EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 464314 defa] EURO 2016

Çevrimiçi COB

Arnavutluk direnç gösterecektir, güzel maç olacak umarım @COB kardeşimiz sevinir.  :ok:

Ileri uçta ki oyuncularimiz biraz daha kaliteli olsaydi daha fazla tehlike yaratabilirdik.

Arnavutlugun katilmasi bile başaridir. Turnuvada gösterdiği direnç önümüzdeki seneler için ümit verici.

Tabi keşke kazansak,  grup tamamen karişir.

Çevrimdışı atalay

Fransa aksiyon bölgesinde kaliteli çoğalamıyor. Sagna ve Evra'dan da yeterince hücum katkısı alamıyorlar. Hücumda 135 dakikadır Payet dışında ikincil bir planları yok. Arnavutluk'u ise genel hatlarıyla beğendim. 

Çevrimdışı worns

Ileri uçta ki oyuncularimiz biraz daha kaliteli olsaydi daha fazla tehlike yaratabilirdik.

Arnavutlugun katilmasi bile başaridir. Turnuvada gösterdiği direnç önümüzdeki seneler için ümit verici.

Gayet iyi bir ilk yarı oynadı Arnavutluk. Bu maçı kaybetse bile Romanya'yı yenip gruptan çıkmak için ciddi bir şans var. Umarım gerçekleşir.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Şu Sadiku Cikalleshi'den daha mı etkili ha bire 11 başlıyor ? Hysaj da iyi zorladı ilk yarıda. Ama ben en çok Memushaj'ı beğendim.

Çevrimdışı worns

Memushaj'ı bende sevdim. Kim bu genç yetenek mi diye merak ettim :) Serie B'nin deneyimli orta sahasıymış adam.

Çevrimdışı Çağatay

Payet ne zaman duran topun basina geçse gol tehlikesi. Sagdan soldan farketmiyor.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı EMİR EMRE

Memushaj'ı bende sevdim. Kim bu genç yetenek mi diye merak ettim :) Serie B'nin deneyimli orta sahasıymış adam.

aynen ben de hayal kırıklığı yaşadım :)

Çevrimdışı Ersoy

Of of keşke gol olsaydı Deschamps haketmiyor bu maçı.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi COB

Şu Sadiku Cikalleshi'den daha mı etkili ha bire 11 başlıyor ? Hysaj da iyi zorladı ilk yarıda. Ama ben en çok Memushaj'ı beğendim.

Hysaj Arsenal yada Atletico Madride gidecek herhalde.

Sadiku daha atletik ama Cikalleshi daha iyi. Interin genç yeteneği Rey Manaj vardi, alinmadi kadroya.

Çevrimdışı Ersoy

Giroud çöp :D

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Arena_

Fransa bu kadrosu ile bizden daha kötüymüş.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

3 oyuncu değişikliğinin ardından Romanya maçının 11'ine döndü Fransa.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Pogba hiç etti pozisyonu az evvel.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

Gignac marsilyada yeniden sahada

Çevrimdışı Ersoy

Payet ve ortaları bu takım için fazla.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dehşet maç :icool:

Bu arada kamera açısı tek kelimeyle Mükemmel.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Bishamon

Zemin cok kotu be

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Çağatay

Cok yazik oldu

Çevrimdışı 38life

Yazıklar olsun...

Çevrimdışı cisse557

Yazık oldu Arnavutlara

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Attı Griezmann :D

Çevrimdışı Ersoy

Yine bala bir galibiyet yine fransa.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı cisse557

Attı Griezmann :D
Ayıp olmasın diye düzelttin mi :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çekirge yine sıçradı  :money: Bu böyle devam etmez yalnız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağatay

Griezmann gibi bi adami bir saniye bos birakirsan olacağı bu

Etiketler: