Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5878347 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı hic2222

Bu günlük 3M pardon 6.52dmc  :) yükselme işi yalan oldu galiba,,
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı ekrembaser

:alala: nerden buldu bu resimleri
bana 3 saat önce geldi orjinalleri
Yani daha mı yüksekteyiz abi şimdi

Çevrimdışı Efe

artik catimiz gun gun yerine yolculuk edecek v halatlar persembe-pazar arasi yerlerine takilir cati kendi kendine havada durur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

Ve sen 3 saattir bizden saklıyorsun öylemi

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Yalnız o damacanayı biri oradan işe yaramıyor diye alırsa o zaman kavgayı gör  :boxin: canlı yayın kamerasından sonra statta en çok işimize yarayan alet oldu  :icool:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı YunusEmre

https://twitter.com/aktifbbs/status/662588062669606912

Burak oktay twitter hesabından alıntı

buradaki 2. fotoya göre bir çekme halatında sıkıntı görülüyor büyük ihtimalle onu düzeltip devam ederler

Çevrimdışı celiker1

Başakşehir stadının taç çizgisi-trübün arası mesafesini bulamadım.Bilen arkadaş var mı?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı FARUK

bilmiyorum abi ritz kartali retwit etmiş ordan gördüm

Çevrimdışı Efe

buradaki 2. fotoya göre bir çekme halatında sıkıntı görülüyor büyük ihtimalle onu düzeltip devam ederler
o boşolan 2 halattan biri strand jack yok onda sıkınti yok hic bir haltta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı aesenkaya

Ve bizde burda tost makinası ile çekilmiş olsa bile fotoğraf bekliyoruz.

Çevrimdışı ahmetx

Çatı kalktıkça çok zarif görünmeye başladı gözüme  :halay:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Çatı kalktıkça çok zarif görünmeye başladı gözüme  :halay:
daha yukarida kim bilir nasil gorunecek harika duruyor bugun daha bi guzellesmis :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Ve bizde burda tost makinası ile çekilmiş olsa bile fotoğraf bekliyoruz.
:utan
gelmişde ben görmemişim :D

Çevrimiçi Necmi

sıkıntı yok iki halat boşta sj lere bağlı değil çektikçe gerdiriyorlar @YunusEmre

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı celiker1

Sabahki kaldırışın halat boşlukları alınmış mı @Necmi  abi?Bugünki ilk kaldırış hamlesi devam mı ediyor,yoksa birinci kaldırışı yapıp boşlukları alıp ikinci kaldırış hamlesi mi gerçekleşiyor
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

kaldırma devam ediyor :)
dun dedigimiz olmayacak o zaman abi sabah kaldiris aksam kontrol hep kalkis tam kalkis artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Sabahki kaldırışın halat boşlukları alınmış mı @Necmi  abi?Bugünki ilk kaldırış hamlesi devam mı ediyor,yoksa birinci kaldırışı yapıp boşlukları alıp ikinci kaldırış hamlesi mi gerçekleşiyor
sanırım bu ikinci hamle daha yeni başladı

Çevrimdışı celiker1

dun dedigimiz olmayacak o zaman abi sabah kaldiris aksam kontrol hep kalkis tam kalkis artik
Böyle devam ederse,iskeleleri kaldırmayı düşünmezlerse,pazartesi bile V halatları kirişlere takmış yani çatıyı kaldırmış olabiliriz.Ne dersin?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Mahmut

sanırım bu ikinci hamle daha yeni başladı
Halatlati cekerken kisa halatlari da elle gerginlestiriyordi dun, herhalde kaldiris aralarinda onla ilgileniyorlar.

LG-VS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Samet_

Bu sefer gerçekten haftaya iş bitecek galiba hadi inşallah  :)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum