EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 464798 defa] EURO 2016

Çevrimdışı 'TaNeR'

Sivok golde hatalı, şut vurdurmayacaktı...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

hmmmm anlaşıldı
Bu digiturk yurtdisini alacam sonunda olmuyor boyle.

Çevrimdışı Ensar

Bu digiturk yurtdisini alacam sonunda olmuyor boyle.
ben türkiye de halamın adresi üzerime aldım digiturk , banka hesabından otomatik ödeme verdim , kutuyu aldım geldim hiç demedim yurtdışı felan o daha pahalı oluyordu bildiğim kadarıyla
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

ben türkiye de halamın adresi üzerime aldım digiturk , banka hesabından otomatik ödeme verdim , kutuyu aldım geldim hiç demedim yurtdışı felan o daha pahalı oluyordu bildiğim kadarıyla
Sil mesaji sil, yapisir herifler. Ben burdan anten bulamadim digiturk uydusuna senelerce, dogru duzgun uyducu da yok zaten. Turksatinzor gosterdik 2mlik canakla. Kar falan yaginca cekmiyor zaten.
Trtnin uygulamasi bile calismiyor maclarda sifre girdiklerinde, bedava yayini korsan seyredecez neredeyse.

Super mac oluyor yalniz

Çevrimdışı Arena_

Bizim oyuncularımız inşallah bu görüntüleri izlemiştir. Trip atmaktan başka ne halta yaradıklarını bugün göstersinler artık.

Çevrimdışı mylife1903

Sivok golde hatalı, şut vurdurmayacaktı...
poposuyla topugunun arasindan gecti top galiba tam comelirken ilginc bir pozisyondu. Cok guzel gol oldu. Hizli baski kapilan top ve guzel bir sut. 7-8sn surdu herhalde hepsi

Çevrimdışı Tolga

Turnuvada şu ana kadar en çok beğendiğim takım Hırvatistan oldu. Bize karşı buldukları pozisyonlar sadece bizimle alakalı değilmiş bunu da gördük.

Bizim maçta olduğu gibi bu maçta da baya etkili bir oyun ortaya koydular şimdilik en azından.

Golde de Sivok'un hatasını gördük ve birçok kişi Sivok ile neden devam etmedik diyorlardı herhalde nedenini anlamışlardır. Kaç sezon Sivok'un böyle abuk sabuk hatalarıyla maçlar kaybetmiştik. Sivok-Toraman ikilisi bize yıllarımızı kaybettirdi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Turnuvada şu ana kadar en çok beğendiğim takım Hırvatistan oldu. Bize karşı buldukları pozisyonlar sadece bizimle alakalı değilmiş bunu da gördük.

Bizim maçta olduğu gibi bu maçta da baya etkili bir oyun ortaya koydular şimdilik en azından.

Golde de Sivok'un hatasını gördük ve birçok kişi Sivok ile neden devam etmedik diyorlardı herhalde nedenini anlamışlardır. Kaç sezon Sivok'un böyle abuk sabuk hatalarıyla maçlar kaybetmiştik. Sivok-Toraman ikilisi bize yıllarımızı kaybettirdi.
Adamlarin kadrosu iyi tamam ama oyun anlayislari da etkili ve pozitif. Hizli oynuyorlar, dandun yok. Harika bir takim insallah alirlar kupayi ispanya maci bence ilerisi icin belirleyici olur. Iki takim da 6 puan ile cikar gibi duruyor o maca. Ispanyollar en kil oldugum futbolu oynuyor pas pas pas pas ulan bir aksiyon olsun yok, pas pas pas.

Bu sinan enginin modric icin bazi soylemleri vardi bir videosunu bulsam, iyi gulerdik aksam aksam

Çevrimdışı Tolga

Adamlarin kadrosu iyi tamam ama oyun anlayislari da etkili ve pozitif. Hizli oynuyorlar, dandun yok. Harika bir takim insallah alirlar kupayi ispanya maci bence ilerisi icin belirleyici olur. Iki takim da 6 puan ile cikar gibi duruyor o maca. Ispanyollar en kil oldugum futbolu oynuyor pas pas pas pas ulan bir aksiyon olsun yok, pas pas pas.

Bu sinan enginin modric icin bazi soylemleri vardi bir videosunu bulsam, iyi gulerdik aksam aksam
Modric'i izlemekte büyük keyif. Gerçekten çok özel bir oyuncu.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

Modric'i izlemekte büyük keyif. Gerçekten çok özel bir oyuncu.
Celimsiz gucsuz gibi duruyor ama cok iyi oyuncu. Ben sevmiyorum bu tarz oyunculari boyle daha bir okuz gibi, rugby tarzi ortasaha oyuncularini seviyorum ama bu herif cok ozel yetenek.

Çevrimdışı Tolga

http://www.aktifhaber.com/delgado-100-milyon-dolar-eder-167541h.htm
Aldırdığı oyuncular ortada işte ne diyeyim ki :)

Sivok-Zapo-Seric gibi oyuncularla şampiyonluk mücadelesi vermeye çalışıyorduk.

Çevrimdışı worns

Hırvatistan bu turnuvada şansı da yaver giderse sonuna kadar gidebilir.

Bir de sol bekleri Strinic'i tam bizlik buluyorum. Oyun içinde çok istikrarlı bir oyuncu. Transfer başlığına bir ara yazıp duruyordum. Ani pres, pas arası gibi yetenekleri de olması bizim oyun sistemimizde iş yapacağını düşündürüyor. Defansif açıdan da en az Beck kadar sağlam. Napoli'nin yedeği, istersek alabiliriz gibi geliyor.

Çevrimdışı Tolga

Hırvatistan bu turnuvada şansı da yaver giderse sonuna kadar gidebilir.

Bir de sol bekleri Strinic'i tam bizlik buluyorum. Oyun içinde çok istikrarlı bir oyuncu. Transfer başlığına bir ara yazıp duruyordum. Ani pres, pas arası gibi yetenekleri de olması bizim oyun sistemimizde iş yapacağını düşündürüyor. Defansif açıdan da en az Beck kadar sağlam. Napoli'nin yedeği, istersek alabiliriz gibi geliyor.
Strinic'i ilk maçtan sonra bende yazdım değerlendirmek lazım.

Napoli de nasılsa yedek çok büyük paralar da isteyeceklerini sanmıyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Strinic'i ilk maçtan sonra bende yazdım değerlendirmek lazım.

Napoli de nasılsa yedek çok büyük paralar da isteyeceklerini sanmıyorum.
Turnuvada iyi oynuyor gitmek isterse yagli sozlesme alir bence, bizim icin zor transfer

Çevrimdışı mylife1903

Sinan engin konusu acilinca, biraz konu disi olacak ama selim soydan ve sadan kalkavana bir satir acmadan olmaz. Ah @tangaz reis yok simdi iyi gulerdik.
http://www.milliyet.com.tr/2000/03/20/t/spor/afb.html
Fb gercegi ve turk futbol yoneticisi
Ulan madem figoyu almayi dusunuyorsun, figo izlenecek oyuncu mu?
Yeniden degerlendirecekmis, ulan figo bu, sorarsin sakatligi var mi kac para istiyor, bitti.

Simdi bu seye benziyor bizim metin albayrak gidip luca modrici izleyip, rapor hazirlayacak. Yahu modric izlenecek oyuncu mu? Paran yetiyorsa, takimina uygunsa, sakatligi yoksa gider alirsin, tak diye koyarsin, sak diye oynatirsin.
Bu transfer donemleri cok stresli geciyor. Ustelik turnuva zamaniysa hem fiyatlar artiyor, oyuncular da yipraniyor

Neyse bence buyuk bir surpriz olmaz ve biz bu aksam turnuvayi kapatiriz, gg imzalar sonra ggyi gommeye baslariz hayirlisiyla fb camiasi ile beraber gomecez adami bu gidisle zaten.

Çevrimdışı 38life

O nası bi gol la?

Çevrimdışı mylife1903

Ofsayt var mi goremedim ben.
Ama benzer gol attilar. Onde baski tak diye kapip cart diye sokusturdular.

Çevrimdışı dkn_34

pektemeğe yol arkadası olarak çorlukayı alalım.iyi anlaşırlar :)

Çevrimdışı mylife1903

pektemeğe yol arkadası olarak çorlukayı alalım.iyi anlaşırlar :)
Ahahah harbiden benim aklima ilk nobre geldi ama

Çevrimdışı 38life

Hırvat taraftarı - Beşiktaş taraftarı

Çevrimdışı can1903

Hırvatlar en zevk veren takım. Final yapabilirler.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 38life

Kaderabek müthiş bir asist yaptı.

Çevrimdışı atalay

@atalay bu hirvatlarin oynadigi oyun icin bizim kanallarda 4-2-3-1 oynuyor deniyor, rus spiker ise hirvarlar 4-5-1 i iyi uyguluyor diyor, su konuya kabaca bir bilimsel yaklasabilir misin, vaktin olursa. Ayrica ufaktan kabaca ne farki var bizim gibi cahil faniler nasil anlayacak bunlarin 4-2-3-1 mi 4-5-1 mi oynadigini

Perisic ve Brozovic gibi iki orta saha özellikli kenar oyuncusu ile oynuyorlar. Rakitic biraz daha ofansif orta saha gibi oynadığı için 4-2-3-1 diyorlardır. Aslında Modric ve Badelj merkez orta sahada oynuyor. Homojen yapıları yok, bazen 4-1-4-1 gibi oynuyorlar. @mylife1903

Çevrimdışı Ensar

sivok mandzukic in pekmezi akıtmaya kararlı :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Etiketler: