Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5876277 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tribunler dolu oldukca sikayet ettiginiz hic birsey goze carpmayacak :D
Sorun göze çarpması değil o bölümde oturan insanların sahayı net ve rahat görmesi..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Burası Türkiye kendini en kötüsüne hazırla  :D
Bu sefer ben senden önce davrandım @ahmetx  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

yeni inonuden sözü aldim yarim saate foto geliyor :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kartalcan

Burada yayın göremedim?

sayfanın alt tarafından büyükşehir belediye yazan kısımdan açılıyor

Çevrimdışı bjkfatih63

Çevrimdışı Emre.Guler

haberin kaynağı nedir ? Eğer böyle birşey varsa çok kötü şeyler olur.

@cursedofdragon

1 sayfa geride @Cenk Mert İnanç paylaşmıştı

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 21 Aralık 2015 (15:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Cenk Mert İnanç   'a teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Bekrakn

Çevrimdışı amed.yasa

malum stadın açılışından çok parti kongresine benziyor... yazık!
' Ne kadar azsan, yaşamını ne kadar az görkemli kurmuşsan o kadar çoksun demektir ve görkemli yaşamın da o denli büyüktür. '  Karl MARX

Çevrimdışı Emre.Guler

[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2015, 16:16:56 Emre.Guler ]

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

@cursedofdragon

1 sayfa geride @Cenk Mert İnanç paylaşmıştı

arkadaşlar dostlar burda yanlış anlaşılmasın sadece kemerin soldan sağa ebatı değişmiyor onun monte edileceği yerler hazır zaten

sadece yukarıdan aşağı biraz daha kısalıyor keşke çizerek anlatabilsem yani çok fazla değişen birşey yok

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ahahahahaha daha açılmadan patlamışlar

https://twitter.com/muhammet_alioz/status/678937139510444032
Ya stadın halen çok büyük kısmı bitmemiş. Geçen ekşide okudum o kadar eksiklikleri var ki şu haliyle maç oynamak imkansız. Dikkat edildiyse her tarafa branda çekmişler.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı YunusEmre

bu kale arkaları tek kat olmalı bursanınki harika olmuş diyenler valla şimdi izliyorum da ne iğrenç bir şey olmuş ya yazık gerçekten.. bir ikincisi de bunlar kafasız mı aıyorlar bu stadı...

Çevrimdışı Emre.Guler

bu kale arkaları tek kat olmalı bursanınki harika olmuş diyenler valla şimdi izliyorum da ne iğrenç bir şey olmuş ya yazık gerçekten.. bir ikincisi de bunlar kafasız mı aıyorlar bu stadı...

Aynen bende şimdi onu yazacaktım iğrenc olmuş o övündükleri tribün. Onlar ne biçim merdiven hocam öyle

Çevrimdışı ahmetemre

Böyle bi stada tribün ayrimlarina tel koymazlar diye düşünüyorum.

Kırılmaz cam en iyisi. Yüksekliği de farketmez. Şu tellerden koymasinlar da nolursa olsun.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
konyada numaralı tribünde camla ayrılı bölmeler.
diğer tribünler nasıl bilmiyorum.
oturarak izliyorsun kızlar çay servisi yapıyorlar çatıda ısıtma var sıcacık kendimi kral hissettim :biggrinking:
konya da varsa vodafone da kesin olur başkan yapar.
biz de her tribünde çay servisi yapan kızlar olur mu olmaz mı olursa nasıl olur :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Deadam

Tek kat tribün güzel olmamış
Kafes gibi yapmışlar iğrenç olmuş
bi de fettahcanın söylediği marşımsı çok zorlama olmuş

Bu kadar yeter
daha fazla yer işgal etmeyelim

En güzel Stad bizim stat. Üstelik özkaynakla yapıldı.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Erdem Çözer

yazık gerçekten çok yazık.. bitmemiş stadı açıyorlar.. o yüzden hep söylüyorum bizim stat çok doğru bir başkana denk geldi.. YD zamanında başlansaydı kim bilir kaç yılda biter ve ortaya nasıl bir sonuç çıkardı..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Bekrakn

bursanın merdiven genişlikleri bizim statla karşılaştırıldığında nasıl bilen var mı?

bir de umarım bizim merdivenler sarı olmaz çok fazla sırıtıyormuş tribünlerde insan olsa bile. bu kadar kötü duracağını düşünmüyordum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

arkadaşlar dostlar burda yanlış anlaşılmasın sadece kemerin soldan sağa ebatı değişmiyor onun monte edileceği yerler hazır zaten

sadece yukarıdan aşağı biraz daha kısalıyor keşke çizerek anlatabilsem yani çok fazla değişen birşey yok

sonuç olarak yeniden semer üretiliyor demi ?

Masraf + zaman kaybı ?

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı YunusEmre

sonuç olarak yeniden semer üretiliyor demi ?

Masraf + zaman kaybı ?

Tamam da bu yükseklik meselesi epey etti o zaman daha ortada semer bile yoktu şu ana kadar çoktan imal edilmesi gerekirdi...