EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 465487 defa] EURO 2016

Çevrimdışı 38life

Allı topa okadar yaklasmasaydi mükemmel bir şut çıkarabilirdi. Topun düşüş hızını gormeden, ölçmeden topun dibine girmiceksin

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 01:41:35 atalay ]

Çevrimdışı Çağatay

Bakalim roman nasil oynayacak
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı 38life

İngilizler cömertçe harcıyor. Ama bu pozisyonları aramazlar. Rus savunması çok kötü çünkü.

Çevrimdışı Çağatay

Topla oynama orani 74-26
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cisse557

Ingilizler Fransızlara göre daha oturmuş gibi şu anki görüntüye göre.

Çevrimdışı OrhanAker

Rooney de en sonunda stoper oynayacak herhalde..forvetten sol iç çıkardı herifler :D

Çevrimdışı cisse557

Rooney de en sonunda stoper oynayacak herhalde..forvetten sol iç çıkardı herifler :D
Alex De Souza'nin mevkisine gözü var :D

Çevrimdışı 38life

Rusyanin 23 kişilik kadrosunda Roman dışındaki bütün futbolcular Rus liginde oynuyor.

Çevrimdışı 38life

Rooney stoper mi oynuyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İgor akinfeevde sağlam kaleci kaleye onu da alabiliriz

Çevrimdışı OrhanAker

Rooney stoper mi oynuyor
Böyle giderse 2 sene içinde :D

Çevrimdışı atalay

Hudgson, Rooney'i yüksek oyun görüşü ve geriden skorer oyuncu desteği sebebi ile sol iç pozisyonunda oynatıyor. Attığı diagonal pas, az önceki derin top ve son şut pozisyonu ile pratikte karşılığını aldı. 

Çevrimdışı 38life

Adamlar bütün şut firsatlarinda topu 7 metrelik kalenin tam ortasına gönderdiler .
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2016, 22:37:46 38life ]

Çevrimdışı 38life

Alırsın :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İngilizleri sevmem. O zaman dans :icool:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

İngiltere oynadığı oyunun karşılığını alamadı.

Çevrimdışı mylife1903

Akinfeev hayatim boyunca izledigim en iyi kalecilerden biridir. Cok uzundur oynar, ayagi da kirilmisti yanlis hatirlamiyorsam. Manyak terbiyeli cok iyi bir cocuktur ve iyi sporcudur onu alacak para daha kesfedilmedi. Ruslar rusyada agirdir rusya disinda boyko kadar olmasa da anca anca bir tolga performansi verir.
Dzagoev neden yok onu anlamadim ben.
Ingilizler oynuyor gozukuyor ama kotu takim, ruslar direnclidir, gucludur, disiplinlidir ama gol atacak ayaklari bir 30 senedir kazmadir. Futbol gol atarak kazanilan bir oyun oldugu icin mac berabere biter gibi duruyor.
Ruslar ona buna carptirip bir gol bulursa, ingilizler oturup aglasin, akinfeev hayatta gol yemez

Çevrimdışı MUSTAFA_

Akinfeev hayatim boyunca izledigim en iyi kalecilerden biridir. Cok uzundur oynar, ayagi da kirilmisti yanlis hatirlamiyorsam. Manyak terbiyeli cok iyi bir cocuktur ve iyi sporcudur onu alacak para daha kesfedilmedi. Ruslar rusyada agirdir rusya disinda boyko kadar olmasa da anca anca bir tolga performansi verir.
Dzagoev neden yok onu anlamadim ben.
Ingilizler oynuyor gozukuyor ama kotu takim, ruslar direnclidir, gucludur, disiplinlidir ama gol atacak ayaklari bir 30 senedir kazmadir. Futbol gol atarak kazanilan bir oyun oldugu icin mac berabere biter gibi duruyor.
Ruslar ona buna carptirip bir gol bulursa, ingilizler oturup aglasin, akinfeev hayatta gol yemez
yedi  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rusyanin 23 kişilik kadrosunda Roman dışındaki bütün futbolcular Rus liginde oynuyor.
Söylüyorum burada kac aydir Rus ve Ukrayna kokenli oyuncular Yurt disinda yapamiyor hayal kirikligina uğrayabiliyor diye

Boykoda bu sendromu yasadi yazik oldu hem bize hemde Boykoya..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Rooney'nin o pozisyonda oynamasının handikaplarından biri az önceki pozisyon. Aldığı pozisyon ve rakibi karşılama mesafesi yanlış.

Çevrimdışı atalay

Bunun sebebi Rusya'da ödenen yüksek ücretler. Kimse dışarıya açılmak istemiyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bunun sebebi Rusya'da ödenen yüksek ücretler. Kimse dışarıya açılmak istemiyor.
Tr'den de mi yüksek

Çevrimdışı 38life

Walker çok iyi be.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sterling balondur.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: