EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 462406 defa] EURO 2016

Çevrimdışı mylife1903

Ruslar besiktas golu atti

Çevrimdışı Ersoy

Güzel goldü ama maç böyle biter gibi.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

En iyi 3.lerden biri B grubundan çıkar. B grubunda İngiltere dışındaki üç takımın da savunma organizasyonlarını yetersiz buldum.

Çevrimdışı cisse557

Bugün Arnavutlar yemezse bu gidişle 3 golü yiyen ilk biz olacağız gibi.

Çevrimdışı cisse557

Hamsik de tıpkı Sosa.

Çevrimdışı mylife1903

Bugün Arnavutlar yemezse bu gidişle 3 golü yiyen ilk biz olacağız gibi.
Olaya bu yonden hoc bakmamistim. Volkan babacana uzuluyorum keske ayi gecseydi kaleye.

Çevrimdışı cisse557

Olaya bu yonden hoc bakmamistim. Volkan babacana uzuluyorum keske ayi gecseydi kaleye.
Belki fiyati düşer alırız belli mi olur :D

Çevrimdışı 38life

En iyi 3.lerden biri B grubundan çıkar. B grubunda İngiltere dışındaki üç takımın da savunma organizasyonlarını yetersiz buldum.

Aynen öyle ben de onu yazacaktım şimdi. B grubundan en kötü 2 3.cü çıkmaz.

En kötü 3.cü'nün A grubundan çıkma ihtimali var. Bugün İsviçre Romanyayı ve Fransa Arnavutluğu yenerse (ki bu şaşırtmaz) Son maçta Romanya - Arnavutluk berabere kalırsa İkisi de toplam 1 puana sahip olmuş olacak. Sonuç olarak 3.cü 1 puanla bitirerek en kötü 3.cü olacak

Çevrimdışı Arena_

TRT Spor Slovakya - Rusya maçının özetini veriyor ama video takılarak gidiyor korsan CD gibi. Beceriksizler

Çevrimdışı EMİR EMRE

Aynen öyle ben de onu yazacaktım şimdi. B grubundan en kötü 2 3.cü çıkmaz.

En kötü 3.cü'nün A grubundan çıkma ihtimali var. Bugün İsviçre Romanyayı ve Fransa Arnavutluğu yenerse (ki bu şaşırtmaz) Son maçta Romanya - Arnavutluk berabere kalırsa İkisi de toplam 1 puana sahip olmuş olacak. Sonuç olarak 3.cü 1 puanla bitirerek en kötü 3.cü olacak

Bence Romanya İsvicreden daha iyi takim, galip gelmesi sasirtmaz.

Çevrimdışı Ersoy

Slovakya'nın 2 golü de harbiden çok şıktı puan kaybetseler onlara da yazık olurdu bana da. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 38life

Açıkçası bizim yapmamız gereken. Çek Cumhuriyetini yenip. Diğer gruplardan en az ikisinde 3 ve 4.cü takımların 1 ve 2.ci olan takımlara yenilip birbirleriyle berabere kalmasını beklemek.

Ya da 1 grupta bu gerçekleşse başka bir grupta da çok fazla gol yiyen bir 3 puanlı 3.cü çıksa bu da olur.

Yani İspanyaya en fazla 2 farklı yenilip Çek cumhuriyetini yenersek her türlü çıkma ihtimalimiz var.

Lakin İspanya karşısında seyrettiğimiz Çek Cumhuriyetini nasıl yeneceğiz? Asıl mesele işte bu...

Daha önceki gibi bir mucize gerekiyor bize.

Çevrimdışı 38life

Bence Romanya İsvicreden daha iyi takim, galip gelmesi sasirtmaz.

İsviçre'nin Romanyayı yenmesi de şaşırtmaz. Ve bizim işimize gelen bu  :ok:

Çevrimdışı Arena_

Açıkçası bizim yapmamız gereken. Çek Cumhuriyetini yenip. Diğer gruplardan en az ikisinde 3 ve 4.cü takımların 1 ve 2.ci olan takımlara yenilip birbirleriyle berabere kalmasını beklemek.

Ya da 1 grupta bu gerçekleşse başka bir grupta da çok fazla gol yiyen bir 3 puanlı 3.cü çıksa bu da olur.

Yani İspanyaya en fazla 2 farklı yenilip Çek cumhuriyetini yenersek her türlü çıkma ihtimalimiz var.

Lakin İspanya karşısında seyrettiğimiz Çek Cumhuriyetini nasıl yeneceğiz? Asıl mesele işte bu...

Çek Cumhuriyeti'ni yenme şansımız %1 bile değil. Çekler bizi ezer geçer.

Çevrimdışı 38life

Yarın 19:00'da oynanacak Ukrayna - Kuzey İrlanda maçının berabere bitmesi mesela bizim için çok iyi olur. İkisi de 0 puanda. Son maçlarda da favori değiller. Grubu 1'er puanla bitirirler birbirleriyle berabere kalırlarsa.

Çevrimdışı 38life

Çek Cumhuriyeti'ni yenme şansımız %1 bile değil. Çekler bizi ezer geçer.

Senin yorumların aşırı abartılı ve negatif. Mümkünse pek muhatap olmayalım güzel kardeşim.  :tabe:

Çevrimdışı Ensar

bizim gruptan çıkmak için 2 galibiyete ihtiyacımız var
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

Bu kanıya nasıl vardın matematiksel olarak anlatsana çok merak ettim :D

Çevrimdışı Ensar

Bu kanıya nasıl vardın matematiksel olarak anlatsana çok merak ettim :D
matematiksel olarak değil yeter bıktık artık şu olursa bu olursa diye ihtimalleri takip etmekten :D kazanalım iki maçı çıkalım gruptan :D

Çevrimdışı 38life

matematiksel olarak değil yeter bıktık artık şu olursa bu olursa diye ihtimalleri takip etmekten :D kazanalım iki maçı çıkalım gruptan :D

Haha :D Ben Çek Cumuriyetini yenip 3 puanla bitirdiğimiz anda şükür secdesine yatarım :D

Çevrimdışı Ensar

Haha :D Ben Çek Cumuriyetini yenip 3 puanla bitirdiğimiz anda şükür secdesine yatarım :D
orası öyle canım hatta iki beraberlik alalım rezil olmayalım yeter :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

Kalan 2 maç için söylüyorum bence 1 galibiyet 1 beraberlik %100 gruptan çıkarır 1 galibiyet 1 yenilgi diğer grupların durumuna göre belli olur diğer sonuçlar elenmemiz demektir.

Her maç 3 ihtimallidir bizim Çek'lerle oynicağımız maç 2 ihtimaldir ya 1 biter ya 2. Çekler'de bizi gözüne kestirmiştir emin ol.

Çevrimdışı 38life

Kalan 2 maç için söylüyorum bence 1 galibiyet 1 beraberlik %100 gruptan çıkarır 1 galibiyet 1 yenilgi diğer grupların durumuna göre belli olur diğer sonuçlar elenmemiz demektir.

Her maç 3 ihtimallidir bizim Çek'lerle oynicağımız maç 2 ihtimaldir ya 1 biter ya 2. Çekler'de bizi gözüne kestirmiştir emin ol.

Ben de öyle düşünüyorum. Çekler İspanyaya karşı uyguladığı stratejiyi bize karşı uygulamazlar. Tamamen farklı bir oyun yapısıyla çıkacaklar. Saldıracaklar. Biz de akıllı oynayıp savunma güvenliğini elden bırakmadan hızlı ataklar kollamalıyız. Hırvatistan maçındaki gibi kağnı gibi hücum edersek işimiz yaş.

Aslında 1 puanla bile gruptan çıkma ihtimali var ama çok çok düşük bir ihtimal. Şöyle ki diğer 5 gruptan 2 tanesinde 3.cüler 1 puanlı olması lazım ve averajları -3 veya daha kötü olması lazım. Çek cumhuriyetinin de Hırvatistana 2 farklı yenilmesi bizim İspanyaya 1 farklı yenilmemiz lazım. Bu durumda 1 puanla en iyi 4 3.cüden biri olabiliyoruz  :lol: :lol:   Tabi piyango gibi birşey bu. Gerçi elemelerden de böyle çıkmıştık :D

Çevrimdışı cisse557

Yarın 19:00'da oynanacak Ukrayna - Kuzey İrlanda maçının berabere bitmesi mesela bizim için çok iyi olur. İkisi de 0 puanda. Son maçlarda da favori değiller. Grubu 1'er puanla bitirirler birbirleriyle berabere kalırlarsa.
Bu maçın berabere bitmesi düşük bir ihtimal bana kalırsa. Ukrayna rahat yener.

Çevrimdışı 38life

Bu maçın berabere bitmesi düşük bir ihtimal bana kalırsa. Ukrayna rahat yener.

Ben de Kuzey İrlandayı hiç beğenmedim ilk maçta. Ama futbol bu hiçbirşey belli olmuyor. Bence herşey olabilir.

Etiketler: