EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 463271 defa] EURO 2016

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Abi 3 0 4 0 olmaz imkansız yani oğuzhan ya da cenk 1 tane atar

Yenemiyorsak 2-1 yenilmeyelim daha farkli olsun 4-1 5-2 gibi, goller ozzy ya da cenk

Çevrimdışı mylife1903

dün abd.nin sıçıp batıran sağ bekini sol bek olarak alsak o da olumlu  :D
Abi abdli oyunculara zaafim var, forvetlerini alip sol bek oynatsak canerden iyi oynar o herifler. Muazzam dogru futbol oynuyor adamlar cok seviyorum heriflerin futbolcularini ama benim gozum rusyanin sag bekinde. Onu alip sol bek oynatirsak mustafa pektemek sonrasi gomez etkisi yapar oraya

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dk 1 pozisyon 1

Çevrimdışı tangaz

srna müthiş kesti GGyi çinlilere araplara falan satıp srnayı mı alsak acaba  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

hırvatlardaki vida'nın saçlar aynı geçen seneki ersan o herifi alsak ersanın boşluğunu doldurur   :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı OrhanAker

Bir iki kişinin sorumluluk alması lazım biraz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arda'nın olduğu yerde hızlı oynamak imkansız gibi ya.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 'TaNeR'

Arda'nın olduğu yerde hızlı oynamak imkansız gibi ya.

10 kişi oynuyoruz
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oğuzhan pek iyi başlayamadı keza cenkte öyle...

Çevrimdışı tangaz

hırvatların kalecisini alabiliriz güven veriyor degajları da kaleden kaleye gidiyor  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hırvatların kalecisini alabiliriz güven veriyor degajları da kaleden kaleye gidiyor  :D
Senin sol bek güven vermedi şu ana kadar abi

Çevrimdışı tangaz

cenk topu müthiş sakladı fiziğini iyi güçlendirdiği görülüyor

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

Senin sol bek güven vermedi şu ana kadar abi

2  senedir düşüşte napoli de sakatlık sonrası fazla oynayamadı eskiden çok iyiydi, ben de hiç izlemedim son sene o nedenle takip etme düşüncesindeyim.

Çevrimdışı tangaz

caner de maç temposundan eser kalmamış fener bitirdi herifi

Çevrimdışı OrhanAker

Şansa bala bi tane atsak bari anca o zaman puan şansımız olur.

Çevrimdışı Mavi Tuna

caner de maç temposundan eser kalmamış fener bitirdi herifi
Orasını otoban yapacaklar bu gidişle hiç güven vermiyor inşallah toparlar.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı mmansiz

Tek kale hırvatlar ne yazık ki

M.Mansız

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu kadar boşluk verirsek bizi bi yerde hacamat ederler.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

Savunmayı boşaltmadan neden sokarsın şu topu oyuna..bizimkilerde ayrı uyuz

Çevrimdışı mmansiz

Gökhan klasını gösterdi

M.Mansız

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan obez bomboşsun be.

Çevrimdışı Ersoy

OFFFF

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cenk biraz dikkatli ol be abi lazımsın bize.

Etiketler: