EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 462445 defa] EURO 2016

Çevrimdışı mylife1903

müthiş
dombili ozan. hep baktikca buna K-9 filmi aklima geliyor.
sutyen de takmasi lazim aslinda ayrica korse giyse daha bir sempatik gozukur, bayan taraftarlarimiz da var.

yemin ediyorum benim fizigim daha duzgun bu cocuktan. 21 yasinda devamli spor yapan biri bu ustelik. @tangaz reis bizim mehmet miydi kolu bacagim kadar olan cocuk. ha onun eline verecen bunu biraz sekle soksun.

yabanci hoca olsa hic turk futbolunu bilmese, kadroyu toplasa sole bir baksa ilk bunu gonderir evine, yemin ediyorum boyle futbolcu olmaz.

Çevrimdışı mylife1903

unuttum bir soz vardi, nasildi o

mahallede yangin cikarmis falan sac trasi mi olurmus neydi o

ha onun futbola evrilmisi iste
modric zimbalarken selcuk pas vermis ozan sac taramis, oguzhan oyundan alinmis.

Çevrimdışı tangaz

sutyen de takmasi lazim aslinda ayrica korse giyse daha bir sempatik gozukur, bayan taraftarlarimiz da var.

yemin ediyorum benim fizigim daha duzgun bu cocuktan. 21 yasinda devamli spor yapan biri bu ustelik. @tangaz reis bizim mehmet miydi kolu bacagim kadar olan cocuk. ha onun eline verecen bunu biraz sekle soksun.

yabanci hoca olsa hic turk futbolunu bilmese, kadroyu toplasa sole bir baksa ilk bunu gonderir evine, yemin ediyorum boyle futbolcu olmaz.

@mylife1903 patron Mehmetin kolu benim bacağımdan da kalın  :D bu dombiliyi forma sokabilir mi bilmiyorum bunun genetiği bozuk kültürsüz varoşun teki biraz kültür olsaydı geçen sene bursaya rest çekerdi varoş eziğin teki. aynen bunu yabancı bi td. gelse oyuncularla tanıştırma merasimi yapılsa mahalle bakkalının çırağının ne işi var s.ktir edin şunu der.  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

Terim'in tekrar Gs'nin başına gelmesini ve rakibimiz olmasını çok istiyorum.
O hırs bende de var :D çıksın karşımızıda parçalayalım :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 patron Mehmetin kolu benim bacağımdan da kalın  :D bu dombiliyi forma sokabilir mi bilmiyorum bunun genetiği bozuk kültürsüz varoşun teki biraz kültür olsaydı geçen sene bursaya rest çekerdi varoş eziğin teki. aynen bunu yabancı bi td. gelse oyuncularla tanıştırma merasimi yapılsa mahalle bakkalının çırağının ne işi var s.ktir edin şunu der.  :bandit:
futbolcu olsa tamam, hani soyle teknigi ronaldinho falan gibi olsa gozumu kapayacam koca memelerine, koca poposuna. neresinden tutsan elinde kaliyor.
21 yasinda ulan 1gram yag olmamasi lazim adamda. Atibadan utansin 34 yasinda herif, hala zargana gibi. bizim yerden yere vurdugumuz ismailin vucudu o meshur kel varya brazerdaki onun gibi kaliyor bu ozanin yaninda. ozan ise sahin k model.

ben kabul edemiyorum. sabriyi gectik o yollugunu yapmis gsden lamborjisini almis gobek yapmis. en kotu futbolcu olsan bile sporcu adamsin sonucta, vucudun sekilli olacak.
totti 41 yasinda bir bakalim vucuduna nasilmis ben hele bir gugil yapam totiye, yapmaz olaydim gugil.
adamin 41 yasinda sekli bu
ozanin babasindan yaslidir totti
http://s.ripost.hu/kepadatbazis/83e9ad2763ef24bd79a4792fea22a65f8bec818f/2794b00fb320a769d8bc783946fc67b6b57dc87b.jpg

Çevrimdışı tangaz

futbolcu olsa tamam, hani soyle teknigi ronaldinho falan gibi olsa gozumu kapayacam koca memelerine, koca poposuna. neresinden tutsan elinde kaliyor.
21 yasinda ulan 1gram yag olmamasi lazim adamda. Atibadan utansin 34 yasinda herif, hala zargana gibi. bizim yerden yere vurdugumuz ismailin vucudu o meshur kel varya brazerdaki onun gibi kaliyor bu ozanin yaninda. ozan ise sahin k model.

ben kabul edemiyorum. sabriyi gectik o yollugunu yapmis gsden lamborjisini almis gobek yapmis. en kotu futbolcu olsan bile sporcu adamsin sonucta, vucudun sekilli olacak.
totti 41 yasinda bir bakalim vucuduna nasilmis ben hele bir gugil yapam totiye, yapmaz olaydim gugil.
adamin 41 yasinda sekli bu
ozanin babasindan yaslidir totti
http://s.ripost.hu/kepadatbazis/83e9ad2763ef24bd79a4792fea22a65f8bec818f/2794b00fb320a769d8bc783946fc67b6b57dc87b.jpg

üstad tottinin vücudu koymayaydın iyiydi aynı yaştayım delikalnlıyla
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Turco

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Sirpca bilmiyorum da tosice rusca bir anlatayim bu ozanin yazdigini, ne fentezileri oldugunu onu sarbiden beter eder bizim tosic. Ozan ispiyonluyorum seni ustelik caps almislar, vay vay
Tosic kafa kola alinca, yok abi yanlis anlasilmis ben aslinda yengenin fanlarindanim, dersin

Çevrimdışı mylife1903

üstad tottinin vücudu koymayaydın iyiydi aynı yaştayım delikalnlıyla
Abi sorma bende sok oldum o kadar beklemiyordum. Bu totti daha 3 sen daha oynar bu vucutla. Hayvan herif.
Bu ozan ise seneye alamanyadan tukiyeye goc etmis ailton vucudunda olur.

Bu herife agZini acmayip ozzy ve cenke soven ergenler var. yemin ediyorum ulke olarak kafayi yemisiz. Bu vucutla futbolcuyu almanyada sahaya cikartmazlar saglik kontrolune gonderirler kesin.

Ozana sorsan cok yemiyordur, su icse yariyordur. Evlilik sonrasi benim hanim gibi, vallahi bep dietteyim su icsem yariyor, diyor.

Çevrimdışı Bishamon

Yabanci basin adamla dalga geciyor ya saka konusu olduk

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı mylife1903

Rus ve kaZak spiker cok gulmustu o poIsyona sonra almancasini gordum. Neyse reklamin iyisi kotusu olmaz

Çevrimdışı tangaz

Yabanci basin adamla dalga geciyor ya saka konusu olduk

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

bu tosuna 7 milyon veriyorduk neredeyse, kurbanda 7 ortak bile bulamazdık bu genç irisine  :evillol:

Çevrimdışı TANERCAN

Kaderebek istemiştik Beckten önce ilk 11 de İspanya karşısında. Bizim Sivokta var.

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bunlar bizi harcar. Adamların oyun planı var en azından.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Bishamon

bu tosuna 7 milyon veriyorduk neredeyse, kurbanda 7 ortak bile bulamazdık bu genç irisine  :evillol:
Aslında o kadar kotu adam degil.7Mlik adam degil zaten ama bizde olsa cok daha gelisirdi.Cocuk daha 20 yasinda vucudundaki yaglari kasa donusturse Yaya Toure tarzinda bir adama donusebilir.

Çevrimdışı Ersoy

Çekler de bizi yener 0 çekicez büyük ihtimal.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz bu iki takımı yeneceğiz öyle mi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı TANERCAN

Aslında o kadar kotu adam degil.7Mlik adam degil zaten ama bizde olsa cok daha gelisirdi.Cocuk daha 20 yasinda vucudundaki yaglari kasa donusturse Yaya Toure tarzinda bir adama donusebilir.
Ne kadar da kötü olsa memeli olsa da çocuğa aşırı yüklendiler. 21 yaşında çocuk hakkında yazılan şeyleri biliyordur insan etkilenir illa ki. Tosicin karısıyla ilgili twit atmış. Hangimiz ergenlik döneminde yapmadı ki? Çocuğa üzülüyorum cidden.

Çevrimdışı mylife1903

Çekler de bizi yener 0 çekicez büyük ihtimal.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gol atalim da

Çevrimdışı TANERCAN

Morata ve Nolita

Hele morata tam bir balon. Hiç bir özelliği olmayan düz futbolcu.  Nolita ise İspanya milli takımdan önce hiç duymadım kimdir nerde oynar.

Spiker. Da hea mı dedi?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Biz bu iki takımı yeneceğiz öyle mi
Değil mi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

İspanya maçında 2.bölge savunmasını ve baskı merkezlerini doğru kurgulayamaz isek atılan derin toplar büyük sıkıntı yaratır. Mevcut orta saha kurgusunun İspanya'nın pas trafiğini bozması da pek mümkün gözükmüyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bunlar adamı yer valla.

Etiketler: