Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5892753 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Bence Çatı bi seviye kaldırıldı altlarına takoz gibi birşey koyuldu sonra yeniden o takozlar üzerine indirildi işaretlediğim yerdeki halat gergin değil mesela ama oda aynı seviyede duruyor diğerleriyle
cato yerde cok net belli indirmisler dun boyle degildi hala uzerinde calisiyorlar zaten kasim ayi sonuna biterse iyi bu gidisle
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yada belli mickey mouselarda guci kesip kontrol ediyorlar sonra tekrar guc veriyorlar oylede olabilir su gercek calismalar bu sekilde daha surecek gibi gorunuyor kasim ayı yine konusacagiz goruntu bu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yılbaşına kadar çatıyı bitirmemiz lazım tamamen eğer bitmez ise stadı bırakın 19/03'e önümüzdeki sezona bile zor yetişir.Ayrıca kış geldi artık çetin geçicek deniyor kar var yağmur var illaki çalışmayı etkileyecek.Yaz aylarında bu çatı bitmeliydi öyle planlanmalıydı en azından ama ne yapalım hayırlısı böyleymiş.
valla aralik sonuna kadar biter insallah diger parcalarla beraber bitmezse agustos ayina barcelonayi ayarlasinlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ademkestane

tüm beşiktaşlılara merhaba. 15 gundur sadece okuyucu olarak girip çıkıyordum bugün üye oldum. stad hakkında bilgi almak için giriyordum buraya ama bugun baktım para konuşuluyor dayanamadım üye oldum çünkü benımde söylemek istedıklerım var. renklilerin kazandıgı parayı konuşacagımıza lider durumda olan çatır çatır top oynayan bir takım iç saha maçını 15 tl ye bilet satıyor ama stadı bile dolduramıyor. bu çatının gecikmesinden daha vahim bir durum degilmi? mesela ben artık forma almıyorum çünkü paranın hepsi klübe gitmiyor o para ile maç bileti alıyorum hem hepsi klübe gidiyor hemde varlıgımı daha fazla hissettiriyorum.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

tüm beşiktaşlılara merhaba. 15 gundur sadece okuyucu olarak girip çıkıyordum bugün üye oldum. stad hakkında bilgi almak için giriyordum buraya ama bugun baktım para konuşuluyor dayanamadım üye oldum çünkü benımde söylemek istedıklerım var. renklilerin kazandıgı parayı konuşacagımıza lider durumda olan çatır çatır top oynayan bir takım iç saha maçını 15 tl ye bilet satıyor ama stadı bile dolduramıyor. bu çatının gecikmesinden daha vahim bir durum degilmi? mesela ben artık forma almıyorum çünkü paranın hepsi klübe gitmiyor o para ile maç bileti alıyorum hem hepsi klübe gidiyor hemde varlıgımı daha fazla hissettiriyorum.
:hosgeldin'iz.Herkes kendi aklına uyanı yapmalı.Ama takımı desteklemek ilk hedef olmalı.

Çevrimdışı laoban

Bu sistemde bir çatı yapmanın amacı zaman kazanmak miydi ?

Çevrimdışı Erdem Çözer

yükseklik kısıtlaması yüzünden maksimum kapasite için çatıyı minimum yükseklikte çözmek için bu sistem seçildi..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Emre Ş.

Hoş geldiniz.

Çevrimdışı Samet_

Kontroller sürüyor pazartesi kesin kalkıyormuş diyen yok mu :)

Çevrimdışı Karabay

kazansan kazansan bir ay kazanırdın onuda bir aydır indir kaldır derken kaybettin zaten.

Çevrimdışı Burak Akay

cato yerde cok net belli indirmisler dun boyle degildi hala uzerinde calisiyorlar zaten kasim ayi sonuna biterse iyi bu gidisle
Bende tekrar indirildiğini farkettim bence yük verilince heralde bulonlarda bi sıkıntı oluyor tek tük de olsa üzerinde o yük varken değiştirilme şansı yok zaten mecbur geri indiriliyordur diye tahmin ediyorum inşallah artık bir problem olmaz
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı LORDBJK

Kardeşim fransız firma kazadan sonra çok arıza çıkartmış
ciddi hesap sormuş siz nasıl benim adımı böyle bir kazanın içine sokarsınız
diye ve bundan sonra böyle bir şeyin en ufak bir şüphesini bile yaşamak istemiyorum demiş
ve milyonda bir bile risk görsem ben buna izin vermem demiş ve o günden beride iç denetim
en son noktasına kadar defalarca yapılıyor fransızlar ikna olmadığı sürece o çatı kalkmıyor
ve fransızlar bu konuda çok hassaslar.

Anladığım kadarıyla sıkıntı iz inşaat ve Türk çalışanların yetersizliğinden(tecrübesizliğinden) kaynaklanıyor.Keşke çatıyı baştan sona Fransız işçiler yapsaydı o zaman bence şu ana kadar kalkmış olurdu  :bawling:

Çevrimdışı Samet_

Gerçekten merak ediyorum teknolojinin bu kadar ilerlediği bir ortamda çatı hala neden kalkmıyor tamam zor bir çatı falan eyvallah da

acaba bu fransızların birikimi yeterli mi hiç mi kabahatleri yok ?

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 16:48:20
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Samet_

proje hatalı değilse elbet kalkacak  :bandit:
Proje hatalı değilse ne demek 17 milyon euroluk işte.O zaman bize 100 milyon euro tazminat ödesinler stadın açılmadığı her dakika bize eksi yazıyor

Çevrimdışı Oktay

S-T-A-T    2016-2017    S-E-Z-O-N-U  açılılacak dedik niye söz dinlemiyosunuz :director: :director: :director: :director:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 16:51:42
proje hatalı değilse elbet kalkacak  :bandit:
aynı soru benimde aklımı kemiriyor hatalı mı acaba diyorum.
sıkıntı olsa sökerlerdi diyorum kendimi avutuyorum.
zor olanın sonu iyidir derler...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fransız mühendisine de asma germe çatısına da.. :evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 16:53:12
S-T-A-T    2016-2017    S-E-Z-O-N-U  açılılacak dedik niye söz dinlemiyosunuz :director: :director: :director: :director:
anlaştık :friendship:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Ensar

:friendship:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı bjkfatih63

:friendship: :friendship: :friendship:

Çevrimdışı cursedofdragon

Fransız mühendisine de asma germe çatısına da.. :evillol:

Buda güzelmiş ama benimki daha güzel :D

Çatı bugün yarın cuma günü pazartesi günü kalkıcak dediklerinde ben :D

Çevrimdışı Oktay

arkadaşlar mantıkende 2016-2017 sezonunda açılması lazım 3-4 maçlığına açılması işleri alel aceleye ve eksiği gediğiyle açılması demek... bi istisna hariç eğer şampiyon olursak kutlamayı statda yapmak için maç oynamamak şartıyla stadı açabilirler