Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5887753 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sezer94

Dun real madrid macini izledikten sonra diyorum ki isiklandirma cok onemli yuksek isiklandirma kullanilmali ve ayni zamanda tribunlerde aydinlik olmali...
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Efe

zaten şu anda 12 metre yukarda 15 daha kaldırdıklarında 27 metre kaldırmış olacaklar
çatı iskeletininde yüksekliği 10 metre toplamda 37 metre de final olacak @Serjo
aynen oyle :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sedat krty

catı kalkmaya başladı şimdi nerdeşiniz :steamed:

Çevrimdışı Deadam

Çatı havaya kalktı, seçimler bitti yakın tarihte bayram falanda yok
Nasipse haftaya çatı sabitlenmeye başlar. sonra canlı yayın başlar
Hadi bakalım
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı sedat krty

Çevrimdışı Hunter1987

Taze
"%99 doğru. Çatı inmiş"

Oktay Derelioğlu 😃

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı sedat krty

"%99 doğru. Çatı inmiş"

Oktay Derelioğlu 😃

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk
beşiktaşlı olun LEN

Çevrimdışı sedat krty

Çevrimdışı Efe

efe yarın kaldırıyozmu  :) catıyı  :)
zannetmiyorum ama bilgi gelirse necmi abi yazar zaten vidalar ve çapraz halatlar kontrol ediliyor biterse başlarlar ama salı yada çarşamba bana göre daha makul
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sedat krty

zannetmiyorum ama bilgi gelirse necmi abi yazar zaten vidalar ve çapraz halatlar kontrol ediliyor biterse başlarlar ama salı yada çarşamba bana göre daha makul
ne vidaymış sık aık bitmiyor  :s20:

Çevrimdışı Efe

ne vidaymış sık aık bitmiyor  :s20:
öncekilerden farklı bu seferki artık tam kaldırış için kontrol yapılıyor şunusöyleyelim çatı gün içerisinde kademe kademe kaldırıldıktan sonrada kontrol edilecek çatı yerine asılana kadar kontrol edilecek bu çatı işinin işleyişi şu gerdir ve kontrol et bundan ibaret :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre Ş.

öncekilerden farklı bu seferki artık tam kaldırış için kontrol yapılıyor şunusöyleyelim çatı gün içerisinde kademe kademe kaldırıldıktan sonrada kontrol edilecek çatı yerine asılana kadar kontrol edilecek bu çatı işinin işleyişi şu gerdir ve kontrol et bundan ibaret :)

iskeleleri neden sökmediler bi bilgi var mı?

Çevrimdışı Efe

iskeleleri neden sökmediler bi bilgi var mı?
hala iskeleler işlev görüyor kontrol ve vida sıkıştırmak için ilk 3 metrelik kaldırıştan sonra görevleri bitecek ama çatı tam bağlanana kadar duradabilirler çatı kalkarken kimsenin sahada çalışmasına izin vermiyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sedat krty

Çevrimdışı Mkardes1903

Stat bitince de kontroller devam ederse yandık. Tam maç oynayacağız kontrol var diye çıkarmasınlar.

Çevrimdışı sedat krty

Stat bitince de kontroller devam ederse yandık. Tam maç oynayacağız kontrol var diye çıkarmasınlar.
inenü acılsın 7 sülalesi bjk li olmayan giremiycek :ok:

Çevrimdışı Erdem Çözer

:kop:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı aoguzd

öncekilerden farklı bu seferki artık tam kaldırış için kontrol yapılıyor şunu söyleyelim çatı gün içerisinde kademe kademe kaldırıldıktan sonrada kontrol edilecek çatı yerine asılana kadar kontrol edilecek bu çatı işinin işleyişi şu gerdir ve kontrol et bundan ibaret :)

çatı her kademe yükselişten sonra kontrol edilecekse kafama şu takıldı; mesela çatı 9. metredeyken bazı civatalarda sorun tespit edilirse o yükseklikte civata değişimi nasıl olacak? civata sökümü esnasında sistemde denge sorunu yaşanmaz mı?

Çevrimdışı Efe

O kontroller yapılmayıp çatı üzerimize çökerse o zaman hiç giremeyiz işte ne kadar zaman alırsa alsın 1 kere yapılıyor en dayanıklısı olsun kimseye bişey olmasın
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sedat krty

çatı her kademe yükselişten sonra kontrol edilecekse kafama şu takıldı; mesela çatı 9. metredeyken bazı civatalarda sorun tespit edilirse o yükseklikte civata değişimi nasıl olacak? civata sökümü esnasında sistemde denge sorunu yaşanmaz mı?
pazartesi salı yeterki kalksın ondan sonra kimse inderemez o catıyı :tabe:

Çevrimdışı Efe

bence o yükseklikte daha sorun olmaz oraya gelene kadar kendini belli eder sorun varsada 9 metrede sadece gözle kontrol yapılır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjklimert_

iyi akşamlar.
Havalar iyi giderken şunu atlatsak ve baba evi belgeselinin tamamını atacak var mı?