Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5887292 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

iyi akşamlar.
Havalar iyi giderken şunu atlatsak ve baba evi belgeselinin tamamını atacak var mı?
havalar güzel 1 hafta kadar sıkıntı yok hafta sonu artık iyi düzeyde olmalı yukarıda :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

iyi akşamlar.
Havalar iyi giderken şunu atlatsak ve baba evi belgeselinin tamamını atacak var mı?

buyurun hocam

Çevrimdışı Kemal

İyice kontrolü yapılsın bekleriz , bu dakkadan sonra yaşanan kaza bizi ipe götürür

Çevrimdışı sedat krty

buyurun hocam

yine kapalıdayım feyyaz gitti carşıda ses yok ertugrul ya 2 ya 3 golden sonra yıkıldı kapalı eski günler

Çevrimdışı Savaş

Cok değişik bi dusuncemi olacak bilmiyorum ama yine de belirteyim.

Kontrol edilen vidalarin kelepcelerde olduğunu varsayarak şuan kontroller iskele uzerinde dolaşılarak yapılıyor ve bir yürüme şansı var. Bu da zamandan tasarruf sağlıyor. Kontrol kolay yani.

Fakat bu çatı kalktığında kontrol amaçlı herhangi bir iskele olmayacak. Dolayısıyla iskele olmayacağı icin yürüme yeri de olmayacak. Kontroller muhtemelen vinç üzerinden gerçekleşecek.

30 bin vida deniyordu. 30 bin vida tek tek vinç üzerinden kontrol edilince zamandan kayıp yaşanmaz mı?

Bir yürüyerek kontrol etmek var bir vinçle taşınarak kontrol etmek var. Yada böyle düşünerek ben artık sıyırdım. :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

Yarin ben cok bise beklemiyorum.sali gunune odaklandim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı İhsan

Günaydın
Bol kalkışlı bir hafta olması dileğiyle
 :tyson:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı KUMANOVALI

Günaydın Arena

hayırlı işler
bol güneşler...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ErsinA.

Günaydın ahali.

Çatıyı koyalım çatıyı.

Çevrimdışı warofpoet

Günaydın dostlar,

Bu hafta güzel geçer inşallah .
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Sezer94

Benim bugunden umudum destek iskelelerini kaldirsinlar.
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı mrturker

Herkese günaydın :) çatının yerine koyulduğu olduğu güzel bir hafta geçirilmesi umuduyla inşallah...

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı İhsan

Benim bugunden umudum destek iskelelerini kaldirsinlar.

ilk 3 metre kalkmadan iskeleler kaldırılamaz.
İskeleler sadece destek değil aynı şekilde platform olarak kullanılıyor ve Mickey mouse kontrolleri yapılıyor. :busted_cop:

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

bugun islem olmayabilir arkadaslar kendinizi sartlamayin sali yada carsamba baslar gecen hafta soylenen buydu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serdart

günaydın,

tek umudum var anlıyormusun arena? beşiktaş yüzümüzü güldürsün biraz. çatı kalksın çatı.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Guzel gunesli bir gune uyandik. Herkesin gunu aydin olsun.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı CanEmre

ilk 3 metre kalkmadan iskeleler kaldırılamaz.
İskeleler sadece destek değil aynı şekilde platform olarak kullanılıyor ve Mickey mouse kontrolleri yapılıyor. :busted_cop:

arkadaki kübik destekleri kaldırırlar belki  :iblush:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı İhsan

arkadaki kübik destekleri kaldırırlar belki  :iblush:

Evet onlar kalkabilir, am şu an aciliyet yok. Hatta belki birazda riskli olabilir. Kaldırırken çatıya çarpabilir.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Emre.Guler

bugun islem olmayabilir arkadaslar kendinizi sartlamayin sali yada carsamba baslar gecen hafta soylenen buydu

Hocam daha ne kadar uzayacak bu işlem sıkıntı vermeye başladı artık.

Bugün neye dayanarak işlem olmaz diyorsun?

Çevrimdışı mrturker

çatı tamamen kaldırılsın da gerekirse ondan sonra kaldırsınlar iskeleleri. Sağlam olsun da

Çevrimdışı Efe

Hocam daha ne kadar uzayacak bu işlem sıkıntı vermeye başladı artık.

Bugün neye dayanarak işlem olmaz diyorsun?
resmi sitenin aciklamasini okudunuzmu 3-4 gun kontroller surecek dendi bu bile yeterli sanirim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı enemy1903

moraller sıfır,bari çatı kalksın keyfimiz yerine gelsin.