EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 465501 defa] EURO 2016

Çevrimdışı TANERCAN

Kevin de bruynu begenmiyormusun :nerd: :nerd:
Balon

Hemde uçan balon... maks 10 m luk adam bence ama kaça gitti citye

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mellfred

maç sonrası italyanların sevincine bütünleşmelerine ağzı açık baktım. romanın mirasını taşıdıkları açık.
afrika toplaması belçika tarihi boyuncu gösteremez  bu bütünlüğü

Çevrimdışı mellfred

hem italya hem çek maçlarına baktım. çekler en az italyanlar kadar iyi alan daralttı. bizim çeklere gol atmamız pek mümkün görünmüyor

Çevrimdışı mellfred

gruplardan 1 puanla ayrılacağımızı öngörüyordum.  tahminim doğru çıkacak gibi.
renkli rüyalar

Çevrimdışı atalay

Conte, Juve'deki oyun pratiğini milli takımda sürdürüyor. Conte'nin savunmasını aşmak için oyunun yönünü çok çabuk değiştirip, pas temposunu ve akşını yükseltmeniz gerek. Belçika son yarım saat dışında ön bölgede yeterince hareketli değildi.
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2016, 01:29:34 atalay ]

Çevrimdışı Bishamon

Conte, Juve'deki oyun pratiğini milli takımda sürdürüyor. Conte'nin savunmasını aşmak için oyunun yönünü çok çabuk değiştirip, pas temposunu ve akşını yükseltmeniz gerek. Belçika son yarım saat dışında ön bölgede yeterince hareketli değildi.

https://twitter.com/TheAnalysisVids/status/742466507549069312

Çevrimdışı atalay

https://twitter.com/TheAnalysisVids/status/742466507549069312

Savunmadaki kaymaları iyi yapıyorlar. Derinlik verip iyi alan daraltıyorlar. Hücuma genişlik katıp, oyun hızını arttırmak ve alan yaratmanız lazım. Ayrıca bu niye bu kadar RT almış?!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O da Fransız değildi zaten :D

Del Piero, Totti, Maldini falan sevilmez mi ya :) İtalyayı sevmeyeydik de ne yapaydık :)
Nesta , Gattuso , Pirlo Basgan ve daha niceleri..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

31,4 yaş ortalamasına sahip İtalya'nın Belçika maçında 120 km mesafe kat etmesi ve bu şekilde direkt oyunu oynayabilmesi kıymetli. Golden sonraki sevinç daha bi' anlam kazandı.
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2016, 02:14:30 atalay ]

Çevrimdışı Arena_

Çevrimdışı Ensar

o kadar umutsuzuz ki milli takımdan ve o kadar soğutulduk ki herkes yabancı takımları destekliyor , yazık bu millete
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı MUSTAFA_

o kadar umutsuzuz ki milli takımdan ve o kadar soğutulduk ki herkes yabancı takımları destekliyor , yazık bu millete
Biz destekliyoruz ama takım da çok ruhsuz be... Biz ruh arıyoruz ülkece ama şu an milli takımda malesef yok. Italya maç sonu işte bu dedirtti.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ensar

Biz destekliyoruz ama takım da çok ruhsuz be... Biz ruh arıyoruz ülkece ama şu an milli takımda malesef yok. Italya maç sonu işte bu dedirtti.
aynen , maç günü yolculuğum vardi havalimaninda seyrettim. bavul verme işlemi sırasında bile görevliler bilgisayarlarından gizlice maçı seyrediyordu :) Burger önünde tv vardı orda tribün olduk bir ton insan kahve gibi bağırış çağırış oldu :) ülke olarak çok özledik ama takımda o taktik vs yok herşeyi geçtim o hırsı görememek daha kötü , en azından canlarını dişlerine takip savaşırlar diye bekliyor insan bunu bile görememek çok acı.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı dkn_34

bizden giden ,gelme olasılığı yüksek olan,takımda bulunan oyuncularla süper bir milli takım kadrosu çıkıyor .
t                                                      kale yok
                                         gg         atınç    serdar aziz    ismail             
                                                     ( ersan)                           
                                         töre           ozi         tolgay ?      olcay
                                                                kerim
                                                                cenk
 sadece ön libero ve kalecimiz yok .tolgay umarım mili takıma kazandrılır.kerim frei kademe atlatırsa çok iyi olur.

[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2016, 04:44:03 dkn_34 ]

Çevrimdışı mylife1903

Yav bu LOW niye surekli burnunu karıştırıyor :alala:

Bugun idamanda da burnunu karıştırmış yine :biggrinking:
Dedesinin buyuk enistesi turkmus, turk pasaportuna goz kirpiyormus, diyolaa

Çevrimdışı mylife1903

Italyanlari severim, gercek futbol oynarlar cambazlik yapmazlar.
Adamlarin kulturu boyle sahilde mac yapsan koca gobekli abilerle hemen defansi kurarlar, heyecanla tak tak oynarlar.
Biraz uyuttular ben 20. Dakika gibi sizmisim. Gozumu actigimda gole seviniyordu herifler 1-0 olunca yattim rahat rahat. Ulan besiktasli olarak ne buyuk luks 1-0 olunca rahat rahat uykuya dalmak. Valeranga macinda uyuyan cocuk keske italya taraftari olsaydi.

Çevrimdışı Yasin A.

türkiye sıfır puan alıp ülkeye döner, olan bizim parlatmak istediğimiz topcularımıza olur.
italya yine en az yarı final oynar.
ispanya çeyrek finali geçemez.
ingiltere ve fransa'dan da cacık olmaz.
final almanya / italya olabilir.
şaka maka italya kupayı da alabilir.
adamlarda futbol kültürü var ya, isimler önemli değil. savunma yapmayı en iyi bilen millet bunlar hatırlasanıza euro 2000'de dönemin favorisi hollandaya karşı 34. dakikadan itibaren 10 kişi oynamıştı. o maç okulda ders diye okutulur savunma nedir, nasıl yapılır şeklinde. sonra penaltılarda da tokatlamışlardı portakalları.
neyse dün aksam buffon'a bakıyorsun başka anlamlar kuruyorsun aga. bu nasıl bir tutkudur?
futbol fanatiği olmak için yanlış ülkede doğmuşuz, biz bu ülkede bu tarz yan sanat dallarıyla ugrasmayalım amatör kalıyoruz. bizim işimiz din ve siyaset ile biz hep bunları konusalım.

Çevrimdışı Kalyoncu

türkiye sıfır puan alıp ülkeye döner, olan bizim parlatmak istediğimiz topcularımıza olur.
italya yine en az yarı final oynar.
ispanya çeyrek finali geçemez.
ingiltere ve fransa'dan da cacık olmaz.
final almanya / italya olabilir.
şaka maka italya kupayı da alabilir.
adamlarda futbol kültürü var ya, isimler önemli değil. savunma yapmayı en iyi bilen millet bunlar hatırlasanıza euro 2000'de dönemin favorisi hollandaya karşı 34. dakikadan itibaren 10 kişi oynamıştı. o maç okulda ders diye okutulur savunma nedir, nasıl yapılır şeklinde. sonra penaltılarda da tokatlamışlardı portakalları.
neyse dün aksam buffon'a bakıyorsun başka anlamlar kuruyorsun aga. bu nasıl bir tutkudur?
futbol fanatiği olmak için yanlış ülkede doğmuşuz, biz bu ülkede bu tarz yan sanat dallarıyla ugrasmayalım amatör kalıyoruz. bizim işimiz din ve siyaset ile biz hep bunları konusalım.
En büyük başarımız eyfeli kırmızı beyaz yapmak olacak.gol atmadan döneceğimizi düşünüyorum.italya buraya biz topumuzu oynayıp gidicez beklentiye girmeyin diye geldiler şampiyon olup Dönerler.bizimki çeyrek yarı final oynarız diye geldi gol atamadan dönecek.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

En büyük başarımız eyfeli kırmızı beyaz yapmak olacak.gol atmadan döneceğimizi düşünüyorum.italya buraya biz topumuzu oynayıp gidicez beklentiye girmeyin diye geldiler şampiyon olup Dönerler.bizimki çeyrek yarı final oynarız diye geldi gol atamadan dönecek.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu senaryoda bile "ftnin şanlı aslanları" olurlar.

Çevrimdışı tangaz

31,4 yaş ortalamasına sahip İtalya'nın Belçika maçında 120 km mesafe kat etmesi ve bu şekilde direkt oyunu oynayabilmesi kıymetli. Golden sonraki sevinç daha bi' anlam kazandı.

PARAtor da turnuvanın en genç takımlarından biri olan milli takımımızın 115 km koşacağını belirtip maç sonunda 102 km rakamını görünce dudaklarını büzdürmüşmüdür acaba  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Dedesinin buyuk enistesi turkmus, turk pasaportuna goz kirpiyormus, diyolaa

bi yer de okumuştum fenere geldiğinde aziz öğretmiş diyollaaa  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı worns

İtalya'nın elindeki en iyi şey Conte ve 3-5-2'si. Bu kadro yapısından maksimum verimi alıyor. Ayrıca, Chiellini, Bonucci, Barzagli sezonu da birlikte oynamaları ve sistemi ezbere bilmeleri nedeniyle turnuvanın açık ara en iyi hattı olacak.

Insigne'yi Pelle'nin yanına monte edip ondan da biraz katkı alabilirlerse her şeyi yapabilirler bu turnuvada.

Çevrimdışı tangaz

41 yaşındayım bu yaşıma dek izlediğim italya milli takımları arasında santrafor yönünden en etkisiz italya bu turnuvadaki olanı  :money:

Etiketler: