EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 464300 defa] EURO 2016

Çevrimdışı worns

Berisha kötü kaleci değil zaten ama ilk yarı kafası yerinde değildi sanki. Gol dışında bir kaç saçma iş daha yaptı :)

Embolo epey iyi adam.

Çevrimdışı 38life

Sadiku'nun kaçırdıkları burdan Arnavutluğa yol olur.

Çevrimdışı atalay

Hysaj'ın bu ikinci harika pası. Bir sağ bek için oyun görüşü ve pas becerisi gayet iyi.

Çevrimdışı Ersoy

Sadiku yine kaçırdı.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi COB

Salihi'yi de kadroya almamış. Cikalleshi yerine Sadiku tercihi de enteresan.

Sadiku'yu hafif daha hizli oldugu için oynatti herhalde. Çikalleshi o 2 pozisyondan birini atardi.

Çevrimdışı cisse557

Berisha coştu.

Çevrimdışı cisse557

At işte şunu ya

Çevrimdışı 38life

Bu kadar da olmaz artık ya. Yazıklar olsun. Böyle birşey olmaz.

Çevrimdışı Ersoy

YOK ARTIK.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 38life

Çok net bir 3 puan uçup gidiyor şuan. Gruptan çıkabilmek adına önemli bir adım atacakken maçı kaybediyorsun.

Çevrimiçi COB

Tecrübesizlik.......

Çevrimdışı atalay

Bugün kaleciler 1v1 de kalede nasıl büyüyüp, açıyı iyi kapattılar ise vuruş pozisyonundaki oyuncular o kadar kötü pozisyon alıp vücut açılarını yanlış ayarladılar. 

Çevrimdışı 38life

Arnavutluk harakiri yaptı resmen. Kucağındaki 3 puanı ısrarla hediye etti.

Çevrimdışı Ersoy

Onca pozisyonu harcarsan yenilirsin abi tabi geçmiş olsun.

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi COB

Maçin hakki beraberlikti. Arnavutluk beklemediğim kadar iyi oynadi. Tecrübesizlik ve basit hatalar yüzünden kaybettik. 

Geleceğe umutla bakiyoruz. Şimdi Türkiye'ye destek vereceğiz. Haydi Türkiye

Çevrimdışı Tolga

Maçın kırılma anı Cana'nın atılması oldu. Golü erken yemesine rağmen Arnavutluk kırmızı karta kadar fena değildi hatta kırmızı karttan 3-4 dakika önce çok net bir gol de kaçırdılar.

Kırmızı kartla birlikte hiç hücum edememeye başladılar ki 2. yarıda İsviçre istediği gibi oyunu kontrol etti.

Fakat Gashi'nin 87'de kaçırdığı gol tam yıkım oldu çok net bir fırsattan yararlanamadı. Arnavutluk bu maçtan puan çıkartabilirdi yazık oldu.

Berisha da golde çok büyük bir hata yapmasına rağmen çok kritik toplar çıkardı. Yani genele vurursak iyi oynadı diyebiliriz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu güzel kadro nasıl bukadar kötü oynarı gösterdi bize Petkoviç. Maçtan önce kadronun 3-4 gömlek üstün olduğunu ve kazanacağını söylemiştim lakin maçı Berisha'nın hatası belirledi maçın hakkı beraberlikti diye düşünüyorum. Birde ilginç birşey dikkatimi çekti İsviçre savunma yaparken defansta Schär Önde Behrami oynarken, atak yaparken defansta Behrami önde Schär oynadı birtek benimmi ilgimi çekti veya benmi ilk kez böyle birşey gördüm. :)
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2016, 18:06:46 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı Tolga

Bu arada dün söylediğim gibi beklentim kıran kırana bir maç olmasıydı özellikle ilk yarı tam da böyle oldu.

Kırmızı kart Arnavutluk'un direncini biraz azaltmış olsa da genele bakarsak beklediğim ölçüde mücadele ettiler. İsviçre, Seferovic ile oynamaya devam ettiği müddetçe işi zor.

Çevrimdışı atalay

Bu güzel kadro nasıl bukadar kötü oynarı gösterdi bize Petkoviç. Maçtan önce kadronun 3-4 gömlek üstün olduğunu ve kazanacağını söylemiştim lakin maçı Berisha'nın hatası belirledi maçın hakkı beraberlikti diye düşünüyorum. Birde ilginç birşey dikkatimi çekti İsviçre savunma yaparken defansta Schär Önde Behrami oynarken, atak yaparken defansta Behrami önde Schär oynadı birtek benimmi ilgimi çekti veya benmi ilk kez böyle birşey gördüm.

Doğru görmüşsün. Switch yaptılar. Fakat bu çok normal. Mesela Atiba - Marcelo sezon içinde bunu yaptı.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:43:02 atalay ]

Çevrimdışı Tolga

İsviçre'de de bugün Behrami'yi çok beğendim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İsviçre'de de bugün Behrami'yi çok beğendim.
Dzemaili çok iyiydi beni şaşırttı :)

Çevrimiçi Kapkarakartal

Doğru görmüşsün. Switch yaptılar. Fakat bu çok normal. Mesela Atiba - Marcelo sezon içinde bunu yaptı.

Bukadar belirgin yapılmadı ama burda bildiğin Schär -Xhaka'nın yanına geldi Behrami arkada süpürdü. Switch genelde Orta Sahanın ilerisi için uygulanan birşeydir savunmada bu işi yapmak bence risktir. Dersen ki tuttumu Petkoviç'in saha içinde tutan tek taktiğiydi bence :)

Çevrimdışı uğur07

Iste her sampiyona oncesi isvicre ile belçika yi abarttikca abartirlar. Ama sonrasinda almanya isi goturur. Ingiltere ile portekiz de bunlarin bi derece ustu. Ben kendimi bildim bileli bunlar balondur. Simdi bunlara donemsel olarak hollanda ve italya da eklendi. Hollanda zaten yok. Bence bu turnuva biraz takimlarin zayif zamanina denk geldi. Iyi bi teknik direktorle yari final icten bile degildi. Oguzhan olcay cenk uclusunun yanina sosa yerine arda. Atiba yerine topal. Querasma yerine de volkan sen veya emre mor koyacaktin. Bisey anlatmasanda olurdu.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Dzemaili çok iyiydi beni şaşırttı :)

Evet o da iyiydi. Gs aklı varsa kadroda tutar onu diyeceğim ama galiba Genoa'da kalmak istiyormuş.

Çevrimdışı atalay

Bukadar belirgin yapılmadı ama burda bildiğin Schär -Xhaka'nın yanına geldi Behrami arkada süpürdü. Switch genelde Orta Sahanın ilerisi için uygulanan birşeydir savunmada bu işi yapmak bence risktir. Dersen ki tuttumu Petkoviç'in saha içinde tutan tek taktiğiydi bence

2-1 yenildiğimiz Kasımpaşa maçını bir daha izle.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:43:08 atalay ]

Etiketler: