EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 464617 defa] EURO 2016

Çevrimdışı Blackmd1

Neyse 45 dk sonra Glik'in macı var onu seyredelim  :D

Çevrimdışı kyiv

Hep söyledim hep de söyleyeceğim Beşiktaş milli takıma oyuncu vermesin. Oyundan hep ilk çıkan Beşiktaş oyuncuları. Ne gerek var yeni sezon öncesi kampa futbbolcularımızın geç katılmasına?
Sakatım diyerek hiç kimse gitmeyecekti. İsmail hariç.O da milli takıma saygımız olurdu.

Koskoca milli takım stoper bulamıyor orta sahadan devşirme adam çok ciddi turnuvada forma buluyor. Buradan şunu söyleyebiliriz. Ey Türkiyedeki stoperler hiç biriniz bir boka yaramazsınız sizin yerinize orta saha adamı bile sizden daha iyi oynar.

Çevrimdışı Türkay

Volkan
Gökhan Ersan Hakan Caner

Topal Oğuzhan

Olmalıydı bence
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hazırlık maçlarından sonra kararımı vermiştim Milli Takım'ın grup maçlarını izlememeye . Kararımın yerinde olduğu belliydi zaten.
Hazırlık maçlarında zaten neyin olacağını öngörmek zor değildi. Ego patlaması yaşayan , egosunu tatmin etmek için sahada en az 10 absürt işe girişen , absürt işler yapıp millete kendini hayran bırakmaya çalışan , millete ' FT şapkadan nasıl da tavşan çıkardı . Kimsenin aklına gelmeyeceği işler yaparak bize başarılar kazandırdı' dedirtmeye  çalışan , pohpohlanarak egosunu tatmin etmeye çalışan bir FT örneğini gördükten sonra neyin olacağı zaten belliydi.
Egosu tavan yapan bir FT'nin üzerinde emek vermediği, risk almadığı Cenk, Oğuzhan gibi oyunculara şans vermesi eşyanın tabiatına aykırı bir durum .

Çevrimdışı TANERCAN

Barcelona Ardaya 40m Euro nasıl verdi birisi açıklayabilir mi?

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

maç boyu kutuya adam sokamadık
tek pozisyonumuz da forvetten değil ekstra gelen ozan ile oldu
kanat beklerimiz facia, hadi hucumda etkin değillerdi fakat savunma da yapamadılar
ozi nin çıkması
oyunun arda üstünden oynanmaya çalışılması
hakanın etkisizliği (ki sebebi şablon)
hiç bir oyun şablonunun olmaması
hadi a planın başarısız oldu b planını uygula desen ortada a planı da yok
hatalı değişiklikler
en başında kadroya alınmayan adamlar
yanlış adamların yanlış mevkilerde oynatılarak performanslarının düşmeleri
say say bitmez

ispanya maçında bu 11 hışıma uğrar
açıkçası nasıl durdurabiliriz
bilemiyorum
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Türkay

Almanya ve Portekizin maçları ne zaman?

Çevrimdışı abdusta

Oguzhan mevkisinde degil,Cenk ileride yalnız top atan yok

stoperler toplama,Ozan besleme,selçuk torpilli
bekler bitik.
milli takım küme düşmesi kesinleşmiş takım gibi oynuyor..

Hadi bakalım kendinizi gösterdiniz,Avrupalı takımlar  peşinizden koşsunlar.

Gene elimizde kaldılar.
saygılar

Çevrimdışı Tolga

Almanya ve Portekizin maçları ne zaman?
Almanya'nın bu akşam.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı İhsan

Volkan
Gökhan Ersan Hakan Caner

Topal Oğuzhan

Olmalıydı bence

En değerli stoper Ömer neden yok? Konu Töre ise Hakan neden var?

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Çağatay

son olarak: bizim bu turnuvadaki en büyük eksikliğimiz
yada yanlış tercihimiz şudur, terim in yerinde Güneş olmalıydı...

Çevrimdışı mylife1903

Mahalle takimi yahu boyle futbol olur mu.

Arkadaslar tamam takim da kotu futbol oynayanlar var, haksiz yere formayi giyenler var ama soyle dusunun bu bir lig takimi olsa ve baskanlari ilhan cavcav olsa ft ikinci yariya cikamazdi.

Futbolcularda da cok kabahat yok. Resmen torpilli oynayanlar var, kafayi yemek uzereyim.

Çevrimdışı atalay

F.T'in savunma konusunda geometri bilgisi zaten vasat; lakin hücumda bir tane strateji üretememesi...

Çevrimdışı Turco

Selçuk ve Oğuzhan hayalet gibilerdi. Selçuk oyunu sadece 15 metrekarelik alanda kısa ve seri paslara dayalı oynuyor onun dışında sahada yok. Oğuzhan'a değinmek istemiyorum çünkü kötü şeyler çıkacak ağzımdan.

Çevrimdışı Türkay

Almanya'nın bu akşam.

Teşekkürler @Tolga abi. Gomez'i bari izleyelim

Çevrimdışı Türkay

En değerli stoper Ömer neden yok? Konu Töre ise Hakan neden var?

Aynen madem Töre'yi almayacaksın hazırlık maçlarında bile oynatmayacaksın neden Ömer Toprak'ı çağırmıyorsun eeeeeey sinyor

Çevrimdışı MrtBlgc

Rezil bir futbol oynadık bugün. Hırvatların en az benim saydığım 4-5 net pozisyonu vardı. Bir kere adamlar Caner'in kanadını darmadağın etti ilk yarı, ikinci yarı da Gökhan'ın kanadını zorladılar. Stoperler zaten devşirme olduğu için elbet hataya meyilli oynuyorlar. Bir de Hakan Çalhanoğlu kanatta oynamaz. Artık Terim'in bunu kafasına sokması lazım. Sırf free kick tehditi var diye kanatta oynatıp verim alamazsın. Alamadın da zaten.. Bu maçta Olcay ilk 11 çıkabilirdi. Onun enerjisi, yaptığı pres takımı olumlu yönde etkileyebilirdi. Arda zaten formsuz, maç kondisyonu yok. Ozan'ın Fb de 90 dk oynadığı iki maç yoktu herhalde bu sezon. Selçuk da çok kötü oynadı.. Cenk ilerde çok yalnız kaldı. Mesela bir pozisyon var, uzun topta tekte kontrol ediyor Cenk etrafına bakıyor ne gelen var ne pas isteyen. İşte o tarz pozisyonlarda Olcay gibi dikine kaleye koşacak adamlara ihtiyaç duyarsanız. Olmadığı için yan top yaptı. Ben genel anlamda umutlu değilim. Bu futbolla Çekleri falan da yenemeyiz. Çok zor..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Euro 2008'de Semih gibi hava toplarında etkili bir forvetimiz vardı Cenk gibi.

Fakat yanında Nihat ve Tuncay gibi de sürekli ceza sahasına giren oyuncular vardı, Arda da daha enerjikti o da giriyordu içeriye.

Orta sahada Aurelio gibi pas yüzdesi ve savunma bilgisi yüksek bir oyuncu vardı. Stoperler çok iyi olmasa da idare ediyordu.

Topal stoper oynuyor, Caner bayadır ciddi bir maça çıkmıyor, Arda sürekli yedek, Hakan Ç. milli takımda hep kötü, Ozan'dan bahsetmiyorum bile. Bu takım bir de fizik olarak kötüyse bugünkü oyun doğal olarak ortaya çıkıyor.

Çevrimdışı OrhanAker

son olarak: bizim bu turnuvadaki en büyük eksikliğimiz
yada yanlış tercihimiz şudur, terim in yerinde Güneş olmalıydı...
Şenol hoca bizimdir bizim kalacak :D

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı MrtBlgc

Aynen madem Töre'yi almayacaksın hazırlık maçlarında bile oynatmayacaksın neden Ömer Toprak'ı çağırmıyorsun eeeeeey sinyor
O durum farklı, Ömer rest çekti sanırım bir daha sittiğin sene oynamaz Milli takımda 

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

İspanya maçında mutlaka Topal'ı öne çekip kanatlarda koşucu özellikli bir kenar oyuncusunu tercih etmek gerekiyor. Selçuk'a regista rolü vermekten vazgeçip, ikici yarı Hakan'a verdiği rolü Ozzie'ye vermek de çözüm. Onun dışında henüz biten bir şey yok.

Çevrimdışı Tolga

Çekler'i yenersek bu iş averajlara kalır. En iyi 3.ler arasında olabilme durumu yani.

Bu yüzden İspanya maçında fark yememek lazım.

Etiketler: