Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5876144 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı İhsan

Kullanıp bir kenara atmışlar damacanayı. Ulan yapılır mı bu bee.

Hiç olurmu ya? Görev bekliyor !
 :construction:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

toplam 20-21m kalkacak diye biliyorum

iskelelerden yukarı toplam 15 metre kalkacak :)

Çevrimdışı yldrmaydn

şimdi bu süzer plazadan yansıyan güneş ışıkları başımıza bela oluyordu hep. acaba aynı sıkıntıyı membranlara da yaşatacaklar mı? membranların belli kısmı ciddi yansımayla aşırı ısınabilir ve zarar görebilir.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı İhsan

Gordugum kadariyla v halatlarin yerine ulasmasina az kalmis, v halatlar yerine takildiktan sonra kaldirma devam edecek di mi

LG-VS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayır V-Halatlar takılınca kaldırma işlemi tamamlanmış olacaktır.
İlk başta SJler 1m çekince çatı 1m kalkıyordu.
Şu açıda SJler 1m çekince çatı 3m yukarıya kalkıyor. Bu yüzden V halat mesafesi az kaldı.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi murat

Yeni açık tarafında 14-15 sıra prekast 5 metre kadarda kiriş boyu
kalkacak gibi gördüm ben.yaklaşık 16 metre .yanlışmı hesaplıyoum.
İskeleler 10 metre civarındaydı ve 10 metre kadarda çatı çekildiyse
?????
İskelelerin yüksekliği ne kadar? Havaya ne kadar yükseldi? Kaç metre kaldı?

Çevrimdışı FARUK

bence 10 m @FARUK
En az tahminim o abi bence 8.5-9m civarı yükseldi 10m de fazla ama çıkış kapılarını geçmesi lazım yükseklik olarak  bunun için
Ama en net mabetin  paylaştığı fotoda yanılma payını azaltmak için yeni açığa bakıyorum ve çıkış kapısından 1 basamak aşağıda görünüyor buna alttan baktığımız için 1 basamak daha azaltıyorum 8.5 9 çıkıyor :)

Çevrimdışı İhsan

iskelelerden yukarı toplam 15 metre kalkacak :)

İskeler +5 kotunda.
Son kot +26m olacak. yani 21m  :icool:
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

toplam 20-21m kalkacak diye biliyorum
yok iskeleler saha zemininden 12 metre kadar yukarda kuruluydu 4lü halat bunların üzerine kondu.
15 metre kaldırınca yerden 27 metre kalkmış oluyor zaten projeye göre alt nokta 26 küsur bir şey görünüyordu
tabi burda resimlerden yaptığımız ölçümler kaba taslak oluyor o nedenle net değil tahmini rakamlar bunlar
resimlerde hedef noktalar alıp bunu proje üzerinden ölçeklendiriyoruz yarım metre civarına kadar sapma olabilir @İhsan

Çevrimdışı ahmetx

En az tahminim o abi bence 8.5-9m civarı yükseldi 10m de fazla ama çıkış kapılarını geçmesi lazım yükseklik olarak  bunun için
Ama en net mabetin  paylaştığı fotoda yanılma payını azaltmak için yeni açığa bakıyorum ve çıkış kapısından 1 basamak aşağıda görünüyor buna alttan baktığımız için 1 basamak daha azaltıyorum 8.5 9 çıkıyor :)
+ 5 m den başladıysa ve gözümüz senin dediğin gibi yanılıyorsa 9,5 m olması lazım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmetx

kim diyor 21 diye :alala: :alala:
iskele + 5 kotunda kuruldu , 21 m yükselip 26 m ye çıkacak fotolar ve proje öyle diyor .

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimiçi Necmi

+ 5 m den başladıysa ve gözümüz senin dediğin gibi yanılıyorsa 9,5 m olması lazım.
şu ana kadar 7-8 metre civarı bir şey kalktı iskelelerin bittiği yer ilk kat tribünlerin bitiş yerinden daha yukardaydı

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı İhsan

Olamaz... :ebebe: İşi gücü bıraktık çatıyla uğraşıyorum....
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi murat

Bence zeki abinın foto en net ölçümü veriyor.çatı kolonu kaç metre? Çatı kolonu +14 sıra civarı prekast boyu kalmış gibi.tabi bu açıdan çatı aşağıda gibi görünüyordur.çatı kolonu 5 metreyse en az 10 metre daha kalkacaktır.@ZEKI abi
Aydınlat bizi
[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2015, 17:56:50 MURAT ]

Çevrimiçi Necmi

çatı çizim projesi abi☺
:nerd: çatı projesini kim kaybetmiş ben bulayım :D
iz inşaattan sızmıyor o proje :bandit:

Çevrimdışı İhsan

Yeni açık tarafında 14-15 sıra prekast 5 metre kadarda kiriş boyu
kalkacak gibi gördüm ben.yaklaşık 16 metre .yanlışmı hesaplıyoum.
İskeleler 10 metre civarındaydı ve 10 metre kadarda çatı çekildiyse
?????
İskelelerin yüksekliği ne kadar? Havaya ne kadar yükseldi? Kaç metre kaldı?

Zemin eksi (-)2.5m cıvarı. İskeleler yaklaşık 7.5m yükseklikte. Yani (+)5m kotu.
Zeminin deniz seviyesinin altında olduğunu unutuyoruz.
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Bence zeki adının foto en net ölçümü veriyor.çatı kolonu kaç metre? Çatı kolonu +14 sıra civarı prekast boyu kalmış gibi.tabi bu açıdan çatı aşağıda gibi görünüyordur.çatı kolonu 5 metreyse en az 10 metre daha kalkacaktır.@ZEKİ abi
Aydınlar bizi

@MURAT   hesap ortada halatlar tam üst kat giriş hizasındalar buda 3. basamak demektir geriye
20 basamak kalıyor bu yükseklikte 12 metre demek oluyor kiriş ve kolon yüksekliğinide 5 metre düşünürsek
17 metre yani dörtlü halatın şu anki yeriyle kiriş bitim noktası yaklaşık 17 metre bundan 10 metre iskelet
kalınlığını düşersek kalkacak 7 metrelik bir yer kalıyor artı olarakta ne kadar akıntı vereceklerse bu 7 metrenin üzerine eklenecektir
metre başına bir - birbuçuk cm akıntı verseler buda 42 ile 63 cm arası bir yükseklik farkı getirir. daha fazla verirlerse bu ölçü artar

Çevrimiçi Necmi

Zemin eksi (-)2.5m cıvarı. İskeleler yaklaşık 7.5m yükseklikte. Yani (+)5m kotu.
Zeminin deniz seviyesinin altında olduğunu unutuyoruz.
zemin -3.90 kotunda iskelelerde zaten prekastların üzerinde şu anda iskelenin zemin kotuyla arasında 12 metre
civarı var zemin gerçek kotu 5.20 ydi ve 130 cm temel betonu kalınlığı girdi ve -3.90 a düştü zemin

Çevrimdışı ahmetx

@Necmi abi proje ve fotolara göre iskele +5 kotundaymış , bugün @FARUK unda dediği gibi 2.kat girişlerin bir alt merdiveninde ise 9,5 m kadar yükseldi .çatı alt kotu +26 da olduğu için toplamda 21 m yükselmesi lazım seni zemin yanıltıyor.