EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 462901 defa] EURO 2016

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şuana kadar turnuvanın fizik kalitesi ve temposu en düşük takımıyız. Koşu mesafelerinde de sonuncuyuz.
Ama ImPARAtorumuz var bizim !!!!

Biz bitti demeden bitmez !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı worns

Ukrayna zımba gibi takım olmuş. Bu gruptan 3 takım çıkar bence (alm, ukr, pol)

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu Ukrayna bizim elemelerde rakibimiz deme. Bize acıdım..   :bawling:

Çevrimdışı LuceGel

Löw hamle yapmalı Gomez reis girebilir.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı atalay

Bu 11 pas oyununa yatkın fakat direkt oyunda yeterince iyi değil. Hücuma genişlik katmakta zorlanıyoruz. GG ve Caner'in performansları kritik.

Hakan ve Arda'nın oyun geçişleri zayıf. Caner ve Arda'nın zaten fizik kalitesi ve maç temposu düşük. Ön bölge oyuncuları; yeterince hareketli olamayınca, arkadaşlarına ve kendilerine alan yaratamayıp toplu/topsuz penetre edemeyince pas oyunun pratikte bir karşılığı olmuyor. Ayrıca pas tempomuz da düşük.

Çevrimdışı OrhanAker

Ukrayna zımba gibi takım olmuş. Bu gruptan 3 takım çıkar bence (alm, ukr, pol)
Aynen polonyada iyiydi bugün.

Çevrimdışı worns

Türkiye ise günü şanslı skorla bitirdi. Direkler, Hırvatistan'ın risk almadan 3 puanı alma çabası yer yer ilk maç tutukluğı maçın 1 0 bitmesini sağladı.

Türkiye 3 maçta 1 gol atsa şaşırırım. Hem fizik olarak berbat hem de tamamen plansız görünüyoruz. Romanyasının kuzey irlandasının bile öne çıkan özellikleri, bir oyun mantıkları var. Açık ara en kötü takımız oynayanlar arasında.

Çevrimdışı atalay

Ukrayna direkt oyunu çok iyi oynadı. Yarmolenko ve Konoplyanka iyi bir ilk yarı çıkardılar. Höwedes S.O.S veriyor.

Çevrimdışı b.damatoglu

Şuana kadar turnuvanın fizik kalitesi ve temposu en düşük takımıyız. Koşu mesafelerinde de sonuncuyuz.
Nerede sezon boyu yatmış, kadroya girememiş, anternman yapmayan, sakat, takkmıyla problem yaşayan adam var doldurdu sinyore.

Kepaze olalım da şu adamın ne renk olduğu ortaya çıksın.

Bir de ben anlayamıyorum,  herhangi bir işin dinamikleri, formülü, oluru bellidir.

Bizim memlekette mal gibi kişiler ve kişilerin ruh hali üzerinden dönüyor bütün işler.

Al işte H.Aliyi Alper Potuku, Yalçın'ı, Ersan'ı.
Ne kadar aptalca işler bu işler

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Farkettiniz mi bizde neredeyse hic tek top oynanmadi.Herkes topu alip sonra pas vermeye bakiyor.Sadece Oguzhan tek topla oynamaya calisti

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ukrayna direkt oyunu çok iyi oynadı. Yarmolenko ve Konoplyanka iyi bir ilk yarı çıkardılar. Höwedes S.O.S veriyor.
Yarmolenkonun dinamo kievde kalması da garip elit takımlarda rahatlıkla oynayabilir

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mellfred

spikerin rakitic dediği oyuncu shaktarın stoperi rakitsky değil mi yahu !

Çevrimdışı Bishamon

spikerin rakitic dediği oyuncu shaktarın stoperi rakitsky değil mi yahu !
Aynen oyle

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:47:16 atalay ]

Çevrimdışı TANERCAN

Raketci nasıl glikten iyi mi sizce?

Birde ukranyada soldan bindiren 13 numara. 37 yaşında imiş

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Turnuva baya kisir geciyor yahu hep tek farkli galibiyetler falan

Bunda hemen hemen butun takimlarin iyi olmasi da etken tabi..

Çevrimdışı tangaz

Yarmolenkonun dinamo kievde kalması da garip elit takımlarda rahatlıkla oynayabilir

benim en beğendiğim kanat forvettir fiziği de müthiş ayrıca. dönem dönem maurinho chelsea için istiyor haberleri hep yapıldı ama artık herkes uyandı sscb kökenli oyunculara avrupalılar da soğuk bakıyor. mesela konoplyanka bile sevillada direkt 11 adamı esas oğlan olamadı hamle oyuncusu düzeyinde kaldı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Löw Gomez'i Euro 2016da oynatmayacak dediğimde beni baya bi kişi gömmüştü burda :D

Çevrimdışı tangaz

bu arada maçları ligtv.den de izleyebiliyoruz trt.deki rakitiç diyen adamdan kurtulmak isteyenlere önerebilirim ayrıca ligtv.de yaklaşık 30 saniye önden yayınlanıyor maç  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Turnuva baya kisir geciyor yahu hep tek farkli galibiyetler falan

Bunda hemen hemen butun takimlarin iyi olmasi da etken tabi..
Ya da bizim gibi tanrının koruması lazım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

benim en beğendiğim kanat forvettir fiziği de müthiş ayrıca. dönem dönem maurinho chelsea için istiyor haberleri hep yapıldı ama artık herkes uyandı sscb kökenli oyunculara avrupalılar da soğuk bakıyor. mesela konoplyanka bile sevillada direkt 11 adamı esas oğlan olamadı hamle oyuncusu düzeyinde kaldı
Aynen abi İngilizler gibi onlarda yurt dışında başarılı olamıyor ondan sanırım yoksa çok iyi topçu...

Çevrimdışı tangaz

Löw Gomez'i Euro 2016da oynatmayacak dediğimde beni baya bi kişi gömmüştü burda :D

bu belliydi aslında almanya pep'in bayerni nedeniyle sahte 9la oynuyor son yıllarda, löw gomez+özille 9ve10 numaraları barındıran oyunu hazırlık maçlarında denedi sanırım istediğini alamamış ki burada da sahte 9 la oynuyor...

Draxler ve Muller akiyor

Cok guzel alip verdiler topu birbirlerine tek ve kisa paslarla

Cenk - Olcay - Ozi ayni anda sahada olsaydi bizde ayni goruntuleri izlerdik muhtemelen

Çevrimdışı tangaz

pyatov değil de boyko oynasaydı maç bence 3-0 falandı...

Etiketler: