EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 462831 defa] EURO 2016

Çevrimdışı atalay

Milli takım kadrosunun şekil almasında menajerlerin payı da büyük. İşler böyle yürüyor.

Çevrimdışı Çağatay

Töre'yi arıyoruz. Olcay'ın girmesi gerek, ama Arda kesik yemeyecektir.  Alper ise iyi opsiyon. Milli takımda o profilde başka oyuncu yok.

Orta ikilide topal ozi önlerinde de arda desem bu seferde çok zayif kaliriz o bolgede arda nın dönüşleri sıkıntı
Ama kanatlarda en azindan farkli profilde bir oyuncu yani potuk iyi olurdu dedigin gibi ve yine dedigin gibi menajerler de kurdu biraz takımı
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Milli takım kadrosunun şekil almasında menajerlerin payı da büyük. İşler böyle yürüyor.
Ozan tufanın menajeri kimse iyi iş yapıyor o adamın milli takımda olması mucize...

Çevrimdışı Çağatay

Ozan tufanın menajeri kimse iyi iş yapıyor o adamın milli takımda olması mucize...

Ahmet bulut.

Edit: kendisi hakkinda ekşide şöyle bir entry girilmiş.
Boğaz Köprüsü nü aziz Yıldırım a sağ bek diye satar
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2016, 18:48:34 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

İspanya maçında savunmamızın arasına atılacak her top tehlike yaratabilir özellikle de Topal stoper oynarsa.

O yüzden kötü de olsa Semih'i oynatmak lazım savunmada. Topal da asıl mevkisine geçmeli.

Caner'in önünde Olcay oynarsa daha iyi olur en azından geriye gelip Caner'e yardımcı olur ve takım savunmasında daha sert olmamızı sağlar.

Hakan Çalhanoğlu'nu da ben olsam oynatmam diğer kanatta Arda'yı, forvet arkasında da Oğuzhan'ı oynatırdım.

İspanya savunmayı önde kurduğu için de geniş alanlar zaman zaman bırakabiliyor. Hızlı ataklarla pozisyon arayabiliriz o yüzden Fatih Terim'in Burak'ı oynatacağını düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Sadece menajerler değil, kulüpçülük anlayışı da etken. Tabii bu salt A takım seviyesinde değil, her yaş kategorisinde bu şekilde.

Çevrimdışı worns

Ben Çekler'i de beğendim. İyi alan kapattılar, sahaya yayılış ve disiplinleri her zamanki gibi iyi seviyedeydi. Eskiye göre büyük yaratıcılık sıkıntısı çekseler de Hırvatistan'a kolay lokma olmazlar.

Bizi muhtemelen yenerler.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sadece menajerler değil, kulüpçülük anlayışı da etken. Tabii bu salt A takım seviyesinde değil, her yaş kategorisinde bu şekilde.
U-19 Milli takimi

Sampiyon Besiktastan 1 futbolcu

Benficadan 2 macta 11 Gol yiyen Gs den tam 11 futbolcu kadroda

Besiktas dusmanligi her kategoride :akuma: @atalay
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

İsveç'te Forsberg İrlanda savunmasını zorlayabilir. Bu arada enteresan Ludwig yedek başlıyor.

Çevrimdışı mylife1903

Ahmet bulut.

Edit: kendisi hakkinda ekşide şöyle bir entry girilmiş.
Boğaz Köprüsü nü aziz Yıldırım a sağ bek diye satar
Ahahah sulun ahmet

Acaba bize kimleri soktu yd zamani

Çevrimdışı mylife1903

Bizim macin 11ini bekleyecem 1000 amerigan mangiri basacam ispanyol okuzlerine. Ne zaman rakibe oynasam kazaniyoruz ama bu sefer zor

Çevrimdışı atalay

Hikayenin güzelliğine bakın. İrlanda'yı destekliyoruz o halde.

Çevrimdışı Ersoy

Vurabilse goldü.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Bishamon

Hikayenin güzelliğine bakın. İrlanda'yı destekliyoruz o halde.
Ne hikayesi ?

Çevrimdışı atalay

Ne hikayesi ?

Fransa - İrlanda baraj maçı; Henry'in eli; Stade de France; İsveçli Hakem | Serbest çağrışım.

Çevrimdışı mylife1903

@tangaz reis nedir bu rezillik hergun irlanda mi izleyecegiz yahu
Yeter valla
Herifler butun adayi toplayip gelmis, bir kamyon adam yigip adayi kapatmak lazim
Iskoclari birakip gelmisler
Islerine gelince engeltere emparatorlugu islerine gelince gallerine kadar alip geliyor herifler kil oldum ha

Çevrimdışı Bishamon

Fransa - İrlanda baraj maçı; Henry'in eli; Stade de France; İsveçli Hakem | Serbest çağrışım.
Intikam zamanı

Çevrimdışı mylife1903

O degilde biz bu yesil irlandayi da yenemeyiz. Belki galler diyecem ama zor
Biz en kotu takim olabiliriz yazik
Arnavutlarin kadroya bakiyorum falan

Ukrayna macinin tekrarini izledim adamlar tabanca gibi almanyayi osurtuyorlarmis noyer olmasa
Biz kimi yenebiliriz arkadaslar, dusuncelerinizi alalim

Çevrimdışı Ersoy

Ovvv çok feci intikam zamanı.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

İrlanda, turnuvanın en iyi beklerine sahip ekiplerinden. (Brady ve Coleman) Özellikle Brady'nin ilk yarı performansı çok iyiydi.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz reis nedir bu rezillik hergun irlanda mi izleyecegiz yahu
Yeter valla
Herifler butun adayi toplayip gelmis, bir kamyon adam yigip adayi kapatmak lazim
Iskoclari birakip gelmisler
Islerine gelince engeltere emparatorlugu islerine gelince gallerine kadar alip geliyor herifler kil oldum ha

@mylife1903 abi içimizdeki irlandalılar mı dışımızdaki irlandalılar mı  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

ft görevdeyken damat volkan ve ahmet bulut belirleyici oluyor  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ersoy

Off gole bak

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

GOOL! Brady'den sonra Coleman sahne aldı.

Çevrimdışı mylife1903

ft görevdeyken damat volkan ve ahmet bulut belirleyici oluyor  :bandit:
Turk milleti ne cekti su damatlardan yahu

Etiketler: