Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5876423 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erdem Çözer

sonuç olarak yeniden semer üretiliyor demi ?

Masraf + zaman kaybı ?

stadımızı yerinde ve istediğimiz gibi yapıyoruz.. takılmayın bu detaylara
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

stadımızı yerinde ve istediğimiz gibi yapıyoruz.. takılmayın bu detaylara

stadın içindeki tribünlere kadar karıştılar niye takılmıyoruz ?

Arkadaki ucube gökdeleni kaldırsın o zaman ilk ?

Çevrimdışı Yakup

Aynen bende şimdi onu yazacaktım iğrenc olmuş o övündükleri tribün. Onlar ne biçim merdiven hocam öyle

asya ve avrupa kadarda uzaklık var arada.

örnek alınan yerde burası;

:kop: :kop: :kop:

büyütmek için tıklayınız...

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ozan062

neye göre %99 :alala:

bursayada güvenlik kurulu bunları koydurmus yani demir olacak kacarı yok
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı pascal26

bu kale arkaları tek kat olmalı bursanınki harika olmuş diyenler valla şimdi izliyorum da ne iğrenç bir şey olmuş ya yazık gerçekten.. bir ikincisi de bunlar kafasız mı aıyorlar bu stadı...

Ya işte demek ki herşeyi taraftara sormak da bazen doğru olmayabiliyor.
Anket yapsınlar, bize sorsunlar, en çok bize sorsunlar diyen arkadaşlarımıza duyurulur.  :)

Ben zaten yıllar önce forza'da bi sürü arkadaş favori stad olarak Boavista'nın şekilsiz stadını gösterince bu işin öyle olmayacağını anlamıştım.
Bizim yeni açık 2.kat, alt katın üstüne binmiş gibi muazzam. İddia ediyorum, o stad açıldığında maçta gözler hep -saha hariç- Yeni Açık tribünde olacak. Stada tüm enerjiyi o tribün verecek. 

Çevrimdışı Erdem Çözer

stadın içindeki tribünlere kadar karıştılar niye takılmıyoruz ?

Arkadaki ucube gökdeleni kaldırsın o zaman ilk ?

ben yerinde yapabildiğimize şükredelim diye düşünüyorum.. çok büyük olay bu stadın yerinde yenilenmesi.. üstelik toki değil biz yapıyoruz, ufak detaylar hariç istediğimiz gibi bir stad yapıyoruz.. ben Türkiye'nin bugünkü şartlarında buna razıyım.. ne yazık ki :(

Çevrimdışı Erdem Çözer

bursayada güvenlik kurulu bunları koydurmus yani demir olacak kacarı yok

:kop: her şehirde aynı güvenlik kurulu mu var?

Çevrimdışı campeon2015

Simetri hastası arkadaşlar fotoğraf çekerken eski açık tribünü unutmasın.Bilmesek bayarena gibi tribünsüz kale arkası zannedeceğiz.Asimetrik mimariye bayılıyorum muhteşem bir arenamız oldu.

Çevrimdışı mayan

dün Hayri KOzak vardı htspor da stad ile ilgili sorunları sordular,
"en önemli sorun lokasyon dedi kimse gitmek istemiyor ben bile
45 yıldır maça giderim ama artık bıraktım" dedi.

stadımızın yerinde kaldığına bir kez daha sevindim.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Aynen bende şimdi onu yazacaktım iğrenc olmuş o övündükleri tribün. Onlar ne biçim merdiven hocam öyle

:D :D :D

Bu arada kalabalığa aldanmayın 3 Recep karşıtlığı yapıp bursa taraftarı açılışa gitmeme kararı aldı rezillik olmasın diye bbb ve yan kuruluşlarının (burulaş burfaş vs) çalışanları ve partinin merkez ve çevre ilçelerden kaldırdığı otobüslerle dolduruldu stad.

Utanmadan bizle kıyaslıyorlar kendilerini tanıdığım bursasporlularla çok ağır dalga geçiyorum  :lol:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı campeon2015

Bu ülkede herkes kendisini bizimle kıyaslar,şampiyonluk yolunda bir olur bize saldırırlar,medya-basın üzerimize oynar,iftira atmaya çalışırlar ve nefret ederler.Tek büyük olmak böyle bir şey.

Çevrimdışı cadavra

Yeni İnönü yu beklioz :s

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı canergiray77

Bu arada pilot kameranin tam karsisinda loca katinin orda dijital reklam panolarinin orda scoreboard koysalar guzel olur :)
bence böyle daha iyi valla :D güzel fikir kardeşim benim hoşuma gitti açıkcası @Sezer94
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Emre.Guler

Bursa stadında güvenlik demirleri haricinde ağ çekilmiş tribün önüne
Spot ışıkları vurunca farkettim

Çevrimdışı canergiray77

Bursa stadında güvenlik demirleri haricinde ağ çekilmiş tribün önüne
Spot ışıkları vurunca farkettim

abi bu dengesizler stadın %30'nu ancak doldurur demedi deme şimdi, passo yok birşey yok hunharca doluşum oluşmuş :D  @Emre.Guler
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Emre.Guler

Bugün biraz fazla konu dışı yaptım sanırım birincisi Recep Tayyip stada girince taraftar tekbir getirmeye başladı ne alaka?

ikincisi bu osmanlısporun stadı ne abi böyle lunapark gibi

https://twitter.com/ovuncozdem/status/678946655828332544

https://twitter.com/ovuncozdem/status/678950583538212864

Çevrimdışı Efe

Yeni İnönü yu beklioz :s

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla bende bekliom aticam dedi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

:kop: her şehirde aynı güvenlik kurulu mu var?

ne kadar değişiksin  :lol: yahu aynı guvenlik kurulunun baska kolu gs tokiyede aynı uygulamayı yaptı ona yaptıysa bize farklı bir uygulamamı olacak heleki olimpiyat faciasından sonra??

ben sanmıyorum bize özel tarife dünyada nerde uygulanmıs heleki söz konusu bizsek:)

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2015, 16:56:02 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Factatum

Şu BBŞB Stadı'nın açılışı benim gözümü korkuttu. Doğrusu açılışı başka şehirlerden (çevrelerden) otobüslerle gelen ve Beşiktaş'la hiç alakası olmayan kişiler huzurunda yapmak çok koyar. Umarım, yönetim açılışı bizim açıdan krize çevirmez.

Çevrimdışı canergiray77

Bugün biraz fazla konu dışı yaptım sanırım birincisi Recep Tayyip stada girince taraftar tekbir getirmeye başladı ne alaka?

bende izliyorum tekbir getirmek nedir abi herkese saygılyız ayrım yapmıyorum ama orada savaş yok kargaşa yok o tekbir nedir onu anlayamıyorum ? @Emre.Guler
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Baştan aşağı zevksizlik akıyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TALAT

yalniz bursasporun yekpare kale araksi tribunu bence istenilen efekti verememis gibi, cok ince seritler halinde bolunmus. madem boyle bir dusunceniz var biarz daha genis tutun su oturma yerlerini daha butunlesik gozuksun
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı xenos

http://twitter.com/rcetin/status/678944372445093890

İç halka montajında yaşanan kazadan sonra çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı iş güvenliğinin arttırılması için iç kısımda çalışmaları durdurnmuştu ya,

şayet bu fotoğraf bugüne ait ise onlara da selam olsun. (kazanın iş güvenliğinden ziyade çalışan haatası olduğunu bilerek yazıyorum)

Epey bir şey yazasım var ayıp olacak ama yazdım farz etsinler...

Bursa taraftarının belli bir kısmından nefret ederim ama şurda yaşanacak can kaybının sorumlusu kim olacak ?.

Çevrimdışı cursedofdragon

:evillol: :lol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

http://twitter.com/rcetin/status/678944372445093890

İç halka montajında yaşanan kazadan sonra çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı iş güvenliğinin arttırılması için iç kısımda çalışmaları durdurnmuştu ya,

şayet bu fotoğraf bugüne ait ise onlara da selam olsun. (kazanın iş güvenliğinden ziyade çalışan haatası olduğunu bilerek yazıyorum)

Epey bir şey yazasım var ayıp olacak ama yazdım farz etsinler...

Bursa taraftarının belli bir kısmından nefret ederim ama şurda yaşanacak can kaybının sorumlusu kim olacak ?.
Bu ülkede kanun ve adalet kişiden kişiye veya kurumdan kuruma değişiyor. O yüzden bunları yadırgamıyorum artık..
Korku akıl katilidir.