Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5885375 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı osman1903

Çoğunluğun öyle düşündüğünü düşünmüyorum.
Buradaki insanların birçoğu (sen de dahil) bu inşaatın geciktiğinde hemfikiriz.
Ve bundan dolayı sıkıntılıyız. Çünkü stadımıza kavuşmak istiyoruz biran önce.

İstiyorsanız bir anket yapalım Vodafone Arena ile ilgili ve şunu soralım:
Sizce stadyumun tamamlanmasında geç kalındı mı kalınmadı mı?
Çıkan sonuca göre bir kanaate varabiliriz.
Stadın yıkılması çok büyük başarıydı ama işin sonunu getirememek onun başarılı olduğunu göstermez.sürekli diğer statlarla karşılaştırıyoruz kendimizi ama biz büyük bit kulübüz ve bu 3 yılda stadımız yoktu bursayla bizi kıyaslamak çok saçma geliyor bana onların oynadığı bir stad var ve stad inşaatından etkilenmiyorlar ama bir de bize bakın Kasımpaşa maçına gittim geçen gün ve karşılaştığım manzara Beşiktaş'ın tribünlerinin ne kadar kötü halde olduğuydu.50 kişilik Kasımpaşa taraftarının 15.000 kişi karşısında yaptığı tezahüratları gören 3 yılda neler kaybettiğimizi daha iyi anlar bence

Çevrimdışı TALAT

ben hala basket sponsorluğunun sudan ucuz olduğunu düşünüyorum düşünsenize Beşiktaş gibi bir markanın yanına şirketinizin adı geliyor hemde basketbol gibi ratingi yüksek bir sporda sadece 1 milyon dolar alabiliyoruz.

abi benim tahminim basketbolu bu sene gecistirmek. 1 senelik olma nedeni de bu bence. muhtemelen seneye salon isim hakki ve takim isim hakkiyla birlikte uzun ve buyuk bir anlasma yapilacaktir
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı mehmetthedum

Anketle bir karara varmak kadar saçma bir durum göremiyorum. Hele de daha pazar günü geniş çaplı bir ankette , katılanların halini gördükten sonra.

İllaki soruyorsanız, süre olarak Stad bence gayet makul gidiyor.

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Kartal39

Çoğunluğun öyle düşündüğünü düşünmüyorum.
Buradaki insanların birçoğu (sen de dahil) bu inşaatın geciktiğinde hemfikiriz.
Ve bundan dolayı sıkıntılıyız. Çünkü stadımıza kavuşmak istiyoruz biran önce.

İstiyorsanız bir anket yapalım Vodafone Arena ile ilgili ve şunu soralım:
Sizce stadyumun tamamlanmasında geç kalındı mı kalınmadı mı?
Çıkan sonuca göre bir kanaate varabiliriz.

Peki anket yapalım. Hangi kriteri göz önüne alacağız. Elimizde iş planı mı var veya aynı lokasyonda aynı şartlarda yapılmış başka bi örnek mi var. Ha sen , ben , bütün Beşiktaşlılar 1 senede bitmesini istiyoruz. Benim gönlümden geçen bu olduğu için ben bu ankete gecikti diyemi oy vermem gerekiyor. Buradaki arkadaşların yanlış tarihler verdiğini düşünüyorsan bununda çözümü basit forumu takip etmezsen strese girmezsin. Benim inancım stad inşaatında çalışan yüklenici firmadan tutunda başkana yönetimdeki diğer yöneticilere kadar herkes elinden gelenin en iyisini yapıyordur. Sizin yazdığınız mesajlara bakınca bu gayret gösterilmiyor gibi bir izlenim çıkıyor. Kendi adıma söyleyeyim buda beni rahatsız ediyor.

Çevrimdışı SDemirsoy

anahtar gözün örneklerini göstereyim  :evillol:

bak olgunlasmıs hibrit ahanda bu

bide yukarıdakilere bak yani kastım sudur,, ahmetin mehmetin anlıcagı sekilde

organik malzemenin çime ekiminden en en fazla 2 hafta geçmiş yani daha bunlar olsuumun en bas evresi bekliceksin ve o seyrekliğin zamanla gittiğini görüceksin

anlastık hulooo  :icool:

:kop:
yahu abi senin bu gösterdiğin açıyla bizim ümraniyede çekilmiş olan aynı mı ? bizimkileride böyle kes istediğin deseni yaparsın süper bir iş yapılışmış bi kerede öv abi be bi kerede yav :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Kasım 2015, 15:56:39
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Anketle bir karara varmak kadar saçma bir durum göremiyorum. Hele de daha pazar günü geniş çaplı bir ankette , katılanların halini gördükten sonra.

İllaki soruyorsanız, süre olarak Stad bence gayet makul gidiyor.
pazar günü hangi anket vardı :alala:
2 kişiden 1 'i olan mı :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Kasım 2015, 15:57:59
yahu abi senin bu gösterdiğin açıyla bizim ümraniyede çekilmiş olan aynı mı ? bizimkileride böyle kes istediğin deseni yaparsın süper bir iş yapılışmış bi kerede öv abi be bi kerede yav :D
öv yok döv var onda :evillol:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı osman1903

Peki anket yapalım. Hangi kriteri göz önüne alacağız. Elimizde iş planı mı var veya aynı lokasyonda aynı şartlarda yapılmış başka bi örnek mi var. Ha sen , ben , bütün Beşiktaşlılar 1 senede bitmesini istiyoruz. Benim gönlümden geçen bu olduğu için ben bu ankete gecikti diyemi oy vermem gerekiyor. Buradaki arkadaşların yanlış tarihler verdiğini düşünüyorsan bununda çözümü basit forumu takip etmezsen strese girmezsin. Benim inancım stad inşaatında çalışan yüklenici firmadan tutunda başkana yönetimdeki diğer yöneticilere kadar herkes elinden gelenin en iyisini yapıyordur. Sizin yazdığınız mesajlara bakınca bu gayret gösterilmiyor gibi bir izlenim çıkıyor. Kendi adıma söyleyeyim buda beni rahatsız ediyor.
İllakin bir veriye gerek yok ki bilimsel araştırma yapmıyoruz ki burada sadece insanların gözünden bir fikir edinmiş oluruz alt tarafı bir ankete neden bu kadar karşı çıktınız anlayamıyorum ne kaybederiz ki?

Çevrimdışı denilanz

İllakin bir veriye gerek yok ki bilimsel araştırma yapmıyoruz ki burada sadece insanların gözünden bir fikir edinmiş oluruz alt tarafı bir ankete neden bu kadar karşı çıktınız anlayamıyorum ne kaybederiz ki?
Ne kazanacağız peki? :alala:

Çevrimdışı osman1903

Çevrimiçi Necmi

Stadın yıkılması çok büyük başarıydı ama işin sonunu getirememek onun başarılı olduğunu göstermez.sürekli diğer statlarla karşılaştırıyoruz kendimizi ama biz büyük bit kulübüz ve bu 3 yılda stadımız yoktu bursayla bizi kıyaslamak çok saçma geliyor bana onların oynadığı bir stad var ve stad inşaatından etkilenmiyorlar ama bir de bize bakın Kasımpaşa maçına gittim geçen gün ve karşılaştığım manzara Beşiktaş'ın tribünlerinin ne kadar kötü halde olduğuydu.50 kişilik Kasımpaşa taraftarının 15.000 kişi karşısında yaptığı tezahüratları gören 3 yılda neler kaybettiğimizi daha iyi anlar bence
diğer stadlarla karşılaştırabiliriz çünkü onları devlet her türlü imkanını kullanarak yapıyor
biz kendi imkanlarımızla yapıyoruz en azından aynı zamanda temeli atılan ts stadını örnek alalım aynı kapasitede bir stad
ona göre bizim stad yavaşmı hızlımı fikir ediniriz kaldıki bizim stadda yapılanların yarısı bile yok orda
temeller aynı ayda atıldı ve biz onun üzerine dünya hafriyat çıkardık nerdeyse iki katı iş yaptık ama genede onlardan öndeyiz
öyle yavaş oluyor diye boş keseden atmaya gerek yok alternatifini göstereceksin daha hızlısı yapılan varsa dersin yavaş oluyor
yoksa senin stada ihtiyacın var diye 3 günde bitecek hali yok
bir iş bir ayda bitecekse bir ayda biter senin ona ihtiyacın var diye daha kısa sürede bitmez bitmediği zamanda gecikmiş olmaz
sonunu getirememek ne demek onuda anlamadım ne oldu yarımmı kaldı
valansiada büyük kulüp ama bak stadı yarım kaldı stadın yapımıyla kulübün büyüklüğü doğru orantılı değil
siz yavaş gidiyor dediğiniz için iş yavaş olmuş olmuyor bunu söylemek için nedenlerinide söyleyeceksin

Çevrimdışı Emre.Guler

diğer stadlarla karşılaştırabiliriz çünkü onları devlet her türlü imkanını kullanarak yapıyor
biz kendi imkanlarımızla yapıyoruz en azından aynı zamanda temeli atılan ts stadını örnek alalım aynı kapasitede bir stad
ona göre bizim stad yavaşmı hızlımı fikir ediniriz kaldıki bizim stadda yapılanların yarısı bile yok orda
temeller aynı ayda atıldı ve biz onun üzerine dünya hafriyat çıkardık nerdeyse iki katı iş yaptık ama genede onlardan öndeyiz
öyle yavaş oluyor diye boş keseden atmaya gerek yok alternatifini göstereceksin daha hızlısı yapılan varsa dersin yavaş oluyor
bir iş bir ayda bitecekse bir ayda biter senin ona ihtiyacın var diye daha kısa sürede bitmez bitmediği zamanda gecikmiş olmaz
valansiada büyük kulüp ama bak stadı yarım kaldı stadın yapımıyla kulübün büyüklüğü doğru orantılı değil
siz yavaş gidiyor dediğiniz için iş yavaş olmuş olmuyor bunu söylemek için nedenlerinide söyleyeceksin

Yanlış hatırlamıyorsam trabzon stadının temeli bizim temelden 1 ay önce atıldı

Çevrimdışı Erdem Çözer

kötüyü örnek vermeyi sevmiyorum ama bu kadar iyi gitmesine rağmen söylenenleri gördükçe bazen düşünüyorum da ttarena inşaatında yaşananlar bizde yaşansaydı neler konuşulurdu acaba? Herhalde Fikret Orman'ı asmışlardı  :alala:

edit: Bursa stadında yaşananları da ekleyebiliriz..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı osman1903

Devlet bütün imkanlarını kullanıyor bana göre biraz yanlış kaçıyor abi bence devletin bitirmek istemesi önemli biraz da öyle olmasa Bursa stadıyla Konya stadı arasında niye bu kadar büyük Zaman farkı var ikisini de devlet yapıyor sonuçta.yarım kaldığınıda kastetmiyorum tabiiki sen stadı kulübün o kötü döneminde yıktın çok büyük bir cesaret ve Başarıdır bu ama 1 yıl Zaman verdin 3 yılda bitirdin bu artık stadı yıkma başarısına gölge düşürüyor

Çevrimdışı Erdem Çözer

Devlet bütün imkanlarını kullanıyor bana göre biraz yanlış kaçıyor abi bence devletin bitirmek istemesi önemli biraz da öyle olmasa Bursa stadıyla Konya stadı arasında niye bu kadar büyük Zaman farkı var ikisini de devlet yapıyor sonuçta.yarım kaldığınıda kastetmiyorum tabiiki sen stadı kulübün o kötü döneminde yıktın çok büyük bir cesaret ve Başarıdır bu ama 1 yıl Zaman verdin 3 yılda bitirdin bu artık stadı yıkma başarısına gölge düşürüyor

ama yetti artık bu 1 yıl muhabbeti.. adam onu loca satmak yani stadı yapabilmek için söylediğini açık açık söyledi daha ne yapsın? 3 sene sonra bitecek dese nasıl loca satacaktı? öyle olsa bu parasızlıkta stad nasıl bitecekti? alternatifi ya başka yere taşınmak ya da yap işlet devretle yaptırmaktı.. bunları da açıkladı.. 3 senelik maliyetle yapmak varken 10-15 senelik gelirimizden olacaktık diye.. bırakın artık bu söylenen tarihte bitmedi muhabbetlerini.. buna mecburdu ve stratejik olarak böyle konuştu adam.. yani bir anlamda Beşiktaş'ın geleceğini kurtarmak için yalancı durumuna düştü

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

abicim yavaş denmesinin sebebi herkesin yine kendi stadında oynuyor olması(trabzon yine avni aker'de bursa Atatürk'te, bizim ise nerede oynadığımız belli değil bu yüzden hızlı olmalıyız. yönetimin para bulamaması vb gibi hatalarından stad zaten en az 6 ay geriden geliyor. fikret orman geldiğinde bu stadı 1 sene içinde bitireceğim dedi 3 sene geçti şimdi harika hızlı süper hızlı demenin de bir anlamı yok.

hee yinede diğerleri stadı yıkamazken fikret orman'ın stadı yıkması başarıdır, övünülecekse bununla övünülür.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Kasım 2015, 16:40:29
ey çatı
rock'n coke gibisin çadır kurmak istiyorum :bandit:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Bekrakn

[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2015, 16:43:25 Bekrakn ]

Çevrimdışı onur_U

arkadaşlar geriye dönük boş tartışma içindeyiz. artık sonlara geliyoruz. gecikmiş desek ne olacak hızlı desek ne olacak. sonuç olarak en kötü ikinci yarı ortasına açılması gerektiğini düşünüyorum. eğer vinçler aralık 15 gibi çıkarsa bence umut var.

Çevrimdışı Mehmet92

Ortam tam 2014 kasım gibi.Herkes önümüzdeki sene ağustosa kesin gözüyle bakıyor,bu işin sonu 2017 mart olmasın başka bişey istemiyorum

Çevrimdışı Deadam

:tabe: :tabe: :claps: :claps:

ama yetti artık bu 1 yıl muhabbeti.. adam onu loca satmak yani stadı yapabilmek için söylediğini açık açık söyledi daha ne yapsın? 3 sene sonra bitecek dese nasıl loca satacaktı? öyle olsa bu parasızlıkta stad nasıl bitecekti? alternatifi ya başka yere taşınmak ya da yap işlet devretle yaptırmaktı.. bunları da açıkladı.. 3 senelik maliyetle yapmak varken 10-15 senelik gelirimizden olacaktık diye.. bırakın artık bu söylenen tarihte bitmedi muhabbetlerini.. buna mecburdu ve stratejik olarak böyle konuştu adam.. yani bir anlamda Beşiktaş'ın geleceğini kurtarmak için yalancı durumuna düştü
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı heart

... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Kasım 2015, 16:54:08
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ozan062

Senin gözün göz değil kol düğmesi  :biggrinking:

:kar:

bizim çimleride bu şekilde kes aynı görünmezse forumu terk ederim  :D

evet yukardan goruntusu yok diye bu çeneniz ama illa bir gün elime düşecek  :evillol:

yahu daha yeni bir çim bu dur daha bastayken böyle ovuyorsunuz sonra kimbilir ne hallere bürünceniz diyorumki ben bari zamanında sevincinizi yasayın taa 15 gün onceden öve öve bitiremiyonuz :lol:

öv yok döv var onda :evillol:

:icool:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anıl

Kahrolsun Alaturka zihniyet bursa tel örgüyü çekmiş İl güvenlik kurulu kararıyla .

O zaman bizim kale arkalarında da olacaktır :)