Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5889809 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 30 Ekim 2015 (12:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı empisayn

bugün numaralı ve kapalıda da yükseliş olur diye tahmin ediyorum , kaldırma işlemi devam ediyor dendi ve bir tarafın kalkıp diğer tarafın kalkmaması pek dengeli bir durum değil sanırım
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı İhsan

Bugun numarali ve kapaliyi da havada gorur muyuz peki ? :)

Havada olup olmadığını ve iş programını bilmiyorum.
Çok büyük ihtimal çapraz halatlar ve Mickey mouselar kontrol edilerek bütün ayaklar kalkacaktır. Ondan sonra cıvatalar tekrar torklanır ve 2-3 gün sonra asıl kalkışa geçilir

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Havada olup olmadığını ve iş programını bilmiyorum.
Çok büyük ihtimal çapraz halatlar ve Mickey mouselar kontrol edilerek bütün ayaklar kalkacaktır. Ondan sonra cıvatalar tekrar torklanır ve 2-3 gün sonra asıl kalkışa geçilir
Ben de secimden sonra ,pazartesi sali gibi kalkis olacagini düşünüyorudüşünüyorum,tabi bir aksilikle karşılasilmazsa..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı birkanmaraz

@keremfrat1  Eline sağlık. Tek bir taraf kalkmış diyorsunuzda. Resimlerde Kapalı ve Yeni açık kalkmış gözüküyor  .

Çevrimiçi Necmi

Benim bildiğim strand jackler tek yönlü çalışıyor.İndirme gibi bir özelliği yok..
kalkan her şey iner @Deniz
ötesi fizik kurallarına ters :D
geri gidişi olmasa kaç gündür kaldırıp geri nasıl indiriyorlar
yada tamamen kaldırdıktan sonra sabitlendiğinde geri nasıl boşaltacaklar

Çevrimiçi Necmi

bugün numaralı ve kapalıda da yükseliş olur diye tahmin ediyorum , kaldırma işlemi devam ediyor dendi ve bir tarafın kalkıp diğer tarafın kalkmaması pek dengeli bir durum değil sanırım
iyide her yer kalkıyor kim dedi bir tarafın kalkmadığını resimlere bak tamamen havada şu an @empisayn

Çevrimdışı İhsan

@keremfrat1  Eline sağlık. Tek bir taraf kalkmış diyorsunuzda. Resimlerde Kapalı ve Yeni açık kalkmış gözüküyor  .

Resimlerden ben de öyle algıladım. şimdi tork işlemleri başlar herhalde  :super:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

kalkan her şey iner @Deniz
ötesi fizik kurallarına ters :D
geri gidişi olmasa kaç gündür kaldırıp geri nasıl indiriyorlar
yada tamamen kaldırdıktan sonra sabitlendiğinde geri nasıl boşaltacaklar
Manuel olarak birakiyordur Necmi abi :).mekanik kismini tam bilmiyorum ama öyle tahmin ediyorum.

Seçimden sonra ,pazartesi sali gibi buyuk hareketlenme bekliyorum artik 1 metre falan havada gorebiliriz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı denilanz

Eski açık da hava da, çok net. Muhtemelen net görünmeyen Numaralı da yükselmiştir. :ok:

Çevrimdışı ozan m.

Vodafone Arena 30 Ekim 2015 (12:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

:halay: :halay: :halay: :halay: :halay:
 işte bu yaa işte bu.  :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı sinanMCMIII

artık iskeleler sökülür diyebilirmiyiz :bandit:
DELİ GİBİ SEVMEK RUHUMUZDA VAR #SİYAH #BEYAZ

Çevrimiçi Necmi

Eski açık da hava da, çok net. Muhtemelen net görünmeyen Numaralı da yükselmiştir. :ok:
yoo resimlerin birinde numaralıda net havada görünüyor resim kapalıdan çekilmiş
karşıda numaralı net görünüyor sağda yeni açıkta kalkmış bir sonraki resimdede eski açığı çekmiş
oda kalkmış zaten sabah mabetin gönderdiği resimler eski açıktı sanırım @denilanz

Çevrimdışı birkanmaraz

Resimlerden ben de öyle algıladım. şimdi tork işlemleri başlar herhalde  :super:
aynen bir köşe tarafı kaldırılmışsa diğer taraf dengelemek amaçlızorunlu birşekilde kalkması lazım buda demek tek bir taraf değil bütün yerler kalkıyor demek . değil mi ?

Çevrimdışı Madalex

keremfırat ile mabet farklı kale arkalarından fotoğraf çekmişler. ikisinde de çatı 50 cm havada duruyor. muhtemelen kapalı ve numaralı da havadadır...

Çevrimiçi Necmi

Manuel olarak birakiyordur Necmi abi :).mekanik kismini tam bilmiyorum ama öyle tahmin ediyorum.

Seçimden sonra ,pazartesi sali gibi buyuk hareketlenme bekliyorum artik 1 metre falan havada gorebiliriz..
o kadar büyük bir yükü manuel bırakamazlar @Deniz  hem kaldırırkende dengelemek için ileri geri yapmak zorundalar

Çevrimdışı Tolga

Çatı kalkmış haber vermiyorsunuz :evillol:

Hayırlı olsun :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı empisayn

iyide her yer kalkıyor kim dedi bir tarafın kalkmadığını resimlere bak tamamen havada şu an @empisayn

ilk atılan fotoğrafta kapalı duruyor gözüküyordu ama göz yanılgısı heralde gerçekten de kalkmış @Necmi abi  :serefe:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı birkanmaraz

:sevinc
aynen abi.

Çevrimdışı Deniz

o kadar büyük bir yükü manuel bırakamazlar @Deniz  hem kaldırırkende dengelemek için ileri geri yapmak zorundalar
Doğrudur abi o konuda pek bir bilgim yok açıkçası bir makalede o tarz bise okumustum ama belki modelden modele gore degisiyordur cok sayida sj ureticisi var

Çevrimdışı denilanz

yoo resimlerin birinde numaralıda net havada görünüyor resim kapalıdan çekilmiş
karşıda numaralı net görünüyor sağda yeni açıkta kalkmış bir sonraki resimdede eski açığı çekmiş
oda kalkmış zaten sabah mabetin gönderdiği resimler eski açıktı sanırım @denilanz
Doğrudur @Necmi abi, ben tam da seçemiyorum hangi foto nereden çekilmiş? Yakınlaştırılmış fotoğraflardan karşı tarafların da net havada olduğu görülüyor. :claps:

Çevrimdışı combomaxs

Valla hepsi havada ya  :halay:
Sonraki aşama nedir bilgisi olan varmi
[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2015, 13:09:06 combomaxs ]

Çevrimiçi Necmi

Doğrudur abi o konuda pek bir bilgim yok açıkçası bir makalede o tarz bise okumustum ama belki modelden modele gore degisiyordur cok sayida sj ureticisi var
benimde bilgim yok deniz desteksiz atıyorum :D
on gündür bir kaldırıyorlar bir indiriyorlar demekki iniyor @Deniz

Çevrimdışı Deniz

benimde bilgim yok deniz desteksiz atıyorum :D
on gündür bir kaldırıyorlar bir indiriyorlar demekki iniyor @Deniz
Bana da mantikli geldi abi dedigin gibi yuk cok fazla manuel birakmak zor olur