Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5883906 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kralkartal

Arkadaşlar bu çatı sistemi bela oldu başımıza dahada bela olmaya devam edecek görürsünüz..

Çevrimdışı Fatih

Bu stamford bridge efsane olur yine tek renk koltuk yine İngiliz stadyumu. Kapalıya şöyle gölgeli fontta BEŞİKTAŞ JK yazdıramadık yahu.

harikaaaaaaaa
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Anıl

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş Kulübü Yöneticileri'nin Spor Toto yöneticileri ile yaptığı görüşmelerin ardından yeni yapılacak olan Vodafone Arena Stadı'nın kale arkası tribün isim hakkını 10 yıllığına Spor Toto'ya verildi.

Siyah Beyazlı kulüp, yapılan bu anlaşma ile birlikte kasasına 13-15 milyon Dolar arası para koyacak.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimiçi Necmi

daha once soruldu mu bilmiuorum ama bu 70 gun zemini onlara biraktiktan sonra mi yoksa cimin ekilmeye baslamasiyla mi. cunku cimin altina drenajiydi, sistemleriydi falan cok komplike olacak aciklanana gore. bir de bu cim alti sistemlerini de sis mi yapacak yoksa baska bir sirkt mi?

acikcas ben umraniye de bu sistemlerin cogu yokken nasil stad ile umraniye ayni zaman alacak merak ediyorum
tamamını SIS yapacak dünyada bu üretimi bütünüyle tek yapabilen firma sismiş
 ümraniyede sulama ve drenaj sistemi zaten var vakkumlama ve havalandırma bunlar üzerinden yapılıyor
havalandırmada ayrı bir tesisat kurulmuyor sadece bunlara motorlar bağlanıyor. 30 gün alt yapı için gerekliymiş
30 ile 40 gün arasıda çim için ve hibrit için gerekli süre hibrit çakma işi 10 gün sürüyor sonuçta günü veren onlar ve
işlerine çok hakim bir firma ekip sayısını arttırırlar bir çok kalem iş yapılacak bunuda farklı ekipler yapar ümraniyeden farklı olan ısıtma sistemi
buda bir taraftan drenaj yapılırken diğer taraftan da diğer ekip ısıtma sistemini kurar yani aynı süre içersinde olur

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu çatı psikolojimi bozdu benim yarın yine birşey çıkıp kalkmayacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı doganay

Bu çatı psikolojimi bozdu benim yarın yine birşey çıkıp kalkmayacağını düşünüyorum.

Rahat pazartesiye kalir gene..

Çevrimdışı Oktay

senin yaşın daha genç böyle şeyleri fazla düşünme gerçekten kalmaz mazallah   :naughty: :naughty:
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2015, 20:14:26 Oktay ]

Çevrimdışı empisayn

mesajıma karşılık ne Beşiktaşlılığım kalmış ne ciddiyetim ne de çalışan emekçilere saygım ...

sona yaklaştıkça sinirler çok gerildi bu da benim kinaye şeklimdi ciddiyetsizlik olarak algılanmasına üzüldüm açıkçası .

etrafımızda , başka sosyal medya hesaplarında renkliler var ; benim de sitemimi söyleyebileceğim tek mecra burası .

alay ettiğimi ve saygısızlık ettiğimi düşünen herkesten tek tek özür diliyorum , hepimizin ortak paydası Beşiktaş .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Efe

@Efe bir kombineyle 2 sezon bide vodafon arena 3 sezon bedavadan biraz ucuz :icool: :icool:
:halay: aynen abi 900 tlye 3 sezon maç seyredeceğim komedi gerçekten bu kombineler çıktığı gün bitmeliydi nasıl alınmaz anlamak mümkün değil :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar bu çatı sistemi bela oldu başımıza dahada bela olmaya devam edecek görürsünüz..
böyle belanın gözünü seveyim ben en fazla 2 ay daha bela olabilir daha sonra en sevdiğimiz bölüm olacak :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

Drenaji sistemi cimi herseyiyle 70 dendi , güzel soru abi tesislerde bu havalandırma sistemi yok , nasıl aynı süre de olacak acaba

drenaj sistemlerinin döşenmeside bu süreye dahilse müthiş bir rakam
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

mesajıma karşılık ne Beşiktaşlılığım kalmış ne ciddiyetim ne de çalışan emekçilere saygım ...

sona yaklaştıkça sinirler çok gerildi bu da benim kinaye şeklimdi ciddiyetsizlik olarak algılanmasına üzüldüm açıkçası .

etrafımızda , başka sosyal medya hesaplarında renkliler var ; benim de sitemimi söyleyebileceğim tek mecra burası .

alay ettiğimi ve saygısızlık ettiğimi düşünen herkesten tek tek özür diliyorum , hepimizin ortak paydası Beşiktaş .

Karşılıklı konuşmadığımız için bunlar olabiliyor. Yanlış anlamışım ben de senden özür dilerim @empisayn

ysariusta

• Ziyaretçi

drenaj sistemlerinin döşenmeside bu süreye dahilse müthiş bir rakam
@ozan062 çim konusunda insanlar ekmek yediği işini gücünü bir kenara bırakıp gitti firmayla görüştü. Deşifre edillip düzenlendi, o yazı tekrar firmadan teyit edildi. Tamamen firmanın doğruladığı bir bilgi kaynağı oluşturuldu. Bunun hala nesinden şüphe ediyorsun (uz).

Hadi diyoruz çatı gecikti, insanlar sabırsız zaten (haklı olarak ve bende böyleyim) sallıyorlar falan ama susalım. Fakat bu tip durumlara da kızıyorum. Yahu yazı haber sitesinde duruyor. Ya okumak zahmetine katlanmıyorsunuz ya da sorun bulalım da sallayalım diye uğraşıyorsunuz. Bunun başka bir izahı varsa bana söyle. Çim 70 gün arkadaşlar. Biz bu hafta sonu firmayla tekrar görüştük. Nevzat Demir'de 70 günde teslim edilmiş durumda. İnşaat (drenaj) zamanında çok kötü hava koşulları olmadığı takdirde etkilenmeyeceğini söylediler. 

Not: Takım 1 nolu sahada çalışmaya başlayacakmış. Yani Vodafone bitmeden orada çalışılacak. Konuşmuştuk daha önce
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2015, 21:52:22 Yunus ]

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çim konusunda toprak sıcaklığı,toprağın nemi dahil her türlü şartı kontrol edebiliyoruz.Tek kontrol edemediğimiz hava şartları olabilir.70 gün boyunca tipi şeklinde kar  yağmaz herhalde.Yada bardaktan boşanırcasına yağmur.Olsa olsa bir hafta bir  gecikme olabilir diye  düşünüyorum.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

ysariusta

• Ziyaretçi

Çim konusunda toprak sıcaklığı,toprağın nemi dahil her türlü şartı kontrol edebiliyoruz.Tek kontrol edemediğimiz hava şartları olabilir.70 gün boyunca tipi şeklinde kar  yağmaz herhalde.Yada bardaktan boşanırcasına yağmur.Olsa olsa bir hafta bir  gecikme olabilir diye  düşünüyorum.
Coşkun Abi drenaj bittikten sonra o yağmur da yağabilir sıkıntı olmaz. Zaten 70 gün üstü açık kalmaz. Kasım sonu gibi bir süre yağmur olsa da Aralık sonuna kadar ağır biri kar olmaz bilirsin İstanbul'da. Ocak ayı yağar burada kar.

Çevrimiçi Necmi

evet biraz hakettin senin çok iyi bir Beşiktaşlı olduğunu biliyorum o nedenle biraz silkeledim
kendine gelesin diye :D @empisayn  sinirler geriliyor tamamda genede yanlış kelimeler kullanmamak gerekiyor :bandit:

Çevrimiçi Necmi

aslında en iyi kontrol edilecek olan hava şartları çünkü bütün sistem onun üzerine kuruluyor
kar için bir şey diyemem ama yağmur drenajlar yapıldıktan sonra etkilemez tufan kopsa farketmez :D
shakter stadında öyle yağan yağmura karşın vakkumlamanın ne demek olduğunu gösteren videolar var
resmen gök yarılmış tribünlerden su oluk oluk akıyordu ve sahada gram su yoktu ve kesintisiz maç oynandı on dakika gecikme yaşanmış sadece
istanbulda 70 gün kar yağarsa zaten buz devri başlamış demektir. bu yaşa kadar gördüğüm en uzun kar yedi gün falan etkili oldu

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı sametbagan

@Efe yarın lokomotif maçına geliyor musun acaba

Çevrimdışı ozan062

@ozan062 çim konusunda insanlar ekmek yediği işini gücünü bir kenara bırakıp gitti firmayla görüştü. Deşifre edillip düzenlendi, o yazı tekrar firmadan teyit edildi. Tamamen firmanın doğruladığı bir bilgi kaynağı oluşturuldu. Bunun hala nesinden şüphe ediyorsun (uz).

Hadi diyoruz çatı gecikti, insanlar sabırsız zaten (haklı olarak ve bende böyleyim) sallıyorlar falan ama susalım. Fakat bu tip durumlara da kızıyorum. Yahu yazı haber sitesinde duruyor. Ya okumak zahmetine katlanmıyorsunuz ya da sorun bulalım da sallayalım diye uğraşıyorsunuz. Bunun başka bir izahı varsa bana söyle. Çim 70 gün arkadaşlar. Biz bu hafta sonu firmayla tekrar görüştük. Nevzat Demir'de 70 günde teslim edilmiş durumda. İnşaat (drenaj) zamanında çok kötü hava koşulları olmadığı takdirde etkilenmeyeceğini söylediler. 

Not: Takım 1 nolu sahada çalışmaya başlayacakmış. Yani Vodafone bitmeden orada çalışılacak. Konuşmuştuk daha önce

yahu o rop ustunden zamanlar zamanlar geçti dogal olarak kafada kalmadı
o sebeble acıkcası ben her stadda drenaj yapımının timelapsı yapıldıgında kendi basına 2 ay aldıgını (hatırladıgım) vs gordum dolaysıyla boyle bir sonuc cıkınca insan ister istemez tekrar sorası geliyor
ama dediğin gibi çatı gecikti ki en büyük parayı buraya yatırdık ama bize göre aksilik onlara göre iş akısınca dogru bizce gecikmeli ilerilyor
tarihler tonlarca kez verildi resmi agızdan değil ama onların baskalarına aktardıklarıyla aslında buda az bucuk resmi agızdır:) bunların hiçbiri tutmadı,,, insan güvenini coktan dısarılarda biryerlerde bıraktı

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

o sebeble acıkcası ben her stadda drenaj yapımının timelapsı yapıldıgında kendi basına 2 ay aldıgını (hatırladıgım) vs gordum dolaysıyla boyle bir sonuc cıkınca insan ister istemez tekrar sorası geliyor
ama dediğin gibi çatı gecikti ki en büyük parayı buraya yatırdık ama bize göre aksilik onlara göre iş akısınca dogru bizce gecikmeli ilerilyor
tarihler tonlarca kez verildi resmi agızdan değil ama onların baskalarına aktardıklarıyla aslında buda az bucuk resmi agızdır:) bunların hiçbiri tutmadı,,, insan güvenini coktan dısarılarda biryerlerde bıraktı

iyi tamam güvenin kalmadı verilen tarihler için o nedenle eleştiriyorsun anladımda
ama sen kazma vurulurkende böyleydin :bandit: tanımasak neyse

ysariusta

• Ziyaretçi

Sorun şurada Ozan, "Bize" göre derken biz işi izleyen kesimiz. Yapan başkası ne yaşandığını bilmiyoruz ki. Çok para verince hızlı mı yapılması gerekiyordu? Ayrıca "gayri remi - yarı resmi" ağızlar kim?
Başkan bir kaç tarih verdi ve olmadı. Bir kısmı bilinçli olarak öyledir bir kısmı hesapta olmayan engellerdir falan. İyide biz 1 sene kameradan takip ettik olanı biteni. Akıl yürüttük. Ancak hiç birimiz (birimiz hariç ki oda kısıtlı bilgi verebilirdi zaten) işin içinde değil. Bir konuda fikir yürütürken bilgilerini bir gözden geçirirsin. Sen çatıya kızıyorsun çime sarıyorsun. Doğmamış çocuğa don biçiyorsun be kardeşim.

Çevrimiçi Necmi

@Efe yarın lokomotif maçına geliyor musun acaba
yarın geldiğinde gazilerde görürsün onu :D  @sametbagan