EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 464703 defa] EURO 2016

Çevrimdışı OrhanAker

Topu alsak ne olacak :) 3 pas üst üste yapamıyoruz.
Hezimet olmasın tek dileğim o.
İkinci yarı toparlanmamız lazım biraz yoksa ispanya durmaz.
Bu neyin inadı arkadaş ben anlamadım şu topalı ortaya çeksen bir 45 dk ne kaybedersin.
Anca artistlik yap sağa sola..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Topu ayağına isteyen oyuncu tiplemeleri ile oynuyoruz. Bir tane topu önüne isteyen, topa giden oyuncu yok. Rakipte Nolito'nun oynadığı topsuz oyunu oynayacak yegane oyuncu yedek kulübesinde süre alamadı.
Ozan tufanı sen beğeniyor muydun ?

Çevrimdışı ekrembaser

Benim ortak maçta 2. Golden sonra bizim taraftarlardan biri atlamış fatih Terim'e sövmek için koşmuş polis karga tulumba çıkarmış adamı

Çevrimdışı Tolga

İspanya, Çek Cumhuriyeti maçında savunmayı orta sahaya kadar çıkartarak oynadı ve 1-2 kez Çeklere kontra şansı verdi. Büyük ihtimalle biz de geride bekleyip İspanya'nın geride bıraktığı boşlukları değerlendirmeye çalışacağız zaten başka da şansımız yok.

Bu yüzden bugün maça Burak ile başlayabiliriz ki Fatih Terim'in onu oynatacağını düşünüyorum.

Eldekilerde şöyle bir kadro ile çıkmak bence daha mantıklı ; Volkan-Gökhan-Semih-H.Balta-Caner-Arda-M.Topal-Selçuk-Olcay-Oğuzhan-Burak

İşin savunma kısmını daha fazla düşüneceğimiz için Olcay'ın Caner'in önünde oynaması bence daha doğru olur.

Tabi bir ihtimal forvetsiz de çıkabiliriz ama bu da bence gereksiz olur.
Çıkartır demedim zaten bence bu kadro ile çıkmak mantıklı olur diyorum. :)

Yine aynı kadro ile çıkalım da 3 ya da 4 yiyelim o zaman muradına erer.

Burak'ı yazdığım için de herkesten özür diliyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Topal stoper olmaz diye diye dilimizde tüy bitti ama bay ego inat ya yine bildiğini okuyor.
topal stoper oynamaz ozan tufan hiçbir şey oynamaz nuri şahin bin basar ona burak hiç sevmediğim bir oyuncu top kendindeyken rakibe dirsek atıyor

Çevrimdışı 'TaNeR'

Birilerinin egoları yüzünden ister sporda ister diğerleri olsun yurt dışında sadece rezil oluyoruz, yazık millet olarak hak etmiyoruz bunu !
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Orhan

Kendi mevkisinde oynayan adam yok gibi. 6 ortasaha Var arkadas yazıklar olsun!!  :akuma:

Çevrimdışı cisse557

Komplo teorimi bırakayim şuraya. Fatih Terim bu sonuçlardan sonra istifa eder, Gs'nin başına geçer. Milli takımın başına geçmesi için de Şenol hocaya teklif götürler. Bir taşla iki kuş. Ve Gs'yi tekrardan diriltme operasyonu başlar.

Çevrimdışı Mehmet57

Ozan beni bu sene yaniltmadi. Inanilmaz derecede yetersiz oldugunu adi bizimle gectiginde soylemistim.

Çevrimdışı cagdas44

Oğuzhan'ın son dakikalardaki yalnız koşusunda bile bakış açısı düşünce farkı ortaya çıkıyor

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 01:08:10 atalay ]

Çevrimiçi Kapkarakartal

Arda'ya laf etmeyin, günlerdir otobüsün peşinden koşuyor yorgun adam napsın.

Opet'te dursunda benzin alsın benzini bitmiş :)

Çevrimdışı Arena_

Ozan Tufan'ı halı saha macında bile oynatmam o derece yani

Çevrimdışı bjkozy

Kesin burakin yerine cenki sokar. Ikinci yarida cenk bos bos dolasir. Orta sahada hicbir isik yok. Ne orta ne pas neoyun kurgusu. Rezalet.

Çevrimdışı Turco

Sahadaki bu seviyenin oyuncusu bizde 2 3 adam var biri oğuzhan top bizde kalmıyor napacak oğuzhan maçtaki tek olumlu hareketi yaptı

hocam oğuzhan'ın tercihleri yanlış, top ayağına gelince adam tir tir titriyor ne yapacağını şaşırıyor. sorumluluk almıyor çünkü korkuyor. top almak için yanaşmıyor bile. oğuzhan yeteneksiz bi oyuncu değil ama mental olarak sağlam bi yapısı yok. çok çabuk demoralize oluyor ve büyük maçlarda yokları oynuyor. daha yaşı genç olabilir ama bu maçlarda sorumluluk alacak arkadaş, bu seviyede elini taşın altına koyacak, korkmayacak. aman kaptırırım aman garanti oynayayım demeyecek. büyük oyuncular böyle maçlarda oynar, oğuzhan kusura bakmasın arsenal'i barça'yı hedefliyorsa tam da bu maçlarda oynayacak. bizde oğuzhan çok iyi oynuyor çünkü seviye düşük, ama işte böyle büyük turnuvalarda bu seviyelerde olmuyor işte. oğuzhan bu tür maçlarda oynamayı bilecek, bu stresi kaldırmayı öğrenecek. yoksa bizim ligde estirir, üst seviyelerde yokları oynar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ozan 135 dakikadır takımın tek savunmacı karakterli oyuncusu fakat top ayağındayken felaket. Geçen yılki Ozan performansını beğeniyordum.
Asıl sıkıntı bu değil mi zaten topal olsa orda orta sahada öyle ezilmezdik

Çevrimdışı OrhanAker

Komplo teorimi bırakayim şuraya. Fatih Terim bu sonuçlardan sonra istifa eder, Gs'nin başına geçer. Milli takımın başına geçmesi için de Şenol hocaya teklif götürler. Bir taşla iki kuş. Ve Gs'yi tekrardan diriltme operasyonu başlar.
Yok öyle bi dünya şenol hoca hiçbir yere gitmez.

Çevrimdışı Tolga

Fatih Terim de garanticidir, Gs bu haldeyken oraya gitmez.

Gs'ye gidermiş gibi yapıp gündemi değiştirecek böylece başarısızlığını unutturacak aklı sıra.

Çevrimdışı atalay

Planladığım, düşündüğüm, tarif ettiğim bir 45 dakikayı izledik. Günlerdir bunun için mi kafa patlatmışlar?

Çevrimdışı Ensar

olacak olan bu ama Şenol hoca bizi bırakmaz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 'TaNeR'

Arda ayakta duramıyor Ozan ve Burak ne yapıyor belli değil.
Stoperlerimizin ikisi de orjinal stoper değil =>sonuç HÜSRAN
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı OrhanAker

Planladığım, düşündüğüm, tarif ettiğim bir 45 dakikayı izledik. Günlerdir bunun için mi kafa patlatmışlar?
Ne düşünüp planladılar hakikaten acayip merak ediyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kanatta Çalhanoğlu inadına bir türlü anlam veremiyorum. Frikik ve şut atsın diye oyuncu monte edilir mi takıma?

Hadi diyelim saat gibi işliyordur oyunun. O da yok.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Kurtarıcı Nuri giriyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ortada sıçan oynuyorlar adamlar ya rezillik resmen

Etiketler: