Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5874612 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

ysariusta

• Ziyaretçi

milli yas günü bugün. Saygı, sevgi, özlem günü. Türkiyede en çok saygıyı hak eden kişidir Atatürk. Bugün stattan daha önemli bence onu yad etmek. Konu dışı mesaj olarak görmüyorum ben şahsen. Beşiktaşlı kardeşlerimin de Atatürk e sahip çıktığını görmek bana gurur veriyor..
Yas günü değil. Anma günü bugün. Yaptıklarını hatırlama günü. Açın orta 1 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi kitaplarını okuyun yeniden satır başlarını.   Elbetteki saygıyı hak ediyor, anmayı hak ediyor. Hayatımızı 1 dk durdurup aziz hatırasını yad etmeyi hak ediyor. Kaldı ki bizim haddimize değildir hak ediyor demek bile. Ancak hayata da devam etmek gerekir. Gidilecek yer bellidir. Nutuk'ta var. Bize düşeni o kısım bence

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Kendilerini TURK kadar Gucluyuz diye tanimlayan ve Her Maçinda Tribünlerde Turk Bayragi acan Deportivo lacorunadan 10 Kasim Mesajı..
Adamsiniz !! :claps: :claps: :claps:

Helal olsun, Ülkemizde bile bazı kesimlerin göstermediği saygıyı yabancılardan görmek hem üzüntü hem de gurur veriyor bana, her zaman derim iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir, Atamızın bizler için verdiği mücadeleyi hiçbir zaman unutmayacağız unutturmayacağız. Gölgesi her zaman bu Ülkenin üstünde oalcaktır.

Çevrimdışı hic2222

Özgürce düşünebiliyorsak, kendi irademizi ortaya koyabiliyorsak,
Bir forum açmaya karar veriyor, açıyorsak, orada birbirini tanımayanlar fikirlerini saygı çerçevesinde ortaya koyabiliyorlarsa,
Birilerinin değilde kendi istediğimiz gibi yaşayabiliyorsak bu O'nun liderliğinde bizlere sunulan bir imkan..
Ulu Önderimiz sen rahat uyu, ruhun şad olsun. Bu ülkede herkes seni unutsa, nankörlük etse de
Temelinde kendi iradesini ortaya koymayı amaç edinmiş biz Beşiktaşlılar seni asla unutmayacağız.
Saygı ve Dua ile....
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı warofpoet

Yas günü değil. Anma günü bugün. Yaptıklarını hatırlama günü. Açın orta 1 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi kitaplarını okuyun yeniden satır başlarını.   Elbetteki saygıyı hak ediyor, anmayı hak ediyor. Hayatımızı 1 dk durdurup aziz hatırasını yad etmeyi hak ediyor. Kaldı ki bizim haddimize değildir hak ediyor demek bile. Ancak hayata da devam etmek gerekir. Gidilecek yer bellidir. Nutuk'ta var. Bize düşeni o kısım bence
yunus abi söylediklerine kısmen katılıyorum zaten ben de yas günü derken bugün  çöken hüznü kast etmiştim yoksa anma günü olsun yas günü olsun bizim almamız gereken kısım bunlar değil elbette.Onun fikirlerini temel alıp , çağdaş dünyanın gittiği yönde ilerlemeyi almamız daha mühim. Saygıyı hak ediyor dedim bunu düşünmek neden yanlış onu anlamadım ama.  Bu anma günleri bizler için sembol olan milli bütünlüğümüzü hatırladığımız günler o bakımdan oldukça önemli.  Ama zaten aslolan saygıyı göstermek onun açtığı yolda ilerlemekle, onun fikirlerini doğru anlayabilmekle mümkün. Saygının lafta kalmaması açısından. Bize düşen de budur.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı SDemirsoy

[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2015, 13:10:57 SDemirsoy ]

Çevrimdışı Caner

Vodafone Arena'da Çatı Bloğunun Kaldırılması İşlemi Devam Ediyor
Yeni yuvamız Vodafone Arena'da çatıyı oluşturacak bölümün kaldırılmasına yönelik çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Çatı bloğu 10 Kasım tarihine kadar yaklaşık olarak 9 metre kadar yukarıya kaldırıldı.

Çatı bloğunun hafta sonuna kadar 11 metre kadar daha kaldırılarak yerine yerleştirilmesi planlanıyor.

Çevrimdışı Mahmut

Yeni yuvamız Vodafone Arena'da çatıyı oluşturacak bölümün kaldırılmasına yönelik çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Çatı bloğu 10 Kasım tarihine kadar yaklaşık olarak 9 metre kadar yukarıya kaldırıldı.

Çatı bloğunun hafta sonuna kadar 11 metre kadar daha kaldırılarak yerine yerleştirilmesi planlanıyor.
Tum tartismalara son

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

soylene tarih bu kez tutacak cumartesi demislerdi artik 4 gun sonra bu is tamam
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

evet 20 m olduğu tescillendi  :ok:
senin hesap dogru 15 degil 20 metre bizi iskeleler yaniltti
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Tum tartismalara son
sen yine oralardan gecersen islem varmi yok mu mesaj yazarsin bi zahmet :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mahmut

sen yine oralardan gecersen islem varmi yok mu mesaj yazarsin bi zahmet :icool:
Trafik olmaz da eve metroyla gitmezsem onunde geciyorum, yazarim insallah

Çevrimdışı Emre şahin

A spor metin albayrak

sabah 1,5 metre daha yükseldi toplamda 9 metre havalandı çatı

Çevrimdışı Tolga

Metin Albayrak az önce ASpor'da sabah çatının 1.5 m daha kalktığını ve yüksekliğin toplamda 9 metreyi bulduğunu söyledi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mahmut

A spor metin albayrak

sabah 1,5 metre daha yükseldi toplamda 9 metre havalandı çatı
Ne ara yukselttiler yav

Çevrimiçi Necmi

evet 20 m olduğu tescillendi  :ok:
emin olma taş kaplamaya fayans diyen bjk tv den bahsediyoruz.
 :bandit:

Çevrimdışı Erdem Çözer

emin olma taş kaplamaya fayans diyen bjk tv den bahsediyoruz.
 :bandit:

aynen.. tv ve resmi sitede yer alan bilgilere güvenim yok
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Metin Albayrak az önce ASpor'da sabah çatının 1.5 m daha kalktığını ve yüksekliğin toplamda 9 metreyi bulduğunu söyledi.
sabah kaldiris olmadi bence dunu soyluyor o aksamki yukseklikle ayni suan simdi baslarlarsa 11-12metre civarina gelir aksama kadar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

yayınlanan resimler öyle demiyor ama
zaten dünkü resimlerden hesapladık bu kalkış dün oldu
birbuçuk metre kalksa girişlerin ortalarına kadar gelir  altıncı basamağa gelir
daha hala üçüncü basamakta

Çevrimiçi Necmi

sabah kaldiris olmadi bence dunu soyluyor o aksamki yukseklikle ayni suan simdi baslarlarsa 11-12metre civarina gelir aksama kadar
belkde dün çekmişlerdir bu gün yayınlıyorlardır.

Çevrimdışı empisayn

Öncelikle atamız Mustafa Kemal ATATÜRK'ü yad ediyorum , bu kadar vefayı bile çok görenleri esefle kınıyorum .

İkinci olarak , fotoğraflardan baktığımız kadarıyla 11 metre kalması bana çok olası gelmiyor bu kalkan miktarın aynısından daha fazlası mı kalkacak şimdi ? v halatlar yerine baya yaklaştı @Necmi abilerin hesapları daha mantıklı gibi .

İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Erdem Çözer

Metin Albayrak 2. yarıda kesinlikle stadımızda oynayacağız dedi ama ne kadar güvenilir siz karar verin..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Emre.Guler

Metin Albayrak 2. yarıda kesinlikle stadımızda oynayacağız dedi ama ne kadar güvenilir siz karar verin..

Eğer bu tarihte inat ederlerse stad bitmeden açacaklar demektir

Çimler tam oturmadan açmak cinayet olur