EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 465570 defa] EURO 2016

Çevrimdışı mylife1903

Muhtemel 11imiz miş

Ozzie yok , Yaziklar olsun Abv imPARAtor :akuma:
Yok artik. Ben ozzyi ingiltere milli takimina yazarken adam bizim milli takim koymuyor. Hani varya iste ft milli takima aliyor, senol gunes oynatiyor diye bazi oyunculari savunanlar hah ozzyde yeterli degil herhalde.
Ulan sabah sabah kafam atti. Boyle bir manyaklik yaparsa taratore onu bile elestiren cikan bizim basinda.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

In mactan sonra Ozan ve semih rakiplerle forma falan değiştirmezler REZIL oluruz dunyaya :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

In mactan sonra Ozan ve semih rakiplerle forma falan değiştirmezler REZIL oluruz dunyaya :by2:

Ozan'da tam hamburger yeme yarışmasına katılacak tip var :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Bu adam gercekten futbolu bilmiyor

Volkan sen defans yapmaz bisey yapmaz

Eger hem savunma yapmak hemde hucum press ve hizli atak yapmak istiyorsa , Ozi - Cenk - Olcay 3lusunu sahaya surmek zorunda aksi takdirde isimiz gerçekten zor

Olcayla baslayip Takim savunmasini saglamlastirirp Volkani hamle oyuncusu olarak kullanmalıyız

Çevrimdışı izmirkartali

Emre Mor'u en az 2 maçta oynatmak lazım. Almanlar aklını çelmeden Türk milli takımda yeri garantilenmeli. Ama henüz ve özellikle Hırvatistan'a karşı ilk 11'de başlatamaz hoca.

--------Volkan Babacan--------
GG - Hakan - Topal - Caner
----------Selçuk - Ozan----------
------------ Oğuzhan --------------
Arda --------------- Çalhanoğlu
----------------Cenk------------------

Bu 11 başlar, Çalhanoglu yerine Emre Mor müdahalesi gelir.

Selçuk veya Ozan'dan biri çıkar, Topal oraya gelir, stopere Semih girer.

Sonuç: Volkan Babacan 10 kurtarışla maçın adamı olur.

Skor: 1-2 yeniliriz.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı Bishamon

Almanlar aklını mı çelecek  :lol: Resmi maçta 1 dakika oynasa başka ülkenin takımında oynayamaz

Çevrimdışı cursedofdragon

yarın zor bir maça çıkıyoruz Allah yardımcımız olsun.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hiç sıkıntı yapmayın ozi de oynamasın sakatlanır falan bir şey olur gerek yok yarın delik deşik edecekler büyük ihtimalle stoperleri hakan balta topal olan forveti burak olan takımdan hiçbir beklentim yok orta sahaya girmiyorum bile ozan tufan kendi takımında ne oynamışta milli takımda oynuyor....

Çevrimdışı Arena_

FORZA Hırvatistan! Vurduğun gol olsun.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tamam bizde terimi sevmiyoruz ama milli takım sonuçta

Çevrimdışı mylife1903

Tamam bizde terimi sevmiyoruz ama milli takım sonuçta

Hepimiz iki arada bir derede kaldik. Adalet yoksa boyle oluyor.
Ben gene de kazanmamizi isterim ama pozisyonum soyle kazanacaksak ya cenk ya da ozzy gol atsin, kaybedeceksek besiktaslilar oynamasin ve farkli kaybedelim. Ortasi yok benim icin

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hepimiz iki arada bir derede kaldik. Adalet yoksa boyle oluyor.
Ben gene de kazanmamizi isterim ama pozisyonum soyle kazanacaksak ya cenk ya da ozzy gol atsin, kaybedeceksek besiktaslilar oynamasin ve farkli kaybedelim. Ortasi yok benim icin
Bende öyle düşünüyorum abi fatih doğana göre son anda bir değişiklik olmazsa cenk tosun ilk 11'de imiş :)

Çevrimdışı Ensar

o kadar da değil saçmalamayın türk bayrağı var o formada
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ondan ötürü diyoruz zaten eskiden çok heyecanla beklerdim şuan önemsemiyorum üzülmem yenilsek bile...

Çevrimdışı cisse557

Fatih Terime olan uyuzlugum yüzünden milli takımı desteklemeyecegim diyorum gol attığımızda en çok bağıranlardan birisi yine ben olacağım. Psikolojimi bozdu bu adam benim.

Çevrimdışı 38life

Ben şahsen hep kızıp desteklemicem ulan derim maç saati gelip maç başlayınca kalbim yerinden çıkacak gibi olurum. Her pozisyonda hop oturup hop kalkarim :D

Çevrimdışı 38life

Bu arada kadro değişimiş Cenk ve Oğuzhan ilk 11deymiş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sahaya çıkmadan inanmam basına

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Savaş

Defans yapamıyoruz beyler. Hazırlık maçlarında görmediniz mi?

Selçuk Ozan göbeği çok yumuşak kalıyor. Ne ofansta ne defansta varlar ama hala ısrar ediyor Terim.

Ben fark bekliyorum, 0-3 veya 1-4 gibi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İşte o zaman çılgınlar gibi destekleriz ozi kesindi zaten

Çevrimdışı 38life

İşte o zaman çılgınlar gibi destekleriz ozi kesindi zaten

Son kadroda Ozi yoktu

Çevrimdışı Arena_

Şuraya bak şampiyon takımdan neredeyse ilk 11'de oyuncu bile olmayacak. Semih Kaya'nın stoper çıkacağı bir maça İsmail Köybaşı neden sol bek cıkmasın ki. Caner Erkin'in ne fazlalığı var İsmail'den. Caner Erkin resmen dökülüyor. Bunu hazırlık maçlarında zaten gördük. Bu Fatih Terim'dir ki en iyi zamanlarında bile Beşiktaş'tan kadroya nice oyuncuları almamıştır. Siyah Beyaz düşmanı sapkın herif. BETER OL Tarator

Çevrimdışı 38life

Şuraya bak şampiyon takımdan neredeyse ilk 11'de oyuncu bile olmayacak. Semih Kaya'nın stoper çıkacağı bir maça İsmail Köybaşı neden sol bek cıkmasın ki. Caner Erkin'in ne fazlalığı var İsmail'den. Caner Erkin resmen dökülüyor. Bunu hazırlık maçlarında zaten gördük. Bu Fatih Terim'dir ki en iyi zamanlarında bile Beşiktaş'tan kadroya nice oyuncuları almamıştır. Siyah Beyaz düşmanı sapkın herif. BETER OL Tarator
Dostum sen ciddi misin? ironi falan mı yapıyorsun. İsmail Canerden iyi falan diyorsun.

Kardeş oruç öyle birşey değil yav. Sahurda başlıyorsun iftarda açıyorsun Sen ramazanın başında başladın herhalde sonuna kadar hiçbirşey yemicen. Öyle değil o.

Çevrimdışı Arena_

Dostum sen ciddi misin? ironi falan mı yapıyorsun. İsmail Canerden iyi falan diyorsun.

Kardeş oruç öyle birşey değil yav. Sahurda başlıyorsun iftarda açıyorsun Sen ramazanın başında başladın herhalde sonuna kadar hiçbirşey yemicen. Öyle değil o.

Caner'in son performansından bahsediyorum. Sence cok mu iyi ?

Etiketler: