Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5897075 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Türkay

Yo zaten acılıs icin degil hazırlık maçları gibi. 
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı pascal26

değerli kardeşim @mrred ,bu gün yazdıklarının tamamını okudum ,yazdıklarını bu günkü gerçeklerden uzak, ütopik ve romantik buldum . iyi niyetini ve samimiyetini anlıyorum . geçmişte bu tür olgular kimsenin söylemesine gerek olmadan kendiliğinden gerçekleşirdi . tamam, şimdi de böyle olmasını isteyebiliriz ,karşındaki rakiplerin tutumuna bakarak böyle bir şeyin olma ihtimalinin gerçekleşeceğini gerçekten düşünebiliyormusun .adama sen benim dostumsun desen ,adam hayır değilsin demeye getiren bin türlü ,kendini bulunduğu durumdan kurtaracak yani kendi camiasına hakim olmak adına her türlü provokasyonu yapabilecek durumda olduğunu ve yaptığını göremiyormusun . iyi niyetli olalım ama saf olmayalım . iyi niyetli olmanın zorlama ve anlatma ile olmayacağını bilmen lazım ,adam sürekli düşmanlıktan besleniyorsa ne yapabilirsin ki . değerli kardeşim  eskiden bir deyim vardı ''çamura taş atma üstüne sıçrar '' diye . bu renkli camialar aklı selim bir yönetime kavuşmadıkca senin söylemlerin havada kalıyor . geçmişte her türlü centilmenliğin kendinden oluştuğu ortamı yaşım müsait olduğundan yaşamiş biri olarak söyleyeceğim budur ......saygılar değerli kardeşim.. :)

Ahmet abi bu renklilere karşı hep biz mütevazi olduk, hep uzlaşmaya çalıştık.  Hep biz idare ettik. Onlar da her defasında hakkımızı almaya çalışmaya devam ettiler. Yani sana katılıyorum.

Bazı arkadaşlar da bu renklilerden kırmızılı olanların daha kötü öbürlerinin biraz daha iyi olduğunu falan iddia ederler. Böyle birşey de kesinlikle yok. Çünkü her ikisi için de sonuca giden her yol mubah.

Ve bu ikisi birbirini aslında çok sever. Çünkü birinden bahsedilmesi aynı zamanda otomatikman diğerinden de bahsedilmesine, onun da bi şekilde gündemde olmasına yol açar. Daha doğrusu kurulmak istenen düzen bu. Sektörü böyle dizayn etmek istiyorlar. Kaybettiğinde bile gündemde tutan bi sirk. Tabi bu durum birbirleri arasında karşılıklı muhtaçlık ilişkisine de yol açıyor.
Fakat esasen bu ikisi arasında bir tez-antitez durumu yok. Esasen anti tez olan biziz. Onlarla ve bu sistemi onlar üzerinden kurmak isteyenlerle uzlaşmaya ihtiyacımız da yok. İşte bu yüzden bu ikisine özellikle belli bir mesafede durmamız, kutuplardan biri olmamız lazım. Herkesle yanyana içiçe olursak kimseye derdimizi de farkımızı da anlatamayız, algılatamayız.
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2015, 01:14:08 pascal26 ]

Çevrimdışı Samet_

Bana kalsa kimseyi çağırmam efsaneler hariç illa maç istiyorsanız takım kendi arasında çift kale maç yapsın  :)

Çevrimdışı idil

barcelona-liverpool-west ham-Beşiktaş....... anlamlı olur...
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi bu renklilere karşı hep biz mütevazi olduk, hep uzlaşmaya çalıştık.  Hep biz idare ettik. Onlar da her defasında hakkımızı almaya çalışmaya devam ettiler. Yani sana katılıyorum.

Bazı arkadaşlar da bu renklilerden kırmızılı olanların daha kötü öbürlerinin biraz daha iyi olduğunu falan iddia ederler. Böyle birşey de kesinlikle yok. Çünkü her ikisi için de sonuca giden her yol mubah.

Ve bu ikisi birbirini aslında çok sever. Çünkü birinden bahsedilmesi aynı zamanda otomatikman diğerinden de bahsedilmesine, onun da bi şekilde gündemde olmasına yol açar. Daha doğrusu kurulmak istenen düzen bu. Sektörü böyle dizayn etmek istiyorlar. Kaybettiğinde bile gündemde tutan bi sirk. Tabi bu durum birbirleri arasında karşılıklı muhtaçlık ilişkisine de yol açıyor.
Fakat esasen bu ikisi arasında bir tez-antitez durumu yok. Esasen anti tez olan biziz. Onlarla ve bu sistemi onlar üzerinden kurmak isteyenlerle uzlaşmaya ihtiyacımız da yok. İşte bu yüzden bu ikisine özellikle belli bir mesafede durmamız, kutuplardan biri olmamız lazım. Herkesle yanyana içiçe olursak kimseye derdimizi de farkımızı da anlatamayız, algılatamayız.
değerli kardeşim senin yazılarını dikkatle takip edeceğimi zaten daha önce söylemiştim ve takip ediyorum ,yazdığının özeti ,ben ve benim gibi düşünen insanların zaten bildiği( türkiyede iki kutup var ,biri bu iki renkli diğeri de biziz ) yanlış anlamıyorum sanırım . bunu söylemek istiyorsan  ki söylüyorsun aynı fikirdeyiz ..bu iki sarışın birbirine düşman gibi görünürler ama ,aynı kaba s.çarlar... bütün türkiye  abraka dabrayı bunlardan öğrenmiştir .saygılar değerli kardeşim @pascal26 ....

Çevrimiçi COB

Stadi açtik da gelecek takimlar kaldi. Daha çatiyi kaldiramiyoruz, 1 ay gecti nerdeyse.

Bu Fransiz firmaya baya ağir küfür ediyorum içimden. Sen 17 milyon euroyu al, bulonlari iyi hesap etme, çatiyi kaldirmayi becerememe, yok efendim sağlam kalksin, bunlar Fikret Başkani bile yalanci çikariyor. 

Derin düşündüğümde Fikret Başkan değil de bu Fransiz firmanin suçu,  Başkan bunlara uyup tarih veriyor...

Çevrimiçi Necmi

Olsun be efe hepimiz aynı yerdeyiz sonuçta herzaman heryerde Beşiktaşk  birgün biyerde forum ahalisi ile de tanışıriz ☺☺
@guardian  otoparkta toplanırız gel tanışalım bütün ekip orda olur

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Serdkar

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena‘da tribünlere isim sponsorlukları katmaya devam ettiklerini söyledi.
1903 Karakartallar Derneği’nin düzenlediği geleneksel yemekte konuşan Orman, eski açık tribüne Denizbank isminin verilmesinin ardından yeni açık diye bilinen karşı kale arkası tribüne de Spor Toto adının konulacağını söyledi.
Orman, “Denizbank’tan sonra Spor Toto ile de anlaştık. Bu anlaşmadan yıllık KDV dahil 6.5 milyon TL alacağız. Anlaşma 5 yıllık olacak. Sırada kalan iki tribün var” diye konuştu.
"EN İYİYİ İSTİYORUZ"
Kapalı tribünler için en iyi teklifleri kabul edeceklerini belirten başkan, takımın formasındaki sponsorlukların dünyaca tanınan markalar olduğunu da belirtti.
Fikret Orman, “Beko aynı zamanda Barcelona’nın sponsoru. Vodafone bir süre öncesine kadar Manchester‘in forma sponsoruydu, şimdi bizim. Bu durum, takım Avrupa arenasına çıktığı zaman ayrıca bir prestij” dedi.

Çevrimdışı ers_an

Günaydın arena. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Güzel haberlerle dolu bir gün olsun.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

barcelona-liverpool-west ham-Beşiktaş....... anlamlı olur...
Bizi satan , Ihanet eden adama TEŞEKKÜR edelim diyorsun yani :alala: :alala:
:steamed: :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena‘da tribünlere isim sponsorlukları katmaya devam ettiklerini söyledi.
1903 Karakartallar Derneği’nin düzenlediği geleneksel yemekte konuşan Orman, eski açık tribüne Denizbank isminin verilmesinin ardından yeni açık diye bilinen karşı kale arkası tribüne de Spor Toto adının konulacağını söyledi.
Orman, “Denizbank’tan sonra Spor Toto ile de anlaştık. Bu anlaşmadan yıllık KDV dahil 6.5 milyon TL alacağız. Anlaşma 5 yıllık olacak. Sırada kalan iki tribün var” diye konuştu.
"EN İYİYİ İSTİYORUZ"
Kapalı tribünler için en iyi teklifleri kabul edeceklerini belirten başkan, takımın formasındaki sponsorlukların dünyaca tanınan markalar olduğunu da belirtti.
Fikret Orman, “Beko aynı zamanda Barcelona’nın sponsoru. Vodafone bir süre öncesine kadar Manchester‘in forma sponsoruydu, şimdi bizim. Bu durum, takım Avrupa arenasına çıktığı zaman ayrıca bir prestij” dedi.

2 Milyon € yani :bawling: :bawling:
:ranting2: :ranting2: :ranting2:

Çevrimdışı tedd

Bulunduğun yerden acemi gibi mi  görünüyorlar?? :lol:
Bulunduğum yer yüksek.
Atmosferi bol.
Zihin aydınlanması yaşıyorum;)

The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı Serdkar

2 Milyon € yani :bawling: :bawling:
:ranting2: :ranting2: :ranting2:

Dün Gs Forma Sponsorun Resmi olarak acikladi..
9M TL alacaklar bu sene ve seneye hep +1 MTL....

Resmen devir degisdi artik...Takimlar Sponsor bulamiyor..Gs gibi senelerce SL katilan bir takim bu kadar kötu bir Anlasma bulabiliyorsa bizim Aldigimiz para gene iyi...

Bizim en kötu zamaninzda bile yapdigimiz Forma Sponsurlugu onlarinkden daha üstün...
Suan Türkiyede bizden fazla alan yok Forma Sponsorlugundan...

Çevrimdışı guardian

@guardian  otoparkta toplanırız gel tanışalım bütün ekip orda olur

Olur Necmi abi cuma Başakşehir otoparkın da görüşürüz   :ok: :ok:

Dün Gs Forma Sponsorun Resmi olarak acikladi..
9M TL alacaklar bu sene ve seneye hep +1 MTL....

Resmen devir degisdi artik...Takimlar Sponsor bulamiyor..Gs gibi senelerce SL katilan bir takim bu kadar kötu bir Anlasma bulabiliyorsa bizim Aldigimiz para gene iyi...

Bizim en kötu zamaninzda bile yapdigimiz Forma Sponsurlugu onlarinkden daha üstün...
Suan Türkiyede bizden fazla alan yok Forma Sponsorlugundan...
Bizim Vodafone ile Yillik 6 Milyon $ Forma sponsorlugu
14-15 milyon Tl civarina geliyor burada bariz ustunuz buna lafim yok
Lakin Gs her 2 kale arkasindanda 4 er milyon € aliyor
12 - 13 milyon Tl diyelim Duz hesap
Yani burada bizi 2 ye katliyorlar :s20: :s20: :s20:
Bu açıdan bakarsak cok ucuza gitti eski acik..

Çevrimdışı Efe

yaw suan paraya ihtiyac var o yuzden biraz dusuk anlasma yapilabilir sonucta ebediyen yapilmiyor bittiginde cok daha yuksek paralar verilecek gs nin stadi kac yillik biz acilmamis stada aldik bu sponsorlari bence sponsorlardan alinan paralar buyuk boyutlarda ve belimizi dogrulttu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

sen sponsor dolu dönemle, sponsorların kaçtığı dönemi, yani elmayla armutu karşılaştırdığın sürece ben de bunu vurgulamaya devam edeceğim @Yunus Emre Dökmeci

o gün şartlar başkaydı, bugün şartlar bambaşka.. yeniden tribünler dolar, sponsorlar kapılara yığılır o zaman bu rakamlara anlaşma yapılırsa eleştiririz
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Serdkar

Yunus Kardes..
Gs Tribun Anlasmasi yapdigi zamanki Piyasa degeri simdi yok..Bir bakmak son zamanlarda yapilan Anlasmalara..Ilk basda Insan düsük geliyor ama bir bakiyorsun rakipler ayni vakitde yaptiklari anlasmalarida cok düsük..Gs son senelerde en cok sampiyon olan ve avrupada en cok tanilan takim olmasina ragmen (sirf SL faktör sayesinde ) genede bu kadar düsük anlasma yapiyor...
Adamlari Tribunden aldiklari fiyat 4M€ ...Forma Sponsoru 3M€ ...
Sponsorlar artik kolay kolay yatirim yapmiyor Türkiyede takimlar..Tabiiki  arada bir Ülker Fb yapdi kiyakl gibi anlasmalar oluyor...
Bizim Vodafone yapdigimiz anlasma degeri ne kadar yüksek gittikce daha cok ortaya cikiyor

sen sponsor dolu dönemle, sponsorların kaçtığı dönemi, yani elmayla armutu karşılaştırdığın sürece ben de bunu vurgulamaya devam edeceğim @Yunus Emre Dökmeci

o gün şartlar başkaydı, bugün şartlar bambaşka.. yeniden tribünler dolar, sponsorlar kapılara yığılır o zaman bu rakamlara anlaşma yapılırsa eleştiririz
Sen sponsorlarin kactigi donemde formanin her yerini sponsor dolduruyorsan ve Rakiplerinden daha fazla gelire anlasabiliyorsan Örnek: Vodafone Gogus reklami : 6 milyon $
Tribundede bunu yapabilirsin demektir
Bu yuzden ben bunu kabul etmiyorum kesinlikle ucuza gitti ve her platformda da elestiririm bunu !

Çevrimdışı Erdem Çözer

Sen sponsorlarin kactigi donemde formanin her yerini sponsor dolduruyorsan ve Rakiplerinden daha fazla gelire anlasabiliyorsan Örnek: Vodafone Gogus reklami : 6 milyon $
Tribundede bunu yapabilirsin demektir
Bu yuzden ben bunu kabul etmiyorum kesinlikle ucuza gitti ve her platformda da elestiririm bunu !

yapılabilecek olsaydı bunu en iyi yapacak yönetim şu an görevde.. bunu da defalarca ispat ettiler!
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Serdkar

Objektiv olarak bakdigin zaman Fikret Orman yönetim zamaninda hic bir Kupa kazanmis degiliz...Ama genede Sponsor olarak en cok paralari biz aliyoruz..
Peki neden ? @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Gürcan

Vodafone ile yapilan anlasmadaki kur ile simdiki bir degil bunu hesaba katmak gerek. Dolar 1.80-2.20 arasi olsaydi yuksek ücret ler gelirdi fakat suanda tum sponsorlar tlyi tercih ediyor buda fiyati assagiya cekiyor.

Gs acikladi forma reklamina 9 m tl yani 3 m dolar.

Ayrica stad yikilmadan once fi- yapi ya 3 m dolara vermiştik hatirlatiyim.

Gercekten yönetim sponsorluk konusunda çok başarılıdır bunu kabul etmek gerek.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gürcan

Objektiv olarak bakdigin zaman Fikret Orman yönetim zamaninda hic bir Kupa kazanmis degiliz...Ama genede Sponsor olarak en cok paralari biz aliyoruz..
Peki neden ? @Yunus Emre Dökmeci
Kesinlikle katiliyorum. Ayrica baskan sponsorlara onem veriyor ve el ustunde tutuyor. Kupalar geldiği zaman insallah cok daha hizli bir toparlanmaya gidecegiz.

Vodafone ile yapilan anlasmadaki kur ile simdiki bir degil bunu hesaba katmak gerek. Dolar 1.80-2.20 arasi olsaydi yuksek ücret ler gelirdi fakat suanda tum sponsorlar tlyi tercih ediyor buda fiyati assagiya cekiyor.

Gs acikladi forma reklamina 9 m tl yani 3 m dolar.

Ayrica stad yikilmadan once fi- yapi ya 3 m dolara vermiştik hatirlatiyim.

Gercekten yönetim sponsorluk konusunda çok başarılıdır bunu kabul etmek gerek.

Yonetimin Sponsorluk konusunda Cok basarili oldugunu hepimiz biliyoruz bunu Inkar eden Tas olur zaten
Ama Tribun sponsorlugu bana az gibi geldi bilmiyorum belkide haklisinizdir ne diyelim olan olmus anlasma yapilmis yapacak bisey yok..