EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 463746 defa] EURO 2016

Çevrimdışı tangaz

quaresma yok hiç seyretme hevesim kalmadı,şimdi nani döktürürmüş 2 gol çakarmış quaresma bir daha forma yüzü göremezmiş  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

quaresma yok hiç seyretme hevesim kalmadı,şimdi nani döktürürmüş 2 gol çakarmış quaresma bir daha forma yüzü göremezmiş  :evillol:
Nani o haliyle döktürmez anca dökülür  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O Ölü ambulans sesinden bi Cacik olmaz ben rahatım belkide sakatligindan dolayi yedek baslatiyordur
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Nani o haliyle döktürmez anca dökülür  :evillol:
Çok Net :busted_cop:

Çevrimdışı mylife1903

o hagi denen herif bildiğin pike çekerdi sahiden topla hiç sewmem arkadaşı  :bandit:
80li yıllarda bir maça gitmiştim maç öncesi ısınıyor bizimkiler sinan engin orta açıyor MAF vuruş çalışıyor. sinan enginin kornerleri iyiydi hatırlarsan kornerden kesti topu ali gültiken gelişine penaltı noktasının az uzağından bir rövaşata çekti aman Allahım top bildiğin 2 metre civarı  yükseklikteyken yapıştırdı top çatala girdi. hayatımda öyle rövaşata golü görmemiştim...
Sinan engin denince aklima ozan tufan gobegi, iniesta model kel kafa, arda turan model arka tampon ve kisa coraplar geliyor. Ahaha ama iyi futbolcuydu herif duba gibiydi devrilmezdi.
O degilde bu izlandanin sol bekini alsak
Sikulasan yanina sikertel cok sexy takim oluruz

Çevrimdışı TANERCAN

Kaç gündür bekliyoruz Q7 yı

Of

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

O Ölü ambulans sesinden bi Cacik olmaz ben rahatım belkide sakatligindan dolayi yedek baslatiyordur

PARAtorun kankisidir hocaları, beşiktaşlı oynatmıyordur belki.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Evet simdi baktim , Quaresma son atrenmanda sakatligi nedeniyle yer almamış

Bu nedenle yedek başlıyor :busted_cop:

Çevrimdışı cisse557

Benim de kız arkadaşımın memleketi sürpriz yapabilirler :D
Polonyalilar güzel olur. Iyi seçim. Tebrik ederim :D

Izlanda T.D :

Herkesin aksine ben C.Ronaldodan korkmuyorum , Ricardo Quaresmaya dikkat etmemiz yeterli olacaktir..

Çevrimdışı Ersoy

Avusturya yenilgisiz gelmişti Macarlara yenildiler.Stieber Ozi'yi çok izlemiş belli. :evillol:

Neyse bu maçı da Portekiz alır herhalde İzlanda gruptan belki çıkar çıkarsa da elenir zaten.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalnız cidden Yalçın Çetin bir başka.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Izlanda cok dirençli ve Hizli kontra atak takimi bunu bizim gupta görmüştük

Bu mactada ilk 8 dakika icinde Portkize epey sikinti yarattilar

Çevrimdışı mylife1903

@tangaz reis bizim carvalho ilk 11 mi yoksa cocugu mu oynuyor?
Cok guzel turnuva oluyor bazi futbolculari son kez izliyoruz. Totti olmaliydi ama.

Bizim baskan bir guzellik yapip kaleye macari, savunmaya portekizliyi, ileriye de italyani alsa ne harika olurdu. Baskana acik mektup gabor kiraly uzun donunu kendi getirecekmis, ekonomik transfer , hatta gomezin yerine keane alsak ileri koysak. Sonra dogru amerigan ligine.

Cucu de iyi atarlaniyor izlandali cocuklara

Çevrimdışı Koa_lAA

https://twitter.com/SporGundemi35/status/742795619480272897

beyler +18... ama çok komik yav ben böyle fanatiklik görmedim... öldüm gülmekten :D

Çevrimdışı tangaz

@mylife1903 bizim carvalho ilk 11de başladı. kaleye kiraly stopere carvalho  :bandit:

forumun veloso'su da kadroda yok demek ki bitik halde...

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar turk hakem ekibinde bir baris simsek olayi var. fark ettiniz mi bilmem tff kokartiyla sahada adam, ne kadar rezil ve sig bir yonetim anlayisidir. Fifa kokartli hakem mi yok yoksa olanlar huseyin gocek gibi yalakalik mi yapamiyor?

Çevrimdışı Bishamon

https://twitter.com/SporGundemi35/status/742795619480272897

beyler +18... ama çok komik yav ben böyle fanatiklik görmedim... öldüm gülmekten :D

Fake

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 bizim carvalho ilk 11de başladı. kaleye kiraly stopere carvalho  :bandit:

forumun veloso'su da kadroda yok demek ki bitik halde...
Abi carvalho varya atiba gibi gram yag yok herifte 3 sene daha oynar. Hizi da yerinde daha ilk 15 dakika ama ohhhhhhh operasyonu da yapti

Çevrimdışı tangaz

ben kale ve defansı kurdum @mylife1903

kiraly
beck + carvalho + pepe + kız takımının sağ beki

Çevrimdışı mylife1903

Izlanda T.D :

Herkesin aksine ben C.Ronaldodan korkmuyorum , Ricardo Quaresmaya dikkat etmemiz yeterli olacaktir..
@Yunus Emre Dökmeci rusca anlatan spiker senin quaresmayi anlatiyor suan 3 dakikadir. Bi 6-7 defa besiktas demistir.
Naninin sacina ne olmus oyle

Çevrimdışı mylife1903

ben kale ve defansı kurdum @mylife1903

kiraly
beck + carvalho + pepe + kız takımının sağ beki
Abi super hem ekonomik hem hesapli selpak miydi o onun gibin kadro
Ileri hattimizi da totti ve keane eklersek harika zimba gibi takim oluruz.
Altyapidan yetisen oyuncu sikintisini da metin ali feyyazi kadroya yazarak asariz.

Ambulans sesinin kacirdigi Gole bak :kop: :kop:

Çevrimdışı Bishamon

Nani toplarıyla adam dövüyor anca

Çevrimdışı tangaz

Ambulans sesinin kacirdigi Gole bak :kop: :kop:

iyi kafa vurdu boşa kaçması pozisyon alması çok başarılıydı bence

Etiketler: