Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.
0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
"Ozan Tufan'ın saçı, Emre Mor'un Modric ile fotoğraf çektirmesi gündem oluyor, bunu anlamıyorum.""Burası bir podyum gibi. Oyuncularıma "çıkın en iyi yürüyüşü siz yapın" dedim."- Fatih Terim
SLAVEN BİLİC :Fatih terim'den mucize beklemeyin..Yeni nesil yetismesine rağmen aklı hala eski futbolcularda ve eski sistem'de.Bunu degismesi lazım. Yoksa başarı gelmez
Bunlari her mac sahanin en iyisi Olan Tolgayi standart olarak 70.dakikada oyundan alan , Mustafayı kurtarıcı olarak Sol acik oynatan , Olcayi sagbek oynatan ve yine mustafayi cenke tercih eden , Oziyi kulubeye hapseden adammi söylüyor , Ilginc
bu Weiss ilginç bir yetenek; henüz 26 yaşında bu genç, 16 yaşında iken city aldı bunu sonra 6 sene kiraladılar ardından pescaraya sattılar orda serbest bırakıldı olympiakosa gitti onlarda araplara sattılar yıllardır milli takımda etkili bir kanat forvet profili çizer kulüplerde ise ilginç bir sicili var. geçmiş turnuvalarda bize yakıştırırdım kendisini şu aşamada acaba sol-sağ forvetimize koysak iş yapar mı ki? @atalay
turnuva neustadter adına kötü geçiyor sanırım...
Ruslar pisman suan. Ne gerek vardi diyolaaaSkiper herhalde rusca bilmiyor falan diye dalga geciyor. Schalkeye benzemez falan diyo
üstad dzagoevi neden oynatmıyorlar biliyomusun? ruslar forvete blochin ve belenovu alsalar bundan iyiydi 10 numarayada zavarov çift yönlü orta sahayada mikhailiçenko kanat forvet protasov off ne takımdı bee 88 finalisti