Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6088584 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

ben alt kattaki taraftarların o kadar para verdikten sonra ayakta maç izliceklerini sanmıyorum öyle bir kitle oradan o fiyatlara kombine almaz
Peki eski aciktakiler? Orada ayri bir olay mi var?

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı vural

alt katlardaki cam alanlar loca değilki, oraların hepsi lounge. Benmi yanlı biliyorum birçok cvp verilmiş.  :alala:

Çevrimdışı TØLGA

kale arkasıyla oranın fiyatları aynı mı abi ? :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı heart

... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı murat_

Buna güldüm baya  :lol:

Sonunda bitti ya.. Kalite birazdan artar şuan sadece 360p görünüyor.

wooww eline emegine saglik gercekten efsane bi cekim olmus tuylerimdiken diken izledim valla  :claps: :claps:

Çevrimdışı Fatih

Belki ben yanlis anladim.

Arkadasimiz ilk kattaki localarla hemen onundeki normal koltuklar arasinda olusacak problemden bahsetmedi mi? Siz de 1903 tribunde oturanla ilgili cevap verdiniz. Eski acikta sistem degisik olmicak mi? Yukseklik acisindan? Cunku eski acikta locanin hemen onunde bizler olucaz. Locadaki oturun yerinize dese belki kavga cikar

Çevrimdışı ZEKI

@Popular Demand cekim harika olmus, emegine tesekkurler simdi izleyebildim yogunluktan. Bu arada uzerimize dusen bir sey olursa haberimiz olsun. @keremfrat1 fotograflar harika tesekkurler

Çevrimdışı TØLGA

Arkadasimiz ilk kattaki localarla hemen onundeki normal koltuklar arasinda olusacak problemden bahsetmedi mi? Siz de 1903 tribunde oturanla ilgili cevap verdiniz. Eski acikta sistem degisik olmicak mi? Yukseklik acisindan? Cunku eski acikta locanin hemen onunde bizler olucaz. Locadaki oturun yerinize dese belki kavga cikar

yok doğru anlamışın sıkıntı yok ben diğer kapalıda öyle bi sıkıntı çıkmıcağını düşünüyorum :D

sizin orada dediğin gibi çıkabilir  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

gunluk 4- 5 tane takilacak anlasilan uzun oluklular ortalama olarak pazar gunu tam biter semerleri yardirmaya baslarlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı boateng

geçen hafta canlı yayın acılabilir falan deniliyordu var mı herhangi bir gelişme ?

Çevrimdışı Anıl

Bir şeyi atlıyosunuz yanlız abi, alt katlarda ilk 24 sıradaki prekastlarla son 3 sıradaki prekastlar aynı değil. Son 3 sıradaki prekastlar hem daha geniş hem daha yüksek :)

Çevrimiçi Necmi

kale arkasındakiler loca değilmi adam orda maç izlemek için 120000 $ bayılıyor.
kale arkası tribünü oturtabilecekmisin şimdi ben loca önündeyim önümdeki herkes ayakta locadan bana otur deseler
akhisar maçında dediğimi derim oturmak istiyorsan git evinde otur. :D

Çevrimdışı TØLGA

kale arkasındakiler loca değilmi adam orda maç izlemek için 120000 $ bayılıyor.
kale arkası tribünü oturtabilecekmisin şimdi ben loca önündeyim önümdeki herkes ayakta locadan bana otur deseler
akhisar maçında dediğimi derim oturmak istiyorsan git evinde otur. :D
yaaa pek sıkıntı çıkmazda :D illla homurdanan olur
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı mmeteris

Tapatalkta 1903üncü sayfadayız :))

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Fatih

Tapatalkta 1903üncü sayfadayız :))

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de 953

Çevrimdışı dr.ozan

onu antalya yapti daha once :evillol:

bursa da küme düşerken stad açan ilk takım olacak  :D

Çevrimdışı selocan83

herkese iyi akşamlar
deminden beri üye olmaya çalışıyorum, meğer üyeymişim :)
babadan oğula bir Beşiktaşlı olarak mabedimizi ben de heyecanla bekliyorum
sanırım ilk iletim bu, iş yoğunluğundan dolayı bu zamana kadar yazdım mı hatırlamıyorum:)
stadımızla ilgili gelişmeleri bizlere ulaştıran arkadaşlara teşekkür etmek istedim
saygılarımla

Çevrimdışı YunusEmre

bursa da küme düşerken stad açan ilk takım olacak  :D

Eskişehir var sivas var  :evillol:

Çevrimdışı dr.ozan

Eskişehir var sivas var  :evillol:

sivas düşmez :money:
eskişehir seneye açar, ptt ligde stad açan ilk takım olur  :ebebe:

Çevrimdışı cadavra

Bursanin aslinda cogu isi bitmis de cevre duzenlemesi yol baglantilari pasolig bilet sistemi timsah kafasi bitmeyen isler yoksa stadin ici soyunma odasina kadar yapili.sivas memleketim aslinda bu yil acilacakti ama muhendislik hatasi altyapisini yanlis hesap edilmis kanalizasyon fln ondan seneye kaldi.

Çevrimdışı İlkem1903

Uzun oluklu bittikten sonra semerlerin bitmesi 1 hafta sürer mi ? biraz iyimser oldu galba :D

Çevrimdışı CanEmre

Uzun oluklu bittikten sonra semerlerin bitmesi 1 hafta sürer mi ? biraz iyimser oldu galba :D
3 vinç her gün 8'er tane takabilirse, yani günlük 2'şer aralık bitirebilirse her biri 7 günde biter
biraz zor yani 1 hafta  :icool:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Sezer94

Semerlerin 2 haftada bitmesi icin gunde 12 tane, 1 hafta icinde bitmesi icin 24 tane takilmasi gerekiyor :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

herkese iyi akşamlar
sanırım ilk iletim bu, iş yoğunluğundan dolayı bu zamana kadar yazdım mı hatırlamıyorum:)
stadımızla ilgili gelişmeleri bizlere ulaştıran arkadaşlara teşekkür etmek istedim
saygılarımla

:hosgeldin abi
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

herkese iyi akşamlar
saygılarımla
@selocan83  tekrar hoş geldin diyelim
ilk mesajını 10 Haziran 2014 de ilk stad başlığına atmışsın :D