EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 465281 defa] EURO 2016

Çevrimdışı Çağatay

Yazik oldu
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cisse557

Bence güzel bir adalet oldu. Geçen hafta Galler haketmediği galibiyeti aldı, İngilizler ise hakettiği 3 puanı alamamıştı son dakikadan gelen gol ile. Bu sefer tarih doğru olanı yazdı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

O degilde bizim tolga yeseydi bu golleri simdiye bicaklari bilemis kitir kitir kesiyorduk herifi.

Real madridli palenin attigi golu bizim eski kaleci cenk falan yer ancak yahu, kesin sike var bu macta, 2 den 1 oynamislardir bunlar.  :money:
Uefa catirdiyor

Çevrimdışı atalay

Fransa, Deschamps'ın oyun muhafazakarlığından ve hücumda güçlü bir planı olmayışından üretemiyor. Buna özellikle bekler olmak üzere savunmacılara koyduğu sınırı da ekleyebiliriz. İngiltere ve Hodgson için de benzer şeyleri söyleyebiliriz. 

Çevrimdışı atalay

Ukrayna direkt oyundaki becerisini set hücumlarında gösterebilirse birazdan dominant bir oyun izleriz. Konoplyanka ve Yarmolenko'nun şut üzerinden oyunları önemli.

Çevrimdışı Bishamon

Boyko yine yedek  :)

Çevrimiçi Kapkarakartal

Boyko yine yedek  :)

Pyatov'un yaşamı son bulmadığı sürece Boyko kaleyi devralamaz. :)

Çevrimdışı mylife1903

Benim raketci bugun raket gibi sol ayayiylaannn frikikten yapistiracak, hissediyorum.
Ukrayna biraz almanya maci gibi oynarsa bunlarin icinden gecer yalniz.
En begendigim iki takimdi ilk maclarda ukrayna ve hirvatistan. Torpil gecmek gibi olmasin da en ne oynadigi belli olmayan takimda bizim milli takim.

seleznev iyi oyuncudur cok iyi top saklar. Yarma da iyidir aslinda da ben sevmem oni.

Çevrimdışı Bishamon

Şu Ukranyada bir şevşenko olsaydı taş gibi olurlarmış

Çevrimdışı mylife1903

Benimki yoklamaya basladi

Çevrimdışı 38life

Kuzey İrlanda 1 gol atarsa Ukrayna buna anca 1 golle cevap verebilir ve 1-1 biter.

İnşallah. :bandit:

Çevrimdışı cisse557

Ukrayna geri hattı gereksiz riske giriyor

Çevrimdışı mylife1903

Ukrayna izleyince canim cenk gonenle karambol keyfi cekti, bir youtube yapip geleyim ben

Çevrimdışı atalay

TRT'de Tarkovsky'den sonra NBC sineması var.

Çevrimdışı cisse557

Dün ilk yarıdaki Fransa=Bugün ilk yarıdaki Ukrayna. Defansta sağdan sola, soldan sağa. Sıkıldım yahu oturduğum yerden.

Çevrimdışı cisse557

K. Irlanda'ya da hakkını temsil etmem gerek. Bekledigimden iyi başladılar.

Çevrimdışı mylife1903

K. Irlanda'ya da hakkını temsil etmem gerek. Bekledigimden iyi başladılar.
Ilk 10 dakika mutis oynadilar, ileride basladilar.
O bir tane kisa var irlandada ileride ota poha kosuyor basiyor, ya atilacak ya attiracak birini

Çevrimdışı atalay

Avrupa Şampiyonasını 24 ülkeye çıkarma ve Copa America'da iki kıtayı birleştirme fikri çok iyiymiş; bir daha yapmayın.

Çevrimdışı cisse557

Ilk 10 dakika mutis oynadilar, ileride basladilar.
O bir tane kisa var irlandada ileride ota poha kosuyor basiyor, ya atilacak ya attiracak birini
Bence atılırsa Ukraynadaki 9 numara atılır.

Çevrimdışı Bishamon

Avrupa Şampiyonasını 24 ülkeye çıkarma ve Copa America'da iki kıtayı birleştirme fikri çok iyiymiş; bir daha yapmayın.

Kuzey İrlanda gubunu 1. bitirdi ama  :D

Çevrimdışı mylife1903

Ne koydu herif, kafayi yani
Otursun ukraynalilar dusunsun simdi cok kotu oynuyorlar nedense

Çevrimdışı atalay

Kuzey İrlanda'nın basit ve reel bir planı var. Elemelerden bu yana da sonuç veriyor. Alan daralt, sürekli derinlik ver, oyun merkezini geride kur, duran toptan skor üret.

Çevrimdışı OrhanAker

En iyi 3.nedir ya biri bana açıklasın :D

Etiketler: