Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5876192 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ozan062

:evillol: :lol:

hahahahah

harbiden böylemi bu stad vay anasını  isminin hakkını boyle verirsen hertürlü giderin var
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Emre.Guler

İğrenç bir açılış organizasyonu var yalnız. Bursaspor diye söylemiyorum gerçekten çok iğrenç

Çevrimiçi Necmi

ne kadar değişiksin  :lol: yahu aynı guvenlik kurulunun baska kolu gs tokiyede aynı uygulamayı yaptı ona yaptıysa bize farklı bir uygulamamı olacak heleki olimpiyat faciasından sonra??

ben sanmıyorum bize özel tarife dünyada nerde uygulanmıs heleki söz konusu bizsek:)

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
gene ağır saçmalıyorsun tribünleri ayıran bölmenin güvenlik kuruluyla ne alakası var
kaldıki güvenlik kurulu dese bile bölme koy der bunun neyle yapacağını söylemez. ister cam yaparsın ister ferforje
istersen dikenli tel serersin kime ne @ozan062

Çevrimdışı Murat Gültekin

bende izliyorum tekbir getirmek nedir abi herkese saygılyız ayrım yapmıyorum ama orada savaş yok kargaşa yok o tekbir nedir onu anlayamıyorum ? @Emre.Guler

yeni yapılmış geçen seneye kadar yoktu bunlar stad tarlanın ortasındaydı. olan beleş otoparka oldu anlaşılan.
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı aykut.celenk

Bizim stadın açılışını mitinge çevirmeye kalktıkları an çok ağır söverek dalarım olay çıkarırım. Siyasetten kimsenin gelmesini istemiyorum. Bu stadta Sadece BEŞİKTAŞ taraftarı gövde gösterisi yapabilir.  :olmaz :dont: :kar:

Çevrimdışı Murat Gültekin

Bugün biraz fazla konu dışı yaptım sanırım birincisi Recep Tayyip stada girince taraftar tekbir getirmeye başladı ne alaka?

ikincisi bu osmanlısporun stadı ne abi böyle lunapark gibi

https://twitter.com/ovuncozdem/status/678946655828332544

https://twitter.com/ovuncozdem/status/678950583538212864

yeni yapılmış geçen seneye kadar yoktu bunlar stad tarlanın ortasındaydı. olan beleş otoparka oldu anlaşılan.

yanlış alıntı yapmışım :)
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı eşbaşkan

Şu BBŞB Stadı'nın açılışı benim gözümü korkuttu. Doğrusu açılışı başka şehirlerden (çevrelerden) otobüslerle gelen ve Beşiktaş'la hiç alakası olmayan kişiler huzurunda yapmak çok koyar. Umarım, yönetim açılışı bizim açıdan krize çevirmez.

O iş biraz zor. Birincisi en az 20 bin kombineli taraftar olacak. İkincisi vodafone arena inşaat ve açılışını BJK futbol klübü yapıyor.

Çevrimiçi Necmi

Şu BBŞB Stadı'nın açılışı benim gözümü korkuttu. Doğrusu açılışı başka şehirlerden (çevrelerden) otobüslerle gelen ve Beşiktaş'la hiç alakası olmayan kişiler huzurunda yapmak çok koyar. Umarım, yönetim açılışı bizim açıdan krize çevirmez.
burda bursa taraftarı yok stadı Beşiktaş taraftarı olmadan açarlarda peki oraya
başkalarını nasıl getirirler açılış başlamadan iptal olur. Açılış yapacağım diye bütün dünyaya maskara olmakta var.

Çevrimdışı cursedofdragon

osmanlı stadına gidicek arkadaşlarımız para yerine sikke filan götürsünler belki para geçmiyordur :D

Çevrimdışı Ocean

O iş biraz zor. Birincisi en az 20 bin kombineli taraftar olacak. İkincisi vodafone arena inşaat ve açılışını BJK futbol klübü yapıyor.
Sıkıntıda burda zaten siyasilerden birileri geldiği an olacakları düşünemiyorum.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Güzel bir turnuva ile açarsak bizde öyle bir sıkıntı olmaz biletini alıp gider açılışa millet.Hele bir de şampiyon olur iyi takımlar çağırılır 1-2 de çok iyi oyuncu almış olursak iyi reklam olur ve para kazanırız. Ama bizimkilerde işi mitinge çevirirse taraftar da haklı olarak gitmez. Benzer olay bizde de olur Allah muhafaza.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı ozan062

gene ağır saçmalıyorsun tribünleri ayıran bölmenin güvenlik kuruluyla ne alakası var
kaldıki güvenlik kurulu dese bile bölme koy der bunun neyle yapacağını söylemez. ister cam yaparsın ister ferforje
istersen dikenli tel serersin kime ne @ozan062

yahu ben bi tarafımdan uydurmuyorumki

cok net hatırlıyorum bu bursanın stadının hertarafını tellerle cevirdiler onu bunu yaptılar  gerekce olarakda  güvenlik kurulunun acıklamasını koydular:)

yahu cam diyorsunuz  türkiyede nerde cam var?? heleki tribünler arası geçişte cam yapacaksın bir tarafta 900liralık adam diğer tarafta 1500lük ve arasında cam olcak

biz ne ara o derece modernlestik acaba??:)

ağ olmucak dendi bende burdayım ağlar öyle bir olacakki:)) cnk bunlar standarta dondu ve her stadda var bizde niye olmasın ayrıca bunun muhalefetlede alakası yok

Çevrimiçi COB

Valla bence Cumhurbaşkani da gelsin Başbakan da gelsin, muhalefet başkanlari da gelsin, hatta Beşiktaşli olmalari sebebiyle eski Cumhurbaşkanlari Ahmet Necdet Sezer ve Abdullah Gül de gelsin. Abartiyorum Pervez Müşerref te gelsin :D

Biz halkin takimiyiz o yüzden hepsi de gelsin.

Bu stadin izinleri konusunda Fikret Ormanin da dediği gibi Cumhurbaşkani ve Başbakanin yardimlari söz konusu,  bence tepki göstermemek lazim. Ana muhalefet başkani da Beşiktaşli bildiğim kadariyla.

yalnız harbiden trtspor'da bursanın stadının açılışını izliyorum tarafsız olarak bende söyleyeceğim gerçekten en kötü stad açılışı herşer var :D

Miting,görsel show rezilliği,Tekbir sesleri,Bursasporlu taraftarlar yok çalışan işciler sağdan soldan buldukları adamlar :)

Çevrimdışı TALAT

cok net hatırlıyorum bu bursanın stadının hertarafını tellerle cevirdiler onu bunu yaptılar  gerekce olarakda  güvenlik kurulunun acıklamasını koydular:)

yahu cam diyorsunuz  türkiyede nerde cam var?? heleki bölgeler arası geçişte cam yapacaksın bir tarafta 900liralık adam diğer tarafta 1500lük ve arasında cam olcak

ağ olmucak dendi bende burdayım ağlar öyle bir olacakki:)) cnk bunlar standarta dondu ve her stadda var bizde niye olmasın ayrıca bunun muhalefetlede alakası yok

bilet fiyati ile aradaki malzemenin ne alakasi var. o zman soyle bir ornek vereyim. ucaklarda 1000tl lik bilet ile 10000 tl lik biletli adami perde ayiriyor, onlarada demir parmakljk falan mi koymak lazim,

yahu cam diyorsunuz  türkiyede nerde cam var?? heleki tribünler arası geçişte cam yapacaksın bir tarafta 900liralık adam diğer tarafta 1500lük ve arasında cam olcak

ağ filan olmayacak demirde olmayacak.

Yeni açık kapalı'yı birbirinden ayıran yere kırılmaz cam filan takılabilir fakat deplasman tribünün olduğu yerde demir olabilir çünkü biz birşey yapmasak deplasman tribünü yapabilir onun haricinde geri kalan her yer açık olucaktır  :ok:

Çevrimdışı celiker1

Valla bence Cumhurbaşkani da gelsin Başbakan da gelsin, muhalefet başkanlari da gelsin, hatta Beşiktaşli olmalari sebebiyle eski Cumhurbaşkanlari Ahmet Necdet Sezer ve Abdullah Gül de gelsin. Abartiyorum Pervez Müşerref te gelsin :D

Bu stadin izinleri konusunda Fikret Ormanin da dediği gibi Cumhurbaşkani ve Başbakanin yardimlari söz konusu,  bence tepki göstermemek lazim. Ana muhalefet başkani da Beşiktaşli bildiğim kadariyla.Hırsız gelmesinde kim gelirse gelsin :s20:

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı eşbaşkan

Sıkıntıda burda zaten siyasilerden birileri geldiği an olacakları düşünemiyorum.

Siyasilerin açılışa gelmeye çekineceğini düşünüyorum. Diğer taraftan, gelseler bile başkan ve diğer yönetim kurulu üyeleri şimdiden olası taraftar tepkileri önlemek için cumhurbaşkanı ve başbakan'ın verdikleri destekten bahsediyorlar.

Ayrıca siyasiler bindirilmiş kıtaları olmadan geldiklerinde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum :)

Çevrimdışı xenos

Bu ülkede kanun ve adalet kişiden kişiye veya kurumdan kuruma değişiyor. O yüzden bunları yadırgamıyorum artık..

Çok acı ama bir o kadar gerçek.  Yaşanan katliam gibi kazalardan bile ders çıkarmayan bir ülkeyiz bunlar ne ki ?.

Çevrimdışı Yasin A.

gelmesin ağbi stada siyasi kişilikler.
dibine kadar siyaset bulaşmış zaten türk sporuna, bırakın bizden uzak olsun.
Nasıl Süleyman Seba'nın cenazesine gelemediyse, buna da gelemeyecek. Gelmemeli..
sadece bir siyasi kişi değil, bu kimliğe sahip kimse gelmemeli.
Beşiktaş taraftarları yapsın açılışı.
ben hayatım boyunca bu utancı anlatmak istemiyorum çoluguma çocuguma şayet böyle birşey olursa.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu stadin izinleri konusunda Fikret Ormanin da dediği gibi Cumhurbaşkani ve Başbakanin yardimlari söz konusu,  bence tepki göstermemek lazim. Ana muhalefet başkani da Beşiktaşli bildiğim kadariyla.
Son Gençlerbirliği maçında biz 8-9 yaşındaki çocukları biber gazından dolayı ambulansa götürürken statta mıydın sen?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

gelmesin ağbi stada siyasi kişilikler.
dibine kadar siyaset bulaşmış zaten türk sporuna, bırakın bizden uzak olsun.
Nasıl Süleyman Seba'nın cenazesine gelemediyse, buna da gelemeyecek. Gelmemeli..
sadece bir siyasi kişi değil, bu kimliğe sahip kimse gelmemeli.
Beşiktaş taraftarları yapsın açılışı.
ben hayatım boyunca bu utancı anlatmak istemiyorum çoluguma çocuguma şayet böyle birşey olursa.
Bundan daha güzel bir yorum olamaz. Süleyman Ağabey'in cenazesine gelmeyenlerin o statta işi yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

Siyasilerin açılışa gelmeye çekineceğini düşünüyorum. Diğer taraftan, gelseler bile başkan ve diğer yönetim kurulu üyeleri şimdiden olası taraftar tepkileri önlemek için cumhurbaşkanı ve başbakan'ın verdikleri destekten bahsediyorlar.

Ayrıca siyasiler bindirilmiş kıtaları olmadan geldiklerinde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum :)

yok o kadar değil gelemez imkansız :))  yada stadın acılısına kontenjan vari bir yer ayrılırsa onun taraftarlarına o zaman ayrı

Çevrimdışı TALAT

bnce bu olayi en iyi sekilde asmak icin devletin ilk 10daki butun kademelerini cagiralim. kimse konusma yapmasin izleyip gitsinler. hem baskanin dediklerini dogru varsayip c.baskani ve basbakana tesekkur babinda acilisa davet etmis oluruz hemde askeri, muhalefeti vs ile butun devlet gelince taraftar pek ses cikarmaz diye dusunuyoru m