Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5886631 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

1 m € az olmaz mı ya orası için

ucuz olsa ben dırdır öterim normal sartlarda ama yok yok iyi fiyat
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı osman1903

neye göre az? o bölgede öyle bir binanın rayici ne biliyorsan lütfen bizimle paylaş
Bilmiyorum işte o yüzden soruyorum ya

Çevrimdışı İhsan

Bence bu fotoğrafı çok yaymayalım milletin diline düşeriz valla  :lol: :lol:

Başkan görmesin halatların üzeri bir sıra koltuk monte eder yoksa...  :ebebe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Bence bu fotoğrafı çok yaymayalım milletin diline düşeriz valla  :lol: :lol:

bende bu resime benzettim :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

1 m € az olmaz mı ya orası için
Turk parasiyla 3.3 milyon Tl yapiyor nasil az :biggrinking:
Aylik 90.000 € ya falan denk geliyor bence iyi para..
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2015, 17:14:19 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

yarın yada yarından sonra kalkışa geçer artık inşallah :)

Çevrimdışı Serdar

@keremfrat1  e fotograflar için teşekkürler. Küçük bir sorum olacak. Tavan kaplaması bazı lokasyonlarda başladı ve bence fena değil , şık duruyor. Peki bu tavan kaplama ve yan duvarların kaplaması her yere mi yapılacak yada sadece yürüyüş yolları ve insanların bulunacağı
yerlere mi yapılacak. Atıyorum otopark katında olacak mı , yada jeneratör ,elektrik panoları veya elektronik sistemlerin kumanda odaları gibi sadece gerekli durumlarda girilecek yerlere de yapılacak mı?   :alala:

Çevrimdışı ozan062

Turk parasiyla 3.3 milyon Tl yapiyor nasil az :biggrinking:
Aylik 90.000 € ya falan denk geliyor bence iyi para..

anaammm o bıyıklar nedir öyle yakısmıss  :ok:

nerden baksanız demirciyle necipin maasını oder bu para:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

Evet aydinlik. Cok hem de.
üst katlar mı karanlık bana maçlarda karanlık gelmişdi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

çati ne guzel havada duruyor oyle kocum benim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

resimdeki damacana çatının ne kadar yükseldiğine dair bilgi veriyor.
soyluyoruz anlatamiyoruz fotolar cok yaniltici ciplak gozle cok fark var cati son 50 metrede bitise cok az kaldi bu hafta sonuna cok farkli bi goruntu olacak inşallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yarın yada yarından sonra kalkışa geçer artık inşallah :)
yarin baslanabilir baya bi calisan gordum inşallah baslar şimdiki psikolojik sınır ilk 3 metrelik kaldiris :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serdart

çatının altındaki destekleri kaldırsalar yeter yerden 12-13 metre yükselmiş oluyoruz  :D vodafone arena çatı kaldırma hilesi  :icool:

Çevrimdışı İhsan

çatının altındaki destekleri kaldırsalar yeter yerden 12-13 metre yükselmiş oluyoruz  :D vodafone arena çatı kaldırma hilesi  :icool:

Aynen. Hatta iskeleleri 3m daha yüksek yapsaydılar yarın 3m kaldırma baskısı olmazdı
 :evillol: :ebebe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı altanbjk

neye göre az? o bölgede öyle bir binanın rayici ne biliyorsan lütfen bizimle paylaş

Fulya BJK TV yaklasik 700m² alan 10.000€ civari aidat haric, yani 42TL ye geliyor m². BJK Plaza nin yeri biraz daha avantajli oldugundan 50Tl m² birim fiyatindan hesaplayabiliriz. Bence gayet makul bir fiyat, Kulüp kac m² yer aliyor Plaza da onu da bilmek lazim tabii.

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı FARUK

yeni açığın arkasın daki parçaları kamyon yada tırı
trafiğe girdirmeden numaralı arkasına getirip  paletli ile içeri alıyorlar sanırım

Çevrimdışı ALBATROS

yeni açık kat arasına cammı yapılıyor yoksa göz yanılmasımı  :alala:

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Necmi

bende merak ediyorum onu iyi yönden bakıyorum yine yeni bir asimetrik mimari diyorum. :D
orası protokol girişi @ahmetx  orda bildiğim kadarıyla birşeyler yapılacak projelerden birinde görmüştüm
dekor işi var

Çevrimiçi Kartal Ç

hazır şu klup binasının stada taşınması konusu açılmışken, tam olarak stadda nereye yerleşecek bu insanlar? Proje planlarında pek ofis alanları göremedim. Klüp merkezinde kaç kişi çalışıyor kaç metrekarelik bir alana ihtiyaç var bilmiyorum ama yine de madem yeni yapılmış bir yere taşınıyorlar, ferah çalışma ortamları olsun en azından. Sonuçta klüp merkezi dediğin yer de kurumsal imajın bir parçası. Bknz google merkezi  :icool:

Çevrimdışı Necmi

yarin baslanabilir baya bi calisan gordum inşallah baslar şimdiki psikolojik sınır ilk 3 metrelik kaldiris :D
yarın bir ihtimal @Efe  ama olmazsa bile çarşamba kesin kalkıyor ilk parti 3 metre kalkacak
ondan sonra alttaki iskeleler sökülecek ondan sonrada kaldırma devam

Çevrimdışı Necmi

yeni açığın arkasın daki parçaları kamyon yada tırı
trafiğe girdirmeden numaralı arkasına getirip  paletli ile içeri alıyorlar sanırım
bu gün dışarıya vinç kurulacaktı hazırlığı vardı diye biliyorum istanbul dışındaydım konuyu yakın
takip edemedim @FARUK

Çevrimdışı FARUK

hazır şu klup binasının stada taşınması konusu açılmışken, tam olarak stadda nereye yerleşecek bu insanlar? Proje planlarında pek ofis alanları göremedim. Klüp merkezinde kaç kişi çalışıyor kaç metrekarelik bir alana ihtiyaç var bilmiyorum ama yine de madem yeni yapılmış bir yere taşınıyorlar, ferah çalışma ortamları olsun en azından. Sonuçta klüp merkezi dediğin yer de kurumsal imajın bir parçası. Bknz google merkezi  :icool:
Bir bilgim yok ancak tahminim var bu konuda
yeni acık ta bilindiği gibi loca yok
diğer tribünlerde 1.kat loca olan yerde yeni açıkta alt tribün girişi var ve taraftar dolaşım alanı
diğer tribünlerde 2. kat loca olan yer ise yeni açıkta da var ama önü tribün ile kapalı bu kat yeni açığın tek locasiz tribün olan bölümü boyunca kullanılabilir diye düşünüyorum
hem yeni açık arkası köprülü bölüm dediğimiz yer sayesinde yukardan da görülebiliyor ve giriş kısmı havadar