Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5870671 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı warofpoet

bende nakliyeciyim. malesef saat 16:00 itibariyle yasağa kalacak o tır. 22:00'dan sonra gelir stada.

bizim stada geldiği kesin mi ki ? her beyaz boruyu bizim stadın parçası sanmayalım  :D .. bilginin kaynağı nedir ?
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Emre.Guler

Yalnız bizim çatıda o tırdaki parçalara benzeyen parçalar yok diye biliyorum ben

[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2015, 15:59:07 Emre.Guler ]

Çevrimdışı sylar

[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2015, 17:51:27 Yunus ]

Çevrimdışı sylar

bizim stada geldiği kesin mi ki ? her beyaz boruyu bizim stadın parçası sanmayalım  :D .. bilginin kaynağı nedir ?

valla ben fotoğrafları görünce stada geliyodur sandım direk :)

Çevrimdışı enemy1903

başka yapılan stad var mı istanbulda ? veya çatı bekleyen :lol:

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

V halatlar takılırken aşağıda iskele sökümü olabilir mi acaba ?

Çevrimdışı Emre.Guler

başka yapılan stad var mı istanbulda ? veya çatı bekleyen :lol:

İstanbula gittiği ne malum? istanbuldan geçip gidecektir belki Yada Stad inşaatı için olduğu ne malum :) Çelik borular sadece stadlardamı kullanılıyor

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı enemy1903

İstanbula gittiği ne malum? istanbuldan geçip gidecektir belki Yada Stad inşaatı için olduğu ne malum :) Çelik borular sadece stadlardamı kullanılıyor

III.HENRY ‏@serefbey10  3 dk.3 dakika önce
@Faruk_Akkus @ArenaBesiktas @VodafoneArena Arka araçta ki görevli arkadaşa camı açtırdım sordum teyit etti çatı parçası oldugunu

Çevrimdışı Emre.Guler

@Faruk_Akkus @ArenaBesiktas @VodafoneArena Arka araçta ki görevli arkadaşa camı açtırdım sordum teyit etti çatı parçası oldugunu

İyidi projemi değişti? Bizim çatıda böyle üçgen formlu parçalar yokki?

Çevrimdışı laoban

ilk once hafriyat kamyonlarini sayiyorduk, "bu gun 4 tane daha kamyon geldi hadi bakalim, acaba bu suratle devam ederlerse hafriyat ne zaman biter?" diye
sonra bunu beton isi aldi, kirisler kolonlar sayildi su kadar kaldi bu kadar bitti diye,
ve ardindan gelsin prekastlar. gunluk tek tek sayanlarimiz oldu, hesap yapanlar edenler, 4 aylik meteoroloji raporlarini cikaranlar.
sonra cati hazirligi, bilmedigimiz duymadigimiz bir cok teknik terim ogrendik, arastirdik.
simdi de milim milim, metre metre, pardon, damacana damacana, catinin yukselisini izleyip tahmini bitme suresini hesaplamaya calisiyoruz.
bunu koltuk ve cim izleyecek, belki cogumuz erinmeyecek tek tek sayacak kac tane koltuk takildi, kac m2 alan cimle kaplanabildi diye.

ya sikayet ediyoruzda, bir cok kisinin gormedigi ve goremeyecegi bir heyecanida yasiyoruz. bence mukemmel bir sey

cok sansliyiz cok.

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı FARUK

Devam
Teşekkür ederiz elinize sağlık

3m den fazla kaldırdık sanki bugün bu fotoda net şekilde görülüyor beton kirişi geçiyoruz

Çevrimdışı warofpoet

Sordum arkadaşa aracın camını açtırıp sormuş :)
https://twitter.com/serefbey10/status/664442241084182528

o da iyiymiş  :lol: :lol: ışıklandırmaların takıldığı yerler olabilir mi acaba @FARUK
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Deadam

Arkadaşlar sizin bu takipçiliğiniz yüzünden artık parçaları falan gece karanlığında, üstü kapalı taşıyacaklar. Sizden habersiz stadda kuş uçmaz. :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ALBATROS

saatçinin videosundaki projede kirişlere yakın bu tip parçalar vardı kapalı ve numaralı tribünde

Çevrimdışı CanEmre

İyidi projemi değişti? Bizim çatıda böyle üçgen formlu parçalar yokki?

o planda kedi yolları da gözükmüyor ama
ışıklar vd. taklıcak parçalar için olabilir mi? Ya da skorbord için
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Balasagun

Hayırlı teskereler kardeşim..

hayırlı teskereler..

Hayırlı tezkereler usta.  Allah sağ salim gidip dönmeyi nasip etsin

Sağ olun var olun. Sağlıcakla kalın.

Çevrimdışı FARUK

saatçinin videosundaki projede kirişlere yakın bu tip parçalar vardı kapalı ve numaralı tribünde
Aynen aklıma ilk o geldi ama biraz bakmam lazım projeye

Çevrimdışı Gomez_33

Çok iyi havalandı bugun sanırım fotograf gelınce dahada net goruruz inşallah. Çalışma devam ediyormu kaldırma işlemi acaba  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Emre.Guler

o planda kedi yolları da gözükmüyor ama
ışıklar vd. taklıcak parçalar için olabilir mi? Ya da skorbord için

Kedi yolları stadta şu an zaten ve onların şekli başka neyse yarın belli olur zaten stad çevresinde görürüz eğer bizim inşaat için ise

Çevrimdışı cursedofdragon

Tırda ki çatı parçası bizim mi değil mi ?

Çevrimdışı enemy1903

Çok iyi havalandı bugun sanırım fotograf gelınce dahada net goruruz inşallah. Çalışma devam ediyormu kaldırma işlemi acaba  :ebebe: :ebebe:

az önce kafeslere girdi işçiler.herhalde devam ediyordur.

Çevrimdışı sylar

[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2015, 16:18:10 FARUK ]

Çevrimdışı ensdndr

11.11.2015   15:50

Bu görüntüye göre bu iş bu hafta sonu bitecek gibi.
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2015, 16:18:57 FARUK ]
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !