EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 464322 defa] EURO 2016

Çevrimdışı 38life

Valla ne yalan söyleyim 2x Hakan'ı okeye 4. bile almam :)

Hakan nedense milli takımda ardarda çok kötü maçlar oynuyor. Ama ben hala umudumu kesmedim. Çünkü Hakan bu değil.

Edit: Çalhanoğlundan bahsettiğini varsayarak yazdım.

Çevrimdışı TANERCAN

Topal Oğuzhan
        Hakan
Olcay.          Arda(emre)
                  x

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Löw'ün yaptığı şeyi yeni görüyorum. Rezillik resmen. Bir ülkenin prestiji anca böyle düşürülür...

Çevrimdışı atalay

Böylesine bir şampiyonada ceza sahası içinden 15 şut çektirmişiz. Oynanan yedi maçtaki en yüksek sayı.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Hakan nedense milli takımda ardarda çok kötü maçlar oynuyor. Ama ben hala umudumu kesmedim. Çünkü Hakan bu değil.

Edit: Çalhanoğlundan bahsettiğini varsayarak yazdım.

Valla 2'side kötü Çalhanoğlu'nun sonu Nuri gibi olmasında tek tesellim F.T'nin Hakan'ı mevkisinde oynatmaması ve takımca kötü olmamız.

Şöyle bir kadroda görmek isterim :

Volkan
GG - Ömer T. - Aytaç SULU (Ersan veya Yalçın) - Caner (H.A.K.) 
Oğuzhan - Topal 
Arda (Alper veya Emre) - Hakan Ç. - Olcay 
Cenk

Not: Arda'yı bugünkü formuyla oynatmam tabiki.

Hakan'ı böyle bir kadroda denerim olmazsa Arda'yı ortaya çeker Alper veya Emre kanatta oynatırım.

Çevrimdışı mylife1903

Maci beklerken sizip kalmisim 

Benim raketci nasil oynadi?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kötü   :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Genel olarak gayet iyiydi , 2.ci Golde hatasi vardı ama mac kopmustu dakika 90+2 idi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Kotu oynasin hatta kendi kalesine iki tane atsin kalede boyko yokken.
Boyko arti bir miktar canliya zu besiktas

Adam hakli beyler :tabe:

#CakmaimPARAtor

Çevrimdışı tangaz

Löw'ün yaptığı şeyi yeni görüyorum. Rezillik resmen. Bir ülkenin prestiji anca böyle düşürülür...

löw bunu sürekli yapıyor maç esnasında tv.lere benzer görüntüleri eski turnuvalarda da çokça vermişliği vardır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Adam hakli beyler :tabe:

#CakmaimPARAtor

zamanında PARAtor toramanın EPL transferini yemiştir. milli maç sayısı nedeniyle transferi yatmıştır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı worns

Löw yıllardır böyle, adam kulübede evinde gibi takılmayı seviyor. :)

Çıkan haberlerin filan da pek rahatsız ettiğini sanmıyorum. Yıllardır benzer videoları paylaşılıyor geri adım atmadı.  :D

Çevrimdışı tangaz

Löw yıllardır böyle, adam kulübede evinde gibi takılmayı seviyor. :)

Çıkan haberlerin filan da pek rahatsız ettiğini sanmıyorum. Yıllardır benzer videoları paylaşılıyor geri adım atmadı.  :D

karakterinden ödün vermeyen ilkeli bir arkadaş  :D gençler hatırlamaz fenerin hocası iken mesela takım elbise altına roma gladyatörleri sitilinde sandalet giyerdi  :)

zamanında PARAtor toramanın EPL transferini yemiştir. milli maç sayısı nedeniyle transferi yatmıştır...
Zamanında bir roportaji vardi

Besiktasla sözleşmem bitiyordu F.t bana Gs ile anlaşmam için tavsiyede bulundu , Ben Beşiktaşlıyım Beşiktaşta kalacagim dedim ondan sonra bir daha milli formayi giyemedim..

Çevrimdışı tangaz

Zamanında bir roportaji vardi

Besiktasla sözleşmem bitiyordu F.t bana Gs ile anlaşmam için tavsiyede bulundu , Ben Beşiktaşlıyım Beşiktaşta kalacagim dedim ondan sonra bir daha milli formayi giyemedim..

bu olay doğru, sonra milli formayı göremedi ve orta sıra EPL takımlarından gelen transfer teklifleri milli olma kriterini sağlamadığı için gerçekleşmedi. PARAtor daha evvel gs.ye oyuncu hazırlamak için milli takımı kullanırdı şimdi de damadının arpalığı olarak kullanıyor. planlama karmaşık gibi görünen aslında basit bir şeydir. bizim fikstür belliydi ilk 2 maç da 0 çekme olasılığı ve son maç olan Çekler maçının 3.lük için final olması muhtemeldi o maç için Töre başlı başına bir silah olabilirdi. ama PARAtor naptı? Mor'u seçti, yanılmıyorsam Töre Ahmet Bulutla ilişiğini kesmişti...

Çevrimdışı worns

Terim'in tekrar Gs'nin başına gelmesini ve rakibimiz olmasını çok istiyorum.

Çevrimdışı worns

Kotu oynasin hatta kendi kalesine iki tane atsin kalede boyko yokken.
Boyko arti bir miktar canliya zu besiktas

Rakitsky çok zor bence. Shakhtar as oyuncusunu az buz paraya bırakmaz. Bildiğim kadarıyla yabancı sınırı da var liglerinde. (ilk 11'de 4 yerli gibi bir şey)

Çevrimdışı Bishamon

Ntvspor Fatih Terime iyi geciriyor

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı firewater

Olcayın ne kadar önemli ve kilit bir oyuncu olduğunu milli takımda da görüyoruz.

FT ispanya maçında hiç bir Beşiktaşlı oynatmayacak ve bu kadar ballı olamayacak.

Tavsiyem evi arabayı satın handikaplı ispanyaya oynayın.

İnşallah dualarım kabul olurda gs nin başına geçersinde o oynatmadığın veya erkenden oyundan aldığın çocuklar Beşiktaş forması altında gerekli dersi verir sana.  :akuma: :akuma: :akuma:

Çevrimdışı mylife1903

karakterinden ödün vermeyen ilkeli bir arkadaş  :D gençler hatırlamaz fenerin hocası iken mesela takım elbise altına roma gladyatörleri sitilinde sandalet giyerdi  :)
Bu lowun olayini anlayamadim ben bana cok boyle ne desem nasil desem boylem faso aga gibin boylem efemine gibi geliyor biraz. Metro erkegi midir nedir. Ayric modern talkingin siyah sacli olanina benziyor bence ya da bana hatirlatiyor herifi gorunce kendi kendime basliyorum yo may hart yo may sol ooooooo
Sekil ve janti bir abimiz kendisi herhalde.
Bu mac ne yapmis benim gozden kacti herhalde

Çevrimdışı mylife1903

Rakitsky çok zor bence. Shakhtar as oyuncusunu az buz paraya bırakmaz. Bildiğim kadarıyla yabancı sınırı da var liglerinde. (ilk 11'de 4 yerli gibi bir şey)
Boyko arti bes milyon olabilirse bir tasta iki kus gebertmis oluruz, @atalay ne der bilmem ama bence ihtiyacimiz olan stoper tipi bu cocuk.
Bunu alsinlar hic oyalanmasinlar eldeki stoperler ile devam edelim, tek transferle butun gedikleri kapatiriz. Rodolfo-raketci marcelo-raketci cok iyi oynar. RAketci-alexis bile cok cok iyi oynar cok klas futbolcu cok potansiyelli bence.

Su raketciyi alsinlar ismail oynasin oyle diyorum yani zaten sert cocuktur iki mac sonra soyunma odasindA halleder isonun isini "ulan iki seneye milanoda yasiyacam beni mi yakacaksin"diye dalar.
Melo kavgasi gibi

Bakin sol bek dovunca iki seneye milanoda yasiyorsunuz bizim ulkede. Sol bek mulayim gibi cikip karsilik verirse gene milanoya transfer oluyorsunuz.
Solbek kafayi siyirirsa bedsiz transfer yapiyor
Sol beki doven iki sene beklerse bonservis kazandiriyor milanoya giderken.
Kazan kazan iliskisinin 3some olani yahu
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2016, 12:20:17 mylife1903 ]

Çevrimdışı tangaz

Bu lowun olayini anlayamadim ben bana cok boyle ne desem nasil desem boylem faso aga gibin boylem efemine gibi geliyor biraz. Metro erkegi midir nedir. Ayric modern talkingin siyah sacli olanina benziyor bence ya da bana hatirlatiyor herifi gorunce kendi kendime basliyorum yo may hart yo may sol ooooooo
Sekil ve janti bir abimiz kendisi herhalde.
Bu mac ne yapmis benim gozden kacti herhalde

özel bir şey yapmamış yahuu burnuna kaçan hapları çıkarıp yuvarlatıyordu  :D

Çevrimdışı mylife1903

özel bir şey yapmamış yahuu burnuna kaçan hapları çıkarıp yuvarlatıyordu  :D
Ooooo kirmizi isik gormustur hemen tuRk damari tutmustur burun pohu cikarip yuvarliyor demek, eferin low hemen vatandaslik verilsin.
Ben benim kizin turk oldugu anlasilsin diye hemen daha 1 yasina girmeden ogrettim burun pohunu cikartip yuvarlama yapip mideye indirmeyi.
Musamerelerde falan yapmasa iyi tabi ama seyrederken 30 tane cocugun arasindan seciyorum.
Burnunu karistirip obur eliyle rokenrol isareti yapan tek cocuk.
Sevdim lowu simdi insallah kupayi kazanir.

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Etiketler: