Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5876265 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

resimde eksik gözüken 8 tane var 1 tanede havada 7 kalması gerekmiyor mu ?
fotografa girmeyen yanda 1 tane daha var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezer94

Tahminim oluklularin çarşamba gunu bitecegi hava cok guzel 1 2 hafta daha boyle gecerse iyi olur oluklular haricinde agir parca kalmiyor cunku semerler sayisi her ne kadar cok olsada hafif ve hizli takilabilen parcalar oluklular bitince eminim seriye baglayacaklar semerleri imkan varsa semer takilirken kedi yollarida takiliabilir...
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı heart

yeni sezonda döneriz muhtemelen.
içeride daha çook iş var. haziranı bile bulabilir içerinin bitmesi.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vapurla Eminonune geçiyorum an itibariyla Bir semer havada duruyor monte edilecek :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx  abi imzandaki kapasite kısmını yine değiştirmişsin, forum ahalisinin dikkatine sunmak için yazıyorum. Nedir acaba bu değişikliğin sebebi?
@AmaralGürses Umut Güner abimiz söyledi  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

ne zaman biteceği tahminlerinizi kendinize saklasanız ne güzel olacak..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ers1903

https://twitter.com/_mujitoo/status/678900267149099008

Yeni acik en ust noktaya orta kisimdan bahsediyorum ,oraya demir montaji yapmamislar kare bir kisim boş birakilmis sanirim oraya canli yayin kamerasi gelecek :)

Çevrimdışı Efe

Vapurla Eminonune geçiyorum an itibariyla Bir semer havada duruyor monte edilecek :D
tahminim tuttu paletlilerden biri semere devam ediyor diger 2 vinc uzun oluklu takiyor son fotolara gore
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

yine türemiş bu sene bitmez,seneye açarız,2019 yılında açarız diyen tipler.

Çevrimdışı Erhan

Fotolara göre takılmayan 8 adet var gibi ayrıca +2 var.Görünmeyen yeri takılmış sayıyorum  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2015, 15:05:57 Erhan ]

Fotolara göre takılmayan 8 adet var gibi ayrıca +2 var.Görünmeyen yeri takılmış sayıyorum  :biggrinking:

kadraja girmeyen kısımda 1 tane varmış takılmayan 9 tane birtane havada 8 kaldı diyelim :)

Çevrimdışı mellfred

Bu yıl şampiyon olalım varsın seneye kalsın

Çevrimdışı Erhan

kadraja girmeyen kısımda 1 tane varmış takılmayan 9 tane birtane havada 8 kaldı diyelim :)

Şimdi farkettim 9.

V boruları gözükmüyor ama halkadaki dikey borusu gözüküyor ve takılmamış :icool:

Bu yıl şampiyon olalım varsın seneye kalsın

aynen öyle :) Acele açıp orası burası eksik olduktan sonra bir anlam ifade etmiyor sene sonunda güzel bir turnuva ile açarız :)

Çevrimdışı Akil Emre

Tribün seyirci giriş-çıkışlarının boyutları ne kadar acaba. Bizim çıkışlar muhtemelen standarlara göre yapılmıştır ama hem Ts nin yeni stadı hem de fb nin stadında baya ufak duruyorlar.

En boy yükseklik olarak bilen var mıdır? ya da diğer stadlarınkiyle karşılaştırılan bilgiler mevcutmudur?

Çevrimdışı FARUK

Yeni acik en ust noktaya orta kisimdan bahsediyorum ,oraya demir montaji yapmamislar kare bir kisim boş birakilmis sanirim oraya canli yayin kamerasi gelecek :)

evet boş bırakılmış gibi yanılmıyorsam passoda da öyle görünüyordu

Çevrimdışı ahmetx

evet boş bırakılmış gibi yanılmıyorsam passoda da öyle görünüyordu

oraya tt arenadki şu vatandaşın durduğu yer gibi kamera platformu yapılacak @FARUK , @ers1903

[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2015, 15:26:25 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Arthur

He ya he he. Stad 2020 ye bitecek arkadaşım. Sende 2019 a kadar lütfen foruma girip moral bozma :steamed: Bizim için ne zaman biteceğinin çok bir önemi yok. Çalışılıyor işte. Önemli olan mabedimizin yapılışının her anına tanık olmak tarihe tanıklık etmek. Gerisi bir kurdeleye bakar. :money:

Çevrimdışı ahmetx

Tribün seyirci giriş-çıkışlarının boyutları ne kadar acaba. Bizim çıkışlar muhtemelen standarlara göre yapılmıştır ama hem Ts nin yeni stadı hem de fb nin stadında baya ufak duruyorlar.

En boy yükseklik olarak bilen var mıdır? ya da diğer stadlarınkiyle karşılaştırılan bilgiler mevcutmudur?
bizde çıkış sayısı az olduğundan diğerlerine göre biraz geniş @Akil Emre

Çevrimdışı ahmetemre

bu firma kışın çim yapmış mı bilen var mı.
gerekli altyapıları varmış kışta olsa 70 günde oynanır hale getirirler deniyor.
eğer kış şartları gerçekten sorun çıkarmıyorsa bu sezon son maçta olsa açarız gibi görünüyor gidişat.
tabi aksilikler çıkmazsa...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı dessocu

noldu yaw stad bu sene açılmıyor muymuş?

Çevrimdışı aoguzd

ne zaman biteceği konusunda vinçlerin çıkması ve sis'in çime başlamasını görmemiz lazım. sonra 70'ten geri sayarız. benim tahminim 9 nisan cumartesi bursaspor maçıyla açarız stadımızı.

Çevrimdışı FARUK

alt katlar genişlik 3m yükseklik 2.8m
üst kat genişlik 3,4m  yükseklik 2.8m

alt katta basamak var ama karşıdan bakılınca yükseklik 2m gibi görülür

Kırmızı ile işaretlediğim yerlere ufo gelicek demi ?

Çevrimiçi Necmi

Şöyle bir okuyorum, sanki stad bitmezse mutlu olacak insanlar var, fikret orman bu adamlara ne yapmış gerçekten merak ediyorum, sadece eneramo sezeri almakla açıklanamaz bu durum
bunu iki yıldır bende çözemedim :alala: