ersin denen yıkamacı yerine yalçın abinin huşulu sesini istiyoruz. destek verin lütfen sizde
#MilliMaçıYalçınÇetinAnlatsın
Ah bir orhan ayhan reis bir umit aktan abimiz bir abidin aydogdu anlatysadi da keyif alsaydik.
Adam ismi soylemekten baska bisi yapmiyorlar. Anlat kardesim orhan ayhan gibi
Sol taraftan turkiye atakta bu arada pariste bir borekci var sayin izleyenler harika kol boreee yapiyor, ayrica tam eyfel kulesinin yanindaki parkta gitar calan bir cocuk var bizim asim can gunduz sanki bu arada gol olmus, ben bakiyorum simdi kim atti diye evet gol.
Yada abidin aydogdu
Sayin seyirciler ataktayiz ama ben buna pek atak diyemem, oyle bir yuklendik yani ama tehlikeli oluyor bu atak, top simdi o cocukta barcelonali hah arda suuuuuut ve direginden yanindan top disarida, hangi direk diyorsunuz ah ahahaha tabikide korner diregi, tac.
Umit aktan da olur mesela
Sol taraftan gokhan gonul ile geliyoruz, gokhan topu volkan babacana verdi, volkan babacandan bir ara pasi top mehmet topalda duzeltiyorum pasi veren volkan babacan degil, olcay sahan soldan yuklenen de canermis, bu kadar sene futbol anlatinca bazen oyunculari karistirabiliyoruz. Mesela kupa maclarinda marcelo ile atibayi hep karistirmisimdir sayin izleyiicler bu arada mac aut atisi ile devam edecek, rustu topu altipas kosesine dikti
Yahu ben hep bunlarin ozellikle boyle defolar yaptiklarini dusunmusumdur ama cok keyifli insanlardir.
Bu ersin midir nedir sesine uyuz oluyorum herifin.