBC spikeri olsaydım bunu dile getirir ve hakemin otoritesini ortaya koymak için artistlik yaptığını ve rizzolinin kartının yanlış olduğunu söylerdim. bu nedenle BBCgillerin saçmaladığı yorumumun arkasındayım ve bence kart kolay çıktı gereksizdi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı LuceGel

Portekiz şut 13 korner 7 bu kadar etkili ilk yarıda gol çıkması gerekirdi.Ronaldo etkisiz bugün.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı tangaz

portekizde merkez orta saha oynayan gomez ne işe yarar çözemedim çok gereksiz forma işgal ediyor bence. kanatlar desen Q birşeyler deniyor ama ne çektiyse santraforsuzlukdan çekiyor bu herifler. yıllarca paulista süründürdü sonra nuno gomez,  postiga sonra almeida şimdi o kazmalarda yok. kanat deseniz o  kadar adam var ama bence hiç biri Simao Sabrosa tadında değil...

Çevrimdışı ilhan mansız

portekiz berbat,,

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

quaresma kornerleri fena kullanmadı bizim sosa'dan iyi kullanıyor.
Evet abi fena orta yapmadı ligde de osmanlı deplasmanında gomezin kafaya çok güzel pas atmıştı 1 0 gerideyken önemli bir asistti..

Çevrimdışı ilhan mansız

Portekiz'in, Veloso ve Meirelles dışında iç oynayacak orta saha oyuncusu yok. Onlarda yetersiz olunca ideal 4-3-3 formasyonunu oynayamıyorlar. Kanat ortalarında Ronaldo ve Nani'yi topla buluşturmak dışında hücumda bir planları yok.
plansızlıkta neredeyse bizimle yarışırlar,, :D

Çevrimdışı tangaz

plansızlıkta neredeyse bizimle yarışırlar,, :D

en azından stoperleri stoper  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

rizzoli fuchsu koruyor eyyamcı, bu işleri bir türk yapsaydı çift sarıdan atardı bu rizzoli...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Portekizin sol bekini beğenmedim ama sağ beki fena onu alalım

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Portekiz'in sol beki ve Andre Gomes çok iyi oyuncular.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Protekiz Tek kaleye cevirdi maci , Ronaldo cok sanssiz vuruyor vuruyor çıkarıyorlar :s20: :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sol bekte iş yok sağ beki iyi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İkisi de 93'lüymüş. Guerreiro'yu Dortmund kapmış.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Quaresma orta rekoru kırıyo :D

+Fuchs da iyi kapattı şu ana kadar.

Çevrimdışı onder23

Q17 çok çizgi de kalıyor. Ceza sahası çevresinde dolaşma konusunda bizde Olcay en iyisi

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mellfred

Andre gomesi çok beğendim. Baktım transfermarcktan 20 m çekiyormuş zaten

Etiketler: