Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5888060 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

yok be necmi abi azimle maçlara gelmeye devam ediyorsun.hem yeni bir yol keşfettik artık daha çabuk eve varacaksın.
bilmeyenler için başakşehir stadının otoparkından çıkışta geri dönüş yaptığımız yerden dönmeyip düz devam ettiğiniz taktirde 3 dakika içinde habiplere 7-8 dakika içindede tem sultançiftliği sapağına ulaşabiliyorsunuz.

kayaşehirdenmi geçiyor yoksa başka bir yolmu @MURAT

Çevrimdışı Deniz

:upto: fazla şırdan yeme @Deniz  dokunur.
tadı neye benziyor merak ettim bu arada gelmiyormusun
kupa maçlarından birine dört gözle bekliyorum gelmeni :vur
Ohoo bu yasa sirdan yemeden gelmek buyuk basari abi ..adanaya yolun duserse ismarlarim yeriz birlikte :)

5 subatta Polonya ya gidecem 6-7 ay orada yasayacam o nedenle para biriktiriyorum istanbula maca gelmek yol masrafiyla falan cok pahaliya patliyor seneye stadimiz acilinca kismetse bol bol gelecem maca :)

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Samet_

arkadaşlar dün geldiniz insanların arasındaki ilişkileri bilmeden yorum yapıyorsunuz
ben yöneticiysem @Deniz ne zaten ona tepkili bir mesaj yazsam  burda değil sizin görmediğiniz
yönetim bölümünde yazarım ben sadece onunla dalga geçiyorum yazımın muatapı siz değilsiniz @Deniz
ve emin olun bir haksızlık olduğunu düşünse kendini oldukça iyi savunur. Deniz bu forumu kuran ve
oldukça emek veren Beşiktaşlılardan biridir. Vede yüz yüze tanıdığım biri ve aramızda bir şaka o
arada bir dalarım ona dalgamı geçerim oda arada bana saldırır. iyi araştırmacıdır. Çokta severim onu
bırakında ona olan üslubumu o değerlendirsin  @Samet_  @tedd  @umutcoban siz tanımıyor olabilirsiniz
ama biz birbirimizi tanıyoruz kiminle nasıl konuşacağımızıda biliyoruz.
Ben de yorumda bulundum o yüzden yazma gereği duydum konu uzasın istemem.Evet foruma yeni kayıt oldum ama 1.5 yıldır belki

fazladır takip ederim. Genel olarak uslubunuzu sert buluyorum zaten burada da öyle görünce yazdım yani bir nevi eğrisi doğrusuna denk

gelmiş.Daha önce de size bunu söyleyenler oldu sanırım hafızam beni yanıltmıyorsa ama deniz de söylemiş zaten aranızdakini

samimiyetten diye.Bu olay üstünden gitmezsek genel olarak farklı düşünenlere biraz sert müdahale ediyorsunuz bu da benim

düşüncem.Bunu yaklaşık 2 yıldır gözlemleyen bir kişi olarak yazıyorum neyse konu dışı yapmayalım herkese iyi geceler

Çevrimiçi Necmi

Ohoo bu yasa sirdan yemeden gelmek buyuk basari abi ..adanaya yolun duserse ismarlarim yeriz birlikte :)

5 subatta Polonya ya gidecem 6-7 ay orada yasayacam o nedenle para biriktiriyorum istanbula maca gelmek yol masrafiyla falan cok pahaliya patliyor seneye stadimiz acilinca kismetse bol bol gelecem maca :)

yok almayayayım @Deniz  :D
ben ciğer yerim şırdanlar senin olsun

Çevrimdışı Ferhat Türk

Ver ayarı @Necmi abi arada ben de nasiplenmek istiyorum bana kibar davranıyorsun çok :D
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Karabay

çatı mebranı şubat-mart ayı içinde biter çimciler 70 günde bitrirse hayal değil ama bence zor nisan ayı daha mantıklı görünüyor dünkü maçtan sonra dolu tribünler önünde bizim takımın daha fazla hata yaptığı kanısına vardım boş tribünler önünde daha rahat oynuyorlar taraftarından baskı yiyen tak ev sahibi takım Beşiktaş maalesef o yüzden  bu sezon stadın bitse dahi açılmaması takım ve bizler için daha hayırlı olacak dolu olimpiyat stadı takımı daha ileri itecektir liverpool maçı gibi ağustos ayında açılış yaparız takım maalesef psikolojik olarak bu stada hazır değil dünkü izlenimlerim bu :)
taraftarından baskı yiyen tek takım biziz doğru çünkü taraftarımızın maçla hiçbir alakası yok. ne rakip takımı ne hakemi baskı altına alamıyorlar. ancak lay lay lom...

Çevrimiçi Necmi

Ben de yorumda bulundum o yüzden yazma gereği duydum konu uzasın istemem.Evet foruma yeni kayıt oldum ama 1.5 yıldır belki

fazladır takip ederim. Genel olarak uslubunuzu sert buluyorum zaten burada da öyle görünce yazdım yani bir nevi eğrisi doğrusuna denk

gelmiş.Daha önce de size bunu söyleyenler oldu sanırım hafızam beni yanıltmıyorsa ama deniz de söylemiş zaten aranızdakini

samimiyetten diye.Bu olay üstünden gitmezsek genel olarak farklı düşünenlere biraz sert müdahale ediyorsunuz bu da benim

düşüncem.Bunu yaklaşık 2 yıldır gözlemleyen bir kişi olarak yazıyorum neyse konu dışı yapmayalım herkese iyi geceler

hımm ben sert biriyim :D
şaka bir tarafa birine sert girdiysem emin ol nedeni var.
aramızda herkes Beşiktaşlı değil Beşiktaşlı kimliğine bürünüp
trollük yapan ortalığı karıştırmaya çalışan renkliler var bir insana
tavır koyarken bunu tüm geçmişini değerlendirerek yapıyoruz
bir insan renkli olabilir burda yazabilirde bunlarda problem yok
ama Beşiktaşlı gibi görünmeye çalışması amacının yazı yazmak olmadığını gösteriyor.
mesela @Deniz bunların kokusunu iyi alır. Birde işin içine siyaset karıştırmak
için tetikte bekleyenler var hiç bir şeye karışmazlar dört gözle beklerler
bir konu açılsında propaganda yapalım  diye işte bu tip insanlar konuya girdiğinde
insan yumuşak olamıyor farklı düşünenlere sert falan değilim mesela bütün yöneticiler
farklı düşünen insanlardan seçiliyor ben Beşiktaş taraftarının koyun olmadığını düşünenlerdenim
ve bir çobanada ihtiyaç duymamalı ama burda yazarkende belli kurallara uymak zorundalar.
daha bu güne kadar bu forumda dile getirdiği fikirler yüzünden atılanda olmadı ceza alanda
ama fikirler derken konu Beşiktaştır. Tartışmalar sert olabilir ama sert tartıştığımız insanlarla
stadda omuz omuza maç izleriz. üzümü sapını birbirine karıştırmıyoruz. Benim için her Beşiktaşlının fikri değerlidir.
burda bazen tartışıyoruz ama diğer tarafta özelden sohbet ediyoruz forumda çıkarttığımız tartışmalar bile bilgi
amaçlıdır. Birde siz üslubu belki sert bulursunuz onuda okuduğunuzla değerlendirirsiniz peki siz görmeden silinen mesajlar
takip etme şansınız varmı  yok sizin gördüğünüz bizim mesajlarımız oluyor silinen üye mesajlarını görmüyorsunuz
ondan sonra tek taraflı değerlendirip sert üslup diyorsunuz bazen sert olmakta işe yarıyor bir konuya girdiğim an
beni online gördüklerinde otomatik küfürler hakaretler bitiyor :D önemli olan sert olmak değil önemli olan haksız davranmamaktır.
adaletli davranamazsak sıkıntı olur. o nedenle burdaki üye neyse yöneticide odur bu günkü @Deniz e yazım aslında şakaydı
ama yarın ciddi olarakta yazarım zaten yazmazsam adil olmamış olurum bakın üstüne basa basa söylüyorum burda
kimsenin düşünceleri önemli değil tek önemli olan Beşiktaş kimliğidir. Benim için değerli olan da odur. @Samet_
yoksa kim ne demiş bana lafmı sokmuş hiç takmam herkes fikrini söylemekte özgür yeterki küfür ve hakaret olmasın
ve forum kuralları dışına çıkmasın birde kimse eleştirilmez değildir hatamı gördüğünüzde benide diğer yönetici arkadaşlarıda
eleştirmelisiniz ben severim isyankar Beşiktaşlıyı elbette haksızlık olduğunu düşündüğünüzde bize yardırmanız lazım yoksa
burası samimiyetini kaybeder. Burası diğer forumlar gibi yöneticilerin dokunulmaz olduğu bir yer değil biz nasıl yanlış gördüğümüzde dokunuyorsak sizlerinde
aynı şekilde bize dokunmanız gerekiyor ki bizde yanlışlarımızı görebilelim.

Çevrimiçi Necmi

Ver ayarı @Necmi abi arada ben de nasiplenmek istiyorum bana kibar davranıyorsun çok :D
hımmm demekki sana bulaşacağım bir kusur işlememişsin :D
ama genede ateşle oynama :naughty:

Çevrimdışı murat

dün çıkarken konuştuk onu @MURAT  test edecek dedim üstüne sen aradın
ama bizim için farketmiyor @AdemG gidiyor en ücra köşeye park ediyor çıkana kadar
otoparktan bir saat geçiyor :bandit: biz hala Otoparktayken @ahmet türken  evde çayını yudumluyordu kesin :D
otoparka girerken bu yol nereye çıkıyor diye otopark görevlisine sordum ikitelli dedi :D bizde 30 dakika otoparkta oturduk.çıkışta yakupa ve onura dedim merak ediyorum bakalım nereye gidiyor bu yol daha öncede dediğim gibi şuradan bir yol açsalar 3 dakikada stada gideriz diyordum 2 km sapmayla yolu açmışlar :D

Çevrimiçi Necmi

taraftarından baskı yiyen tek takım biziz doğru çünkü taraftarımızın maçla hiçbir alakası yok. ne rakip takımı ne hakemi baskı altına alamıyorlar. ancak lay lay lom...
kasımpaşa maçında biraz sahaya yüklendiler oyuncular ne yapacağını şaşırdı.
hatalı pas vermeyenler pas hatası yapmaya başladı :D eminim @Efe  de fikrini değiştirmiştir
şampiyonluğa giderken son maçları evimizde oynayalım etkisi olsun diyordu ben ve @Çağrı da
ters etki yapar faydasından çok zararı dokunur diyorduk buna karşı geliyordu. bencede eğer puan farkı varsa
stad açılabilir bu olumlu etki yaratır ama kafa kafaya giden ligde stadın yarardan çok zararı olur kanısındayım
stada oyuncuların alışması gerekiyor takımın çoğu inönü atmosferini yaşamamış yada çok az yaşamış
oyuncu grubu ne olur bilemeyiz

Çevrimdışı murat

kayaşehirdenmi geçiyor yoksa başka bir yolmu @MURAT
yok kayaşehire hiç bulaşmıyorsun @Necmi abi direk habiplerin çıkışına çıkıyor.

Çevrimiçi Necmi

otoparka girerken bu yol nereye çıkıyor diye otopark görevlisine sordum ikitelli dedi :D bizde 30 dakika otoparkta oturduk.çıkışta yakupa ve onura dedim merak ediyorum bakalım nereye gidiyor bu yol daha öncede dediğim gibi şuradan bir yol açsalar 3 dakikada stada gideriz diyordum 2 km sapmayla yolu açmışlar :D
gelirkende kullanmak lazım demekki bir sonraki maçta seninle Beşiktaşta buluşacağız :D @MURAT
peki kemerburgaz üzerinden o yola bağlanılıyormu.

Çevrimdışı Karabay

hatalı pas vermeyenler pas hatası yapmaya başladı :D eminim @Efe  de fikrini değiştirmiştir
şampiyonluğa giderken son maçları evimizde oynayalım etkisi olsun diyordu ben ve @Çağrı da
ters etki yapar faydasından çok zararı dokunur diyorduk buna karşı geliyordu. bencede eğer puan farkı varsa
stad açılabilir bu olumlu etki yaratır ama kafa kafaya giden ligde stadın yarardan çok zararı olur kanısındayım
stada oyuncuların alışması gerekiyor takımın çoğu inönü atmosferini yaşamamış yada çok az yaşamış
taraftarımıza haksızlık etmek istemem ama oyuncuların alışmasından ziyade taraftarın kendine çeki düzen vermesi gerekiyor. rakip takım bize yüklenirken tribünlerden alakasız marşlar duyunca çıldırıyorum. koy falana koy filana, uğraşma bizimle fener vb.....

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Kasım 2015, 03:30:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Elleri ayakları titredi @Necmi abi Köybaşı 2 kez kendine çelme taktı 2 kez at gibi tepti kendini, Necip'in kendiyle dövüştüğünü görenler var şahitler var  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

taraftarımıza haksızlık etmek istemem ama oyuncuların alışmasından ziyade taraftarın kendine çeki düzen vermesi gerekiyor. rakip takım bize yüklenirken tribünlerden alakasız marşlar duyunca çıldırıyorum. koy falana koy filana, uğraşma bizimle fener vb.....
katılıyorum
hele durup durup atak yediğimizde kartal gol gol gol demelerine
hastayım bizim amigolarda bir başka bir kere dönüp bakmıyorlar
sahada ne olduğunu onlar kendi dünyalarındalar ama taraftarda
artık tepki koymaya başladı ufaktan gelecekte kendileri çalıp kendileri
oynayacaklar eğer bir tavır değişikliğine gitmezlerse neyse olmadı biz kendi içimizden bir amigo çıkartırız
olması gerektiği gibi olmasını sağlarız eğleneceğin zaman var takımı ateşleyeceğin zaman var
birde artık küfürlü marşlardan uzaklaşmak gerekiyor tek sonucu oluyor oda kulübe ceza ödetmek

Çevrimiçi Necmi

Elleri ayakları titredi @Necmi abi Köybaşı 2 kez kendine çelme taktı 2 kez at gibi tepti kendini, Necip'in kendiyle dövüştüğünü görenler var şahitler var  :kop: :kop:
olurmu atiba sezon başından beri yapmadığı kadar pas hatası yaptı
herkesde bir tuhaflık vardı ileri top oynayamıyorlar neden hep içerdeki maçlarda tökezliyoruz @Çağrı
deplasmanlarda çok daha rahat oynuyoruz bu taraftardan kaynaklanıyor baskı altında kalıyorlar
farkı deplasmanda atıyoruz kendi sahamızda ucu ucuna alıyoruz bir tek osmanlı stadında ev sahibi olarak beş gol attık
oda ankara taraftarı tribünden o baskıyı kurmuyor destek vardı ama takım üzerinde baskı yoktu
yeni stadda bu konu üzerinde çalışmak lazım bir şeyleri yanlış yapıyoruz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Kasım 2015, 03:40:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
olurmu atiba sezon başından beri yapmadığı kadar pas hatası yaptı
herkesde bir tuhaflık vardı ileri top oynayamıyorlar neden hep içerdeki maçlarda tökezliyoruz @Çağrı
deplasmanlarda çok daha rahat oynuyoruz bu taraftardan kaynaklanıyor baskı altında kalıyorlar
farkı deplasmanda atıyoruz kendi sahamızda ucu ucuna alıyoruz bir tek osmanlı stadında ev sahibi olarak beş gol attık
oda ankara taraftarı tribünden o baskıyı kurmuyor destek vardı ama takım üzerinde baskı yoktu
yeni stadda bu konu üzerinde çalışmak lazım bir şeyleri yanlış yapıyoruz

Kombine olayı çözer bence @Necmi abi herkes kendi yerine oturacağı için gruıplaşma olmaz.

Antipati biraz sıkıntı yaratır yeni açıkta. Şu marş olayından vazgeçerek başlamak lazım. Pozisyon kaçtığında yuhalamak değil alkışlayarak tepki vermek lazım.

Ne yapılacaksa maç bitince yapılır ya da 0-3 geriye düşersin dakika olur 80 o zaman yaparsın. Biraz da uzun süredir kupa alamamak sabırsızlık yaratıyor bence herkesin üstünde şampiyon olunca bu stres gider özgüven yükselmesi yaşarız biraz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Kombine olayı çözer bence @Necmi abi herkes kendi yerine oturacağı için gruıplaşma olmaz.

Antipati biraz sıkıntı yaratır yeni açıkta. Şu marş olayından vazgeçerek başlamak lazım. Pozisyon kaçtığında yuhalamak değil alkışlayarak tepki vermek lazım.

Ne yapılacaksa maç bitince yapılır ya da 0-3 geriye düşersin dakika olur 80 o zaman yaparsın. Biraz da uzun süredir kupa alamamak sabırsızlık yaratıyor bence herkesin üstünde şampiyon olunca bu stres gider özgüven yükselmesi yaşarız biraz.
işi kapalı belirler aslında kapalının girmediği topa hiç bir tribün girmez
ama yeni stadla yeni oluşumlarda olacaktır alttan bilinçli yeni bir nesil geliyor ben ümitliyim
yirmili yaş grubu sorgulayan doğruyu arayan bir grup bunlar yavaş yavaş gruplardada söz sahibi olacaklar
bir anda olmaz ama değişim geçirecektir.

Çevrimiçi Necmi

birde artık farklı bir sınıf tribünlere geliyor
Tribündeki değişimleri izlemek ilginç olacak
birazda sancılı ama burda kulübe çok iş düşüyor
kombinelilerin haklarını koruması gerekiyor bu fiyatlara
kombine alıpta koltuğuna oturmayan insana bir daha
kombine satamazlar amaç parası olanı tribüne çekmekse
politikayıda ona göre belirleyeceksin yanlız biletler sağlam
paraya satılacak ben kale arkası biletinin bile minimum 50 TL
olacağını düşünüyorum derbilerde ve avrupa maçlarında çok daha pahalı olur
kombine sayısı arttıkça bilet fiyatlarıda artar

Çevrimdışı lavittoriasaranostra

Genelde çok yazmıyorum ama her gün formu özellikle stat formunu düzenli olarak okuyorum ve gördüğüm bazı şeylere değinmek ihtiyacı duydum, bunlar başlıca çatı kalkmadı , gecikti , Fikret Orman yanlış tarihler veriyor vb. (hala beyaz yalan konusunda konuşanlar var diyen arkadaşlar bile var) konularında çokça eleştiri yapan arkadaşlara sorum şu bu ülkede devlet desteği almadan yapılan stat sayısı kaç ve onlar kaç senede bitirilmiş? Lokasyon olarak karşılaştırmada durum lehimize mi alehimize mi? Bazı arkadaşlar ne yazık ki olumsuz konuşarak kendilerinin haklı olduğunu kanıtlamaya çalışarak farkında olmadan Beşiktaş'ımızı aşağıya çekiyorlar (en azından benim düşüncem bu yönde). Ey kardeşim sen söyledin burada stat bu sene açılmaz yok çatı şu tarihte kalkmaz yok F.O. yalan söyledi yok şuydu yok buydu, ee ne faydamız oldu sen dedin diye stada sihirli değnek filan deydide bi anda bitti mi yada sen haklı çıktın diye sana oscar ödülü mü verdiler? Arkadaşlar tabiki herkes fikrini söylemekte tamamen özgürdür ve böylede olmalıdır ama benim naçizane önerim dile getirdiğimiz fikirlerin Beşiktaş'ımıza zarar verip vermediğinide düşünmemiz gerektiği nitekim bu formu üye olmadan da ziyaretçi olarak gayet mümkün burada olan ziyaretçilerin niyetini bilemeyiz. Diğer bir konu ise @Necmi abi ye yönelen ve son zamanlarda sık sık gördüğüm eleştiriler, kendisiyle hiç bir tanışıklığım veya özel bir sohbetim yoktur ancak okuduğum kadarıyla saygı duyduğum iyi bir Beşiktaş'lıdır ve ni tekim yaşça da benim ve aramızda bulunan birçok kişiden büyüktür buna istinaden yazdığı yorumlarda sert bir üslup kullandığını düşünmüyorum  sadece gerektiği yerde gerektiği tepkileri vermek durumunda kaldığını düşünmekteyim. Tüm forum ahalisine iyi sabahlar dilerim  :)
Sen Bize Kanatlarımız Olmadan Uçmasını Öğrettin!!!

Çevrimdışı tedd

arkadaşlar dün geldiniz insanların arasındaki ilişkileri bilmeden yorum yapıyorsunuz
ben yöneticiysem @Deniz ne zaten ona tepkili bir mesaj yazsam  burda değil sizin görmediğiniz
yönetim bölümünde yazarım ben sadece onunla dalga geçiyorum yazımın muatapı siz değilsiniz @Deniz
ve emin olun bir haksızlık olduğunu düşünse kendini oldukça iyi savunur. Deniz bu forumu kuran ve
oldukça emek veren Beşiktaşlılardan biridir. Vede yüz yüze tanıdığım biri ve aramızda bir şaka o
arada bir dalarım ona dalgamı geçerim oda arada bana saldırır. iyi araştırmacıdır. Çokta severim onu
bırakında ona olan üslubumu o değerlendirsin  @Samet_  @tedd  @umutcoban siz tanımıyor olabilirsiniz
ama biz birbirimizi tanıyoruz kiminle nasıl konuşacağımızıda biliyoruz.

Forumda başkalarının haklarını savunan insanların olması aksine sizi mutlu etmeli. Kaldı ki buradaki herkes sizin aranızdaki ilişkiyi bilmek durumunda da değil. Dolayısıyla bu şekilde yaklaşan insanlar Beşiktaşlılık duruşunu göstermiştir bence.

Ayrıca ben bu çıkarıma sadece denize olan cevabından değil, forum genelinde senin gibi düşünmeyen kişilere karşı cevaplarından geldim. Arkaplanı var yani.

Bu sadece bir tavsiyedir. Sanane de diyebilirsin. Forum sahibi olan yöneticisin. Forumun bekasını düşünüyorsan kullanıcılara karşı kırıcı olmadan da yaklaşabilirsin.

The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı ekrembaser

Forumda başkalarının haklarını savunan insanların olması aksine sizi mutlu etmeli. Kaldı ki buradaki herkes sizin aranızdaki ilişkiyi bilmek durumunda da değil. Dolayısıyla bu şekilde yaklaşan insanlar Beşiktaşlılık duruşunu göstermiştir bence.

Ayrıca ben bu çıkarıma sadece denize olan cevabından değil, forum genelinde senin gibi düşünmeyen kişilere karşı cevaplarından geldim. Arkaplanı var yani.

Bu sadece bir tavsiyedir. Sanane de diyebilirsin. Forum sahibi olan yöneticisin. Forumun bekasını düşünüyorsan kullanıcılara karşı kırıcı olmadan da yaklaşabilirsin.

İnsanlar geldi burada açıklamalarını yaptı sen niye hala kaşıyorsun konuyu bende yeni üyeyim ama forumu 2 yıla yakındır takip ediyorum. Necmi beyin çok samimi olduğu insanlar dışındaki insanlara çok sert yaptığını görmedim. Genelde içinde bilgi olan açıklamalarla insanlara konular hakkında cevap veriyor. Dünkü ilk andaki tepkiniz tamamda niye ısıtıp ısıtıp ortaya koyuyorsunuz. Bu iş sonra uzayıp gidiyo sonu gelmiyor. Özelden yazın derdinizi anlatın burası stad bölümü.

Çevrimdışı murat

gelirkende kullanmak lazım demekki bir sonraki maçta seninle Beşiktaşta buluşacağız :D @MURAT
peki kemerburgaz üzerinden o yola bağlanılıyormu.
bağlanılıyor.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba