EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 463922 defa] EURO 2016

Çevrimdışı atalay

Turnuvalarda çıkış yapıp, hayal kırıklığı yaratan oyuncu sayısı epey fazla. Zaten oyuncuların milli takım kariyerleri de çok belirleyici olmamalı. Böylesine şampiyonlar genel performanslarının yanına önemli bir referans olurlar.

Çevrimdışı Ensar

büyük takımların formsuz olduğu bir turnuva oluyor
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Glik , Torinodaki yasamimdan ve sosyal hayatimdan menunum ama ileriye dönük planlarim var Avrupa kupalarında mucadele etmek istiyorum

Turnuva bitince Baskan ve menajerimle birlikte oturp konuşacağız demiş
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

K.İrlanda'nın "Will Griggs on fire" şarkısı çocukluğumun GALA şarkısıymış. Ben de nereden tanıdık geliyor diyorum.

Çevrimdışı 38life

K.İrlanda'nın "Will Griggs on fire" şarkısı çocukluğumun GALA şarkısıymış. Ben de nereden tanıdık geliyor diyorum.

Ne de güzel kadındı.

Çevrimdışı Bishamon

Ne de güzel kadındı.

Hala yaşıyor ve hala güzel  :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

Umarım iftarda yediklerimizle maçta yediklerimiz aynı gün fazla gelmezde çabucak hazmederiz. Halter terimiyle bi yorumlayayım koparmadan umutlu değilimde en azından silkmeseler bari. :)

Çevrimdışı atalay

Ne de güzel kadındı.

Yalnız kötü yaşlanmamış. Halen fena değil.
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2016, 03:02:31 atalay ]

Çevrimdışı 38life

Yalnız kötü yaşlanmamış. Halen fena değil.

Hangi italyan kadın kötü yaşlanmış ki  :D

Kendisini takip etmediğim için ve yeni haline denk gelmediğim için -di'li geçmiş zaman kullandım :)

Şimdi şöyle bi bakayım dedim ve bakın ne buldum:

Daha fazla konu dışı yapmadan şunu bırakıp kaçayım...

Çevrimdışı mylife1903

Hangi italyan kadın kötü yaşlanmış ki  :D

Kendisini takip etmediğim için ve yeni haline denk gelmediğim için -di'li geçmiş zaman kullandım :)

Şimdi şöyle bi bakayım dedim ve bakın ne buldum:

Daha fazla konu dışı yapmadan şunu bırakıp kaçayım...

Birisi konu disi, dedi
Yahu konu disinin kitabini yazan adami niye cagirmiyonuz
Adamlari kiskandim harika kopuyor herifler
Bizim atesini yolla bana, gibi bir potansiyel irlanda icin
Yeni muzik dinlemeyi 4-5 sene once biraktim. Eski arsivime bir tane bile parca sokmadim.
Once butun eskileri bir dinlemem lazim, ayrica cocuk olunca eskileri dinletmeniz lazim, muzik kulagi gelissin. Bir gun oturup 1000kadar mp3 sectim sonra bunlari 500e kadar indirdim ve cocuga dinletiyorum. 2 yasindan beri. Gala bunlarin icinde var. cocuk nedense en cok ac/dc seviyor :super:
Bitirmedim ben maci uyumusum, simdi ameriga macini seyrediyorum mukemmel, futbol adina hersey var.

Çevrimdışı worns

Herkes gibi Pazdan'ı bende beğendim. Ayrıca Arnavutluk stoperlerinden Ajeti'de dikkat çekiciydi Fransa maçında. Ama bu oyuncular doğru biçimde oyun merkezini geride kuran, iyi alan kapatan takımlarda oyunuyor turnuvada. Bizim ihtiyaçlarımız için çok fazla veri sunmuyor bu tür maçlar. Örneğin formda bir Pedro Franco'da benzer performansları verebiliyordu. Oyun planımızda işlevsel olmaması nedeniyle şimdi rotasyonda bile düşünülmüyor.

Çevrimiçi COB

Arlind Ajeti potansiyelli ama simdilik yeterli bir stoper degil. Arnavutluk merkez ikilisi Cana-Mavraj. Ajeti 3 stoper olarak gorunuyor. Tabi Cana milli takimi biraktiginda direk onun yerine gececek ama gelisimini takip etmek lazim.

Gelisimini surdururse cok iyi bir stoper olur.

Çevrimdışı solar

Turnuva öncesi "Daha ne Gomez'i, Bundesliga 2 seviyesindeki ligde gol krali oldu diye milli takimda mi oynayacak" diyen almanlar simdi "Gomez varken Götze ile mi baslanir, bir kere önemli bir gol atti diye ne bu Götze sevdasi" diye dert yaniyor. Gomez girdikten sonra bir tane düzgün kendisine orta acilamadi diye de dert yaniyordu anlatici dün.

Çevrimdışı Tolga

İspanya, Çek Cumhuriyeti maçında savunmayı orta sahaya kadar çıkartarak oynadı ve 1-2 kez Çeklere kontra şansı verdi. Büyük ihtimalle biz de geride bekleyip İspanya'nın geride bıraktığı boşlukları değerlendirmeye çalışacağız zaten başka da şansımız yok.

Bu yüzden bugün maça Burak ile başlayabiliriz ki Fatih Terim'in onu oynatacağını düşünüyorum.

Eldekilerde şöyle bir kadro ile çıkmak bence daha mantıklı ; Volkan-Gökhan-Semih-H.Balta-Caner-Arda-M.Topal-Selçuk-Olcay-Oğuzhan-Burak

İşin savunma kısmını daha fazla düşüneceğimiz için Olcay'ın Caner'in önünde oynaması bence daha doğru olur.

Tabi bir ihtimal forvetsiz de çıkabiliriz ama bu da bence gereksiz olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Arena_

İspanya, Çek Cumhuriyeti maçında savunmayı orta sahaya kadar çıkartarak oynadı ve 1-2 kez Çeklere kontra şansı verdi. Büyük ihtimalle biz de geride bekleyip İspanya'nın geride bıraktığı boşlukları değerlendirmeye çalışacağız zaten başka da şansımız yok.

Bu yüzden bugün maça Burak ile başlayabiliriz ki Fatih Terim'in onu oynatacağını düşünüyorum.

Eldekilerde şöyle bir kadro ile çıkmak bence daha mantıklı ; Volkan-Gökhan-Semih-H.Balta-Caner-Arda-M.Topal-Selçuk-Olcay-Oğuzhan-Burak

İşin savunma kısmını daha fazla düşüneceğimiz için Olcay'ın Caner'in önünde oynaması bence daha doğru olur.

Tabi bir ihtimal forvetsiz de çıkabiliriz ama bu da bence gereksiz olur.

Orta alanda Ozan'dan vazgeçmez Terim. Bunu dünkü açıklamalarında belirtti. Oğuzhan Olcay ve Cenk ilk 11'de olmayacak. Terim hiçbir zaman Olcay'ı ilk 11'de sahaya çıkarmadı. Yine çıkarmayacak.

Çevrimdışı Tolga

Orta alanda Ozan'dan vazgeçmez Terim. Bunu dünkü açıklamalarında belirtti. Oğuzhan Olcay ve Cenk ilk 11'de olmayacak. Terim hiçbir zaman Olcay'ı ilk 11'de sahaya çıkarmadı. Yine çıkarmayacak.
Çıkartır demedim zaten bence bu kadro ile çıkmak mantıklı olur diyorum. :)

Yine aynı kadro ile çıkalım da 3 ya da 4 yiyelim o zaman muradına erer.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

En iyi 3.lük kontenjanı ile 24 takım arasına gir, fakat başarı turnuvaya katılmak olsun. Bunu söyleyen de Barca futbolcusu.
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2016, 14:25:38 atalay ]

Çevrimdışı Ersoy

#VivoAzzurro

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ensar

iki İtalyan adamı yaka paça çekiyor ama faulü isvecli yapıyor :D

Çevrimdışı Bishamon

Milosevic yerine Lindelofu alsaymisiz ya

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Berat

En iyi 3.lük kontenjanı ile 24 takım arasına gir, fakat başarı turnuvaya katılmak olsun. Bunu söyleyen de Barca futbolcusu.

Beyin Bayrampaşalı.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Pelle'nin tarzını sevdim millet pas hatası yapmamaya çalışır bu ise isabetli pas atmamaya çalışıyor. :) 10 kere topla buluştuysa 2 isabetli pas ancak atmıştır çizgisini hep koruyor.

Bu İtalya Belçika'yı nasıl yendi hayret Wilmots sağolsun.
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2016, 16:41:39 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

:evillol:

allah aşkına bugün ne yapıp edip yenelim ya çok ihtiyacımız var arkadaş çok

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu İtalya'da galip geldi ya ne diyim.

Etiketler: