Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5868740 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı heart

Konu dışı: Kamp tesisinin yapılacağı bölge... bugün itibariyle.. yaz kış hizmet verecek. Kayak tesisi de var... Gerede rumşah yaylası...

tam olarak ne yapılacak geniş bir bilgi yazabilecek var mı ?
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı nd1903

Arkadaşlar sabahtan beri fotoğraflar açılmıyor yardım edermisiniz.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AmaralGürses

Şöyle bir yeni açık alt hayal ediyorum... bit artık be birader :s20: :s20:

Çevrimdışı cisse557

Tapatalk uygulamasında açılmıyor bugün. Bir sorun var sanırım ama diğer internet tarayıcılarında açılıyor.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı A_Aydin

Tapatalk uygulamasında açılmıyor bugün. Bir sorun var sanırım ama diğer internet tarayıcılarında açılıyor.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de Tapatalk kullaniyorum aciliyor sorun yok

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı Necmi

bizden kaynaklanan bir sorun yok bu sizinle ilgili bir durumdur.
ayarlarınızı kontrol edin yeni bir güncelleme gelmiş olabilir buda belki imaj
gösterimini kapatmıştır

Çevrimdışı ZEKI

Tapatalka guncelleme gelmis eger guncelleme yapmadiysaniz sorun burdan kaynaklaniyor olabilir.

Çevrimiçi COB

Konu dişi, ben Tapatalk kullanmiyorum, iyi bir program mi? Iyi ise yükleyeyim bari.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Konu dişi, ben Tapatalk kullanmiyorum, iyi bir program mi? Iyi ise yükleyeyim bari.
başarılı kullansan iyi olur

ysariusta

• Ziyaretçi

Tapatalkta resimler geç yükleniyor. Sorun o.

Çevrimdışı ozan062

Konu dışı: Kamp tesisinin yapılacağı bölge... bugün itibariyle.. yaz kış hizmet verecek. Kayak tesisi de var... Gerede rumşah yaylası...

hangi parayla?:)) o sebeble  ya birine yaptırıcaz yada bir milyar daha artacak hiç gereği yok birine yaptırsak tam randıman alamayız o sebeble bu toplara hiç girmeyelim su 5 sene yahu nerden buluyruz bu heyecanları maceraları...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı aoguzd

Forzadaki stad başlığında gördüm, ne derece dogru bilmiyorum ama vodafone karakartalın moskova deplasmanı tahlililerinden birisi paylaşmış. Yönetimin stadı erken açma düşüncesi varmış bu yuzden hibrit çim işinin yaza bırakılması ve Chelsea'nin stadından serme çimlerin hazırlanması olayı doğru olabilir diyor.

Çevrimdışı onurturan

Forzadaki stad başlığında gördüm, ne derece dogru bilmiyorum ama vodafone karakartalın moskova deplasmanı tahlililerinden birisi paylaşmış. Yönetimin stadı erken açma düşüncesi varmış bu yuzden hibrit çim işinin yaza bırakılması ve Chelsea'nin stadından serme çimlerin hazırlanması olayı doğru olabilir diyor.
Ay ben ŞOK.. :alala: :alala:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

sıs yapacak sahayı ve hibrit çim olacak yapımı da 70 gün sürecek. birkaç ay öncede yine serme çim diyorlardı sezon başına yetişecek diyorlardı sağır duymaz uydurur misali itibar etmeyin bu tür haberlere.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı doganay

son okadar yaklasmisken ve herseyin mukemmel olmasi icin bukadar cok ugrasilirken. Sirf bu sezon 2-3 mac yapalim diye serme cim konulacagini sanmam.
Hatta yazin buyuk bir organizasyonla, Barcelona gibi takimlarin davetiyle bir acilis yailir diye tahmin ediyorum. Daha sasali olur :)

Çevrimdışı Kemal

Başkan geldi, inceledi.. Ertesi hafta Bünyamin Bey de geldi. Tam kesin değil ama görüşmeler olumlu geçmiş. Arada Geredeli olan HSYK 2. daire başkanı Mehmet YILMAZ var. Başkanın yakın arkadaşı ve koyu Beşiktaş taraftarı.. Belediye ve kaymakamlık da çok istekli bu konuda...

Yer Hazinenin mi belediye nin mi ? 2 si arasında dağlar kadar fark ve prosedür var .

Çevrimdışı Mahmut

son okadar yaklasmisken ve herseyin mukemmel olmasi icin bukadar cok ugrasilirken. Sirf bu sezon 2-3 mac yapalim diye serme cim konulacagini sanmam.
Hatta yazin buyuk bir organizasyonla, Barcelona gibi takimlarin davetiyle bir acilis yailir diye tahmin ediyorum. Daha sasali olur :)
Aslinda baskan fikrini degistirdiyse cim firmasiyla da anlasildiysa da serme isi bana mantikli geliyor, boylece membranla biter bitmez stada girebiliriz yani neredeyse 2. devreye stadla baslariz. Membranla beraber koltuklari ve ince isleri halletmeleri gerekiyor tabi bu arada. İnsallah oyle olur cunku takimin stada ihtiyaci var gercekten bizim de

Çevrimdışı murat

Aslinda baskan fikrini degistirdiyse cim firmasiyla da anlasildiysa da serme isi bana mantikli geliyor, boylece membranla biter bitmez stada girebiliriz yani neredeyse 2. devreye stadla baslariz. Membranla beraber koltuklari ve ince isleri halletmeleri gerekiyor tabi bu arada. İnsallah oyle olur cunku takimin stada ihtiyaci var gercekten bizim de
membran kaplanana kadar hibrit çim işi biter.iki kere iş yapmazlar diye düşünüyorum.

Çevrimdışı cagdas44

Çim mebrandan daha kolay bir iş, çim bittiğinde büyük ihtimal membranı bekliyor olabiliriz

ysariusta

• Ziyaretçi

Serme çimin daha hızlı olacağını kim söylüyor? Şöyle düşünmek gerekiyor. Membran 2 ay sürüyor. Membran yapılırken de maç falan oynanamaz. Serme de olsa ekme de olsa membranı bekleyeceğiz. eş zamanlı başlanarak 10 gün daha fazladan bekleyip tek seferde hibrit zemin yapmak varken neden serme yapıp sonra tekrar söküp yazın bir maliyet daha çıkarasın. Kaldı ki zaten hibtir çakıldıktan sonra maç oynanabilir 10 15 gün beklemek daha iyi oluyor. Yani bu tez ne ekonomik ne de daha çabuk. Sadece 10 gün erken açılır. Takvime bir bakmak lazım ama ben 19 Mart öncesi bir ara var diye hatırlıyorum. @ZEKI abilerle ayrıntılı baktık ama hatırlamıyorum şimdi. 5 ay kadar var bu tarihe. Az kaldı az.

Çevrimdışı aoguzd

Abi birbirinden alakasız iki farklı kaynaktan benzer bi bilgiler çıktı. Doğruluğu tartisilabilir belki yanlış bilgi de olabilir ama geçici olarak yapilmasi iddia edilen serme çim "düzgün olacaksa" stadın erken açılması adına gayet yerinde bi hamle olur bence. SIS'e şimdi değil yazın gelin de diyebilir yönetim.

Çevrimdışı Mahmut

Serme çimin daha hızlı olacağını kim söylüyor? Şöyle düşünmek gerekiyor. Membran 2 ay sürüyor. Membran yapılırken de maç falan oynanamaz. Serme de olsa ekme de olsa membranı bekleyeceğiz. eş zamanlı başlanarak 10 gün daha fazladan bekleyip tek seferde hibrit zemin yapmak varken neden serme yapıp sonra tekrar söküp yazın bir maliyet daha çıkarasın. Kaldı ki zaten hibtir çakıldıktan sonra maç oynanabilir 10 15 gün beklemek daha iyi oluyor. Yani bu tez ne ekonomik ne de daha çabuk. Sadece 10 gün erken açılır. Takvime bir bakmak lazım ama ben 19 Mart öncesi bir ara var diye hatırlıyorum. @ZEKI abilerle ayrıntılı baktık ama hatırlamıyorum şimdi. 5 ay kadar var bu tarihe. Az kaldı az.
2 ay fazla degil mi ya , bana cok uzun gibi gelmio baglantili bir is degil sonucta ben 1 ay olarak dusunmustum o yuzden sermeyi mantikli buldum yoksa zaten hic bi mantigi yok membrani bekleyeceksej

ysariusta

• Ziyaretçi

hangi parayla?:)) o sebeble  ya birine yaptırıcaz yada bir milyar daha artacak hiç gereği yok birine yaptırsak tam randıman alamayız o sebeble bu toplara hiç girmeyelim su 5 sene yahu nerden buluyruz bu heyecanları maceraları...
Stadı hangi parayla yaptı? Şunu bi anlayın Fikret Orman gayrimenkul işi yapıyor. Bu stadı yapan şirket yani BJK İnşaat A.Ş. bunu da yapar. Her projenin bir finansmanı vardır. Stadı yapacam dediğinde de para yoktu şimdi de yok. Bir finansman yöntemi bulunur. Sonuçta bize para da kazandıracaksa neden yapılmasın? Bakalım bir anlatsın ne yapılacak kaynağı nedir? Ondan sonra olmaz dersiniz yine. Yapamaz dersiniz. Klavyenizden harf mi söktük?