Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5883928 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2015, 09:16:45
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Nerden biliyorsun anlamadığımızı benimle beraber mi yaşıyorsun? Stadı eleştirmek için mühendis? Anlaşmaları eleştirmek için bütçe uzmanı? Futbolu eleştirmek için de teknik direktör olmak lazım sanırım. Saçma sapan yorumlar yapacağına kendi argümanını sun. Her tenkite alaycı yorumlar yapıp insanları germekten başka bir işe yaramıyorsunuz bu tür tavırlarla. Kusura bakmayın.
her mesajın eleştiri çoğu da içi boş eleştiri.
sabah geliyoruz senin eleştirin gece yatıyoruz senin eleştirin.
bayıyorsunuz artık arada bir yazsan göze batmayacak her gün her gün eleştiri.
asıl sen geriyorsun milleti cevap alınca da germeyin beni diyorsun...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı yldrmaydn

bu sponsorluk anlaşmalarında her zaman fesih imkanı vardır. eğer daha çok vermek isteyen isminin tribünde olmasını isteyen olursa fesih şartlarına uygun olarak kulübe katkı sağlayacak teklifle gelirse kabul edilebilir ancak ülkedeki gidişatın (ekonomik olarak) bir süre daha iyiye gitmeyeceğini düşünürsek şu an için uzun anlaşmalar avantaj. kabul edelim ki 2010daki ve daha önceki dönemlerdeki para saçılan ortam yok artık. hem ekonominin büyüyememesi hem de şike davası ve el birliğiyle futbolun küçültülmesi sonucu ortam biraz bulanık. şu ortamda kulübün yaptığı işler çok yerinde ve çok iyi.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

her mesajın eleştiri çoğu da içi boş eleştiri.
sabah geliyoruz senin eleştirin gece yatıyoruz senin eleştirin.
bayıyorsunuz artık arada bir yazsan göze batmayacak her gün her gün eleştiri.
asıl sen geriyorsun milleti cevap alınca da germeyin beni diyorsun...
Kimseye saygısızlık yapmıyorum en azından senin gibi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı KLEBERR

Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı ahmetx

stadyumun tribün isim hakları konusu geceyi almış götürmüş. İşin aslı şu ki demirören dönemi borçları ve stadyum inşaatının yükselen giderleri (döviz kurlarındaki artış) uzun vadeli anlaşmalara ve peşin alımlara mecbur ediyor. Tribün sponsorlukları için paralar az gibi görünse de sonuçta firmaların çok da istekli oldukları bir sponsorluk değil dikkat ederseniz denizbank hariç hep kamuyla ilgili firmalar işin içinde. Gelirlerin bu dönmede kullanılması konusuna gelince stadyum bittikten ve YD dönemi borçlar eritildikten sonra zaten yeni yönetime spor salonu ve futbol akademisi haricinde zorlanacağı bir şey kalmaz onu da beko gibi bir sponsora yaptırırlar olur biter.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2015, 09:26:53
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Kimseye saygısızlık yapmıyorum en azından senin gibi.
çok kibirlisin azcık bir eleştiri yedin saygısızlık etmiş olduk :biggrinking:
herşeyi ben bilirim en doğrucu benim ben mükemmelim havalarındasın.
küçük dağları sen yaratmadın...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Mehmet92

1 ocak 2016'dan beklentim çatının membran montajına tamamen hazır hale gelmiş olması

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı aesenkaya

@bjk_mabet " çatı kaldırma tekrar başladı "

hadi hayırlısı

Çevrimdışı kaanzor

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  26 dk.26 dakika önce
Çatı kaldırma işlemi kontroller sonrası tekrar başladı.Artık durmaksızın her gün yükseltilecek.
Gömülü resim için kalıcı bağlantı
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ahmetx

Hibrit çimin maliyet ve değiştirilememesi dışında (Konserler dolayısıyla yıpranma ve bozulma) oyun ve sporcu sağlığıyla ilgili faydası var zararı yok. Kaldı ki bizim stadyumda bir yılda yapılacak konser sayısı sınırlı olacak zaten sahaya seyirciyi almadan 15 bin kişilik yeni açık tribünü aynen bir amfi tiyatro özelliğinde konser alanı olarak kullanılabilecek.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı ahmetx

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  26 dk.26 dakika önce
Çatı kaldırma işlemi kontroller sonrası tekrar başladı.Artık durmaksızın her gün yükseltilecek.
Gömülü resim için kalıcı bağlantı
Çok şükür

Çevrimdışı Tarık16

sabah vodafone akşam Beşiktaş uçuyoruz göklere  :halay: :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı kaanzor

Çok şükür
Aynen sağ salim kalkar inşallah en sıkıntılı döneme girdik bence geri dönüşü yok çünkü
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı OrhanAker

haydi bakalım şu çatı hayırlısıyla bir an önce bitse.pazar tamammen havada görürmüyüz :D

Çevrimdışı SDemirsoy

haydi bakalım şu çatı hayırlısıyla bir an önce bitse.pazar tamammen havada görürmüyüz :D
sanırım bundan sonra sürekli olarak kalkış olacak ama pazar havada göremeyiz hafta içi olabilir yinede belli olmaz :D

Çevrimdışı kaanzor

Bu arada gece rüyamda @Necmi abi ve @Efe ile arenadaydım çatı epey kalkmıştı sonra necmi abi bana bak bugün son bir kez daha kontroller yapılıp yarın tamamen kalkacak diyordu. kapalı üst en ön sıradaydık çimler felan vardı ama koltuklar yoktu. Bu arada ne @Necmi abiyi nede @Efe yi daha önce görmedim ama buradaki fotolardan yola çıkarak baya benzetmişti beyin :).
içimden biz buradaki ilk 3-4 maçı kesin kaybederiz taraftardan bizim çocukların elleri ayaklarına dolaşır diyordum süperdi ama.  :halay: :halay:

Çevrimdışı mayan

çatının yerine gelmesi için ne kadar yükselmesi gerekiyor?
bugün 1.5 m yükselecek deniyor.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK