EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 462547 defa] EURO 2016

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Çok klas gol. Turnuvanın en keyifli maçlarından biri oldu. İki takım da sürekli ileri doğru oynadı.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

2 geldi :)
Ozinin Hollandaya attığı Golun aynisini atti farkettin mi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

Telasa gerek yok yahu elimizde stoper var :money:

Bildiğin Nesta bu çocuk  :iblush:

Çevrimdışı tangaz

fırat günayer 2-0 avusturya alır demişti, ne dese tersi çıkıyor  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

fırat günayer 2-0 avusturya alır demişti, ne dese tersi çıkıyor  :evillol:

Biri Glik+N'Koulou dedirtsin şuna hemen  :icool:

Çevrimdışı Berat

Q7'niz yedek.

Çevrimdışı tangaz

Biri Glik+N'Koulou dedirtsin şuna hemen  :icool:
glik+nkoulou YATTI dedirtelim  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı mylife1903

aha bu bizim gabor mu? bizim kiraly mi? bende kiraly ismini görünce oğlu yeğeni kuzeni falandır diyordum ihtimal vermiyordum ama oymuş sahiden 40 yaşında bize gelse 2 sene iş görür mü? @mylife1903
Abi ne diyorsun cok ciddiyim hemen gelsin adam marka kaleci 100bin uzun don satariz, tekstil sektoru kurtulur. Butun pazarlarda gabor donu satilir, ben alirim kesin. Cok modaydi bu uzun donlar 90 larda. Steuchemi ne vardi o da giyerdi yanlis hatirlamiyorsam.
@Hasan Tahsin abinin favori kalecisidir bu gabor kesin.

Çevrimdışı mylife1903

Bildiğin Nesta bu çocuk  :iblush:
Glik renginde aslinda, biraz vucut calisip, 70-80puan iq eklemesi ile yarim porsiyon glik cikar bundan

Çevrimdışı mylife1903

Çok klas gol. Turnuvanın en keyifli maçlarından biri oldu. İki takım da sürekli ileri doğru oynadı.
Cok tatli vurdu cocuk topa, ust ayak disi ilk vurdugu an ben nedense oguzhani degil adrian illie yi hatirladim

Çevrimdışı Berat

Glik renginde aslinda, biraz vucut calisip, 70-80puan iq eklemesi ile yarim porsiyon glik cikar bundan

Sezer Özmen alert.

Çevrimdışı tangaz

Abi ne diyorsun cok ciddiyim hemen gelsin adam marka kaleci 100bin uzun don satariz, tekstil sektoru kurtulur. Butun pazarlarda gabor donu satilir, ben alirim kesin. Cok modaydi bu uzun donlar 90 larda. Steuchemi ne vardi o da giyerdi yanlis hatirlamiyorsam.
@Hasan Tahsin abinin favori kalecisidir bu gabor kesin.

iyi maç çıkardı son dakikada eliyle topu oyuna sokarken uzun atacakmış gibi gösterip orta öne kısa bırakması süperdi buram buram tecrübe kokuyordu...

Çevrimiçi COB

Macarlar çok iyi direkt pas oynadılar. Tabi Avusturya ortasahasinin evlere şenlik olmasi da yardimci oldu.

Çevrimdışı Berat

:s20: :s20:

Bir geri dönüş yapıp Portekiz'i kurtarsın da gözlerde yeşil yeşil ışık çıksın başkanın  :D

Çevrimdışı 38life

Ozinin Hollandaya attığı Golun aynisini atti farkettin mi

Aynen öyle. Bununki biraz daha boş alanda kaldı sadece. Düşünmek için daha fazla vakti vardı.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı tangaz

Cok tatli vurdu cocuk topa, ust ayak disi ilk vurdugu an ben nedense oguzhani degil adrian illie yi hatirladim

ilie de ne aşırtırdı arkadaş bence dünyanın en iyisiydi döneminde, altı pasın önünden ayakta duran hatta zıplayan kaleci üzerinden lop vuruşla aşırtma gol atmışlığı vardır

Çevrimdışı tangaz

quaresma göründü ronaldonun arkasında ikisi de kulaklıkla  :super:

Çevrimdışı mylife1903

ilie de ne aşırtırdı arkadaş bence dünyanın en iyisiydi döneminde, altı pasın önünden ayakta duran hatta zıplayan kaleci üzerinden lop vuruşla aşırtma gol atmışlığı vardır
Abi sorma ilie manyak bitirirdi. Bizde oynarken karli havada galiba denizliye sokmustu
Ama trde yasarken tekmili kiyafet gs antremanindayim asirtma olayinin efsanesini hagiden gordum, herif uzun atilan topu kaleciye cok yakin mesafede bilesik hareketle stop etti, ustune topa sol ayaginin ustuyle yere yakin mesafede tam top hafif sekerken bilardo tabiriyle pike cekti, top tak yerden sekerek havalandi ve kalecinin ustunden kendi kendi asirta asirta kaleye girdi, daha iyisini gormedim hayatim boyunca.

Çevrimdışı mylife1903

quaresma göründü ronaldonun arkasında ikisi de kulaklıkla  :super:
Quaresmaya keske turnuvaya ozel bir besiktas bilekligi falan yaptirsaydik, gsnin bilekliginden daha cok satardi sadece fransada

Bir geri dönüş yapıp Portekiz'i kurtarsın da gözlerde yeşil yeşil ışık çıksın başkanın  :D
Sakatligindan dolayi yedek baslatmis olabileceğini düşünüyorum yoksa bu Ölü ambulans sesini Quaresmaya değişen adama deli denir

Çevrimdışı tangaz

Abi sorma ilie manyak bitirirdi. Bizde oynarken karli havada galiba denizliye sokmustu
Ama trde yasarken tekmili kiyafet gs antremanindayim asirtma olayinin efsanesini hagiden gordum, herif uzun atilan topu kaleciye cok yakin mesafede bilesik hareketle stop etti, ustune topa sol ayaginin ustuyle yere yakin mesafede tam top hafif sekerken bilardo tabiriyle pike cekti, top tak yerden sekerek havalandi ve kalecinin ustunden kendi kendi asirta asirta kaleye girdi, daha iyisini gormedim hayatim boyunca.

o hagi denen herif bildiğin pike çekerdi sahiden topla hiç sewmem arkadaşı  :bandit:
80li yıllarda bir maça gitmiştim maç öncesi ısınıyor bizimkiler sinan engin orta açıyor MAF vuruş çalışıyor. sinan enginin kornerleri iyiydi hatırlarsan kornerden kesti topu ali gültiken gelişine penaltı noktasının az uzağından bir rövaşata çekti aman Allahım top bildiğin 2 metre civarı  yükseklikteyken yapıştırdı top çatala girdi. hayatımda öyle rövaşata golü görmemiştim...

Çevrimdışı 38life

Madem Quaresma oynamıyor. Ozaman Quaresma oyuna girene kadar İzlandayı destekliyorum :)

Etiketler: