Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5868388 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Yönetim alternatif bir plan da düşünmüş olabilir, ilerleyen zamanlarda duruma göre karar verirler. Eğer serme çim çok daha kısa sürede yapılıyorsa ve son maçlarda şampiyonluk yarışında olursak ve hibrit çim yetişmeyecekse, o zaman erken açılması için şampiyonluğa katkı vermesi için düşünülebilir. Onun dışında mantıklı bir yanını göremiyorum, gereksiz bir iş olur. Çok gerekmedikçe hibrit çimi ertelemeyelim. Zaten en mantıklısı hangisiyse gerekeni yaparlar çok da kaygılı değilim bu konularda.

Çevrimdışı cagdas44

Abi birbirinden alakasız iki farklı kaynaktan benzer bi bilgiler çıktı. Doğruluğu tartisilabilir belki yanlış bilgi de olabilir ama geçici olarak yapilmasi iddia edilen serme çim "düzgün olacaksa" stadın erken açılması adına gayet yerinde bi hamle olur bence. SIS'e şimdi değil yazın gelin de diyebilir yönetim.

Birbirine benzer kaynaklar sorgulanmaya müsait zaten bir tanesinin son zamanlarda ağzından doğru haber düşmedi eski kaynakları yok, onlarda aynı yerden görüp yayınlamış olabilir ya da "muzip" birisi gördüğü "haberi" kendine mal ederek bir paylaşımda bulunmuştur. Çimden ziyade düşünmemiz gereken iş membran, hava koşulları çimi değil ama bu işi etkileyecek. Çim yetişir dert etmemek lazım.

ysariusta

• Ziyaretçi

2 ay fazla degil mi ya , bana cok uzun gibi gelmio baglantili bir is degil sonucta ben 1 ay olarak dusunmustum o yuzden sermeyi mantikli buldum yoksa zaten hic bi mantigi yok membrani bekleyeceksej
tepede adamlar alışırken aşağıda nasıl insan bulunacak? Sonuçta o örtüler yatak çarşafı değil. Ağırlıkları nedir bilmiyorum ama epey ağırdır. Bir kısmını sermeyelim deme şansında yok. Serme çim yaparsın, hatta ertesi gün oynanan statta var. Mesele çatı zaten. Membran, çim, koltuk eş zamanlı olacak. Bu sırada içerideki işler bitecektir zaten. Belirsiz tek iş taş kaplama. O konuda da ben yetişeceğini düşünüyorum ama @Necmi abi yetişmeyebilir diyor. Güvenmek durumundayım çünkü adamın işi o.
Koltuk için de günde 1000 dediler. Yani en az 42 gün. Koltuk içinde bekleyeceğiz.

Çevrimdışı DrmsAli

Arabanin icinden bu kadar cekebildim ama mukemmel gorunuyor su an :super:

Çevrimdışı Efe

tepede adamlar alışırken aşağıda nasıl insan bulunacak? Sonuçta o örtüler yatak çarşafı değil. Ağırlıkları nedir bilmiyorum ama epey ağırdır. Bir kısmını sermeyelim deme şansında yok. Serme çim yaparsın, hatta ertesi gün oynanan statta var. Mesele çatı zaten. Membran, çim, koltuk eş zamanlı olacak. Bu sırada içerideki işler bitecektir zaten. Belirsiz tek iş taş kaplama. O konuda da ben yetişeceğini düşünüyorum ama @Necmi abi yetişmeyebilir diyor. Güvenmek durumundayım çünkü adamın işi o.
Koltuk için de günde 1000 dediler. Yani en az 42 gün. Koltuk içinde bekleyeceğiz.
stad bu sezon acilmaz bitsede acmaz kafanizi yormayin vodafone beko sponsorlarini kullanarak buyuk takimlarla buyuk turnuva duzenleyecek baskan tarihe gececek bi acilis yapar bu sezon acmaz stadi acamax bitmeyecek nisana kadar cunku isler bu cati mebran dahil mart sonu anca biter diger islerde mart sonu nisan basi belki biter o yuzden acilis yeni sezona :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı heart

geliyor iki gözüm.  :ishock:
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

ysariusta

• Ziyaretçi

Eline sağlık sağ olasın. Yine de biraz doğrucu davutluk yapalım. Kargaya yavrusu kuzgun görünür. Şimdilik sadece demir bunlar neticede.  :evillol: :evillol: Baktıkça mebranı kolon aydınlatmasını hayal edebiliyoruz sanırım.

Çevrimdışı Efe

harika gorunuyor tam bi bitsin herkes azi acik izleyecek disaridan bazi arkadaslar sitem ediyordu bu cati asma cati cok celik kullanildi diye iddaa ediyorum dunyanin en guzel cati tasarimlarindan biri yapanlarin eline saglik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

Seneye açılsın fark etmez bekleriz bu dakkadan sonra , ama orda bize tolga dir ismail dir yedekte izletsinler.

Çevrimdışı Mahmut

Baglantili derken cimle baglantisi anlaminda degil de bir membran diger membrani engellemez anlaminda soyledim yani bir membrani yaparken diger membrani beklemek zorunda degiliz. Hatta boylece membran icin sahaya kullanmis oluruz vincler icin. Membran bitince de kisa surede ( 3 5 gun yeter herhalde bu konuda pek bilgim yok ) cim serilirse. Benim su an kafam almiyo membranin uzun surecegini . 2 ay gibi surede bitecekse zaten tartisma bosuna .

ysariusta

• Ziyaretçi

Baglantili derken cimle baglantisi anlaminda degil de bir membran diger membrani engellemez anlaminda soyledim yani bir membrani yaparken diger membrani beklemek zorunda degiliz. Hatta boylece membran icin sahaya kullanmis oluruz vincler icin. Membran bitince de kisa surede ( 3 5 gun yeter herhalde bu konuda pek bilgim yok ) cim serilirse. Benim su an kafam almiyo membranin uzun surecegini . 2 ay gibi surede bitecekse zaten tartisma bosuna .
Membran için dışarıya vinç kurulacak deniyordu zaten. Şimdi bizim 40 45 gün çatı parçalarının takılması süreci var ki öyle damacana falan kurtarmaz. Bakkaldan kibrit çöplerini alıp tek tek hesap yapmazsak burada iyidir. Yılbaşına kadar ya tesbih çekicez ya kibritten çatı yapıcaz artık.

ysariusta

• Ziyaretçi

Birde membran nasıl serilecek onu bilmiyoruz ki? Birde o konu var. Kaç parça. Parçalar ne kadar zamanda bitiyor? oy oy oy @fışkırtıcı

Çevrimdışı murat

yanlış hatırlamıyorsam 26 bin metekare membran döşenecek.neredeyse 4 futbol sahası genişliğinde.çalışma şartlarının zorluğunu düşünürsek bir ayda bitirilmesi imkansız gibi.bu iş bana çatının havaya kalkmasından daha riskli geliyor.

ysariusta

• Ziyaretçi

şu model bi vodafone arena yapacak emekli aranıyor  :lol: :lol: :lol: :lol:

ysariusta

• Ziyaretçi

yanlış hatırlamıyorsam 26 bin metekare membran döşenecek.neredeyse 4 futbol sahası genişliğinde.çalışma şartlarının zorluğunu düşünürsek bir ayda bitirilmesi imkansız gibi.bu iş bana çatının havaya kalkmasından daha riskli geliyor.
Dağcılar falan filan. O dağcılar geldi falan denmişti birinde. 3 aydır neredeler acaba Ağrı Dağı falan? Bilinmez.

Çevrimdışı murat

Dağcılar falan filan. O dağcılar geldi falan denmişti birinde. 3 aydır neredeler acaba Ağrı Dağı falan? Bilinmez.
kayışdağnda antrenman yapıyorlardır :D sana yakın bir ara bakarsın @Yunus

Çevrimdışı ALI RIZA

Forzadaki stad başlığında gördüm, ne derece dogru bilmiyorum ama vodafone karakartalın moskova deplasmanı tahlililerinden birisi paylaşmış. Yönetimin stadı erken açma düşüncesi varmış bu yuzden hibrit çim işinin yaza bırakılması ve Chelsea'nin stadından serme çimlerin hazırlanması olayı doğru olabilir diyor.
Mantıklı Açılacaksa olur
3 ay yazın komple çime zaman ayrılır daha iyi olur...! zemin drenaj vs sistemleri katarsak eksiklikler de giderilir...!

Çevrimdışı Mahmut

Keske su membran daha once baska stadlarda nasil yapilmis gormek icin ornek bir seyler olsaydi cunku bence bu is ne kadar vinc o kadar hizli tarzi bir is. İceriye konulacak vinclerle ic bolgeler, disaridan da dis bolgelere baslanir ortalarda bulusulabilir. Bunu tamamen duz mantikla dusunuyorum hic bi bilgim yok ama olasi geldi. Ayrica ocak ayina denk gelecek olmasi en elverissiz hava kosullarinda membran serilecek demek bu da sıkıntı olacak tabi.

LG-VS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ysariusta

• Ziyaretçi

Mantıklı Açılacaksa olur
3 ay yazın komple çime zaman ayrılır daha iyi olur...! zemin drenaj vs sistemleri katarsak eksiklikler de giderilir...!
@ALI RIZA sahanın inşaat işi 30 gün. Yazı kışı aynı. Hiçbir şey değişmiyor. Hesap ortada bence.

Çevrimdışı ozan062

Stadı hangi parayla yaptı? Şunu bi anlayın Fikret Orman gayrimenkul işi yapıyor. Bu stadı yapan şirket yani BJK İnşaat A.Ş. bunu da yapar. Her projenin bir finansmanı vardır. Stadı yapacam dediğinde de para yoktu şimdi de yok. Bir finansman yöntemi bulunur. Sonuçta bize para da kazandıracaksa neden yapılmasın? Bakalım bir anlatsın ne yapılacak kaynağı nedir? Ondan sonra olmaz dersiniz yine. Yapamaz dersiniz. Klavyenizden harf mi söktük?

tamamda yahu onda sponsor gelirin oluyor 500milyon gibi gelir artısından bahsediyorsun bu kumara girersin ayrıca ihtiyac var ama rakibin fener bu tip bir projede sıfırı goruyor zararlı kalkıyorsa olumlu ornegi yoksa kısaca anlamsız bu hamle,, aynı basket gibi hadi baskette tartısızrız karsı fikire saygımız olur ama tesis gibi konularda aynı fikirde değilim.. ne güzel diyorsun işte fikret orman tesisten sorumlu baskan olaydı müthişti :))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA sahanın inşaat işi 30 gün. Yazı kışı aynı. Hiçbir şey değişmiyor. Hesap ortada bence.
@Yunus abi bizde hesap kitap yok ne tarih verdiysek olmadı  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı murat

tamamda yahu onda sponsor gelirin oluyor 500milyon gibi gelir artısından bahsediyorsun bu kumara girersin ayrıca ihtiyac var ama rakibin fener bu tip bir projede sıfırı goruyor zararlı kalkıyorsa olumlu ornegi yoksa kısaca anlamsız bu hamle,, aynı basket gibi hadi baskette tartısızrız karsı fikire saygımız olur ama tesis gibi konularda aynı fikirde değilim.. ne güzel diyorsun işte fikret orman tesisten sorumlu baskan olaydı müthişti :))
çok sığ bir yaklaşım.başkan beşiktaşın geleceğini şekillendiriyor.geçmişin yanlışlarını temizliyor.önümüzdeki 10 yıla damgasını vuracak takım oluşturuldu.her konuda atılım yapıyor.işi tesise indirgemek çok yanlış.

ysariusta

• Ziyaretçi

anlamadığın şu bakarsın bu işten kar edemem dersen girmezsin. Gerede'ye yazın kaç takım geliyor biliyor musun? Ben Mengen'liyim Trabzon bile geldi Gerede'ye kampa. Hatta bizim ilçe sahasında hazırlık maçı yaptılar Şenol Hocadan bi araba fırça yediler böyle saha mı olur diye.  :lol: :lol: :lol: Fikret Orman tesislerden sorumlu yöneticiydi zaten. Bilgili yönetiminde. Biraz oku diyorum hala anlamıyorsun

Çevrimdışı poedr

Hibrit cim serilmez diye biseymi var. 40 cm derinliginde kesitler halinde serilir gibi gelio bana. Uygun olmazmi?
sınanmadığın günahın masumu değilsin