Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5897221 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ilhan mansız

:claps: :claps:

Bu arada M.Demirkol'un yazdiklarini da hic hafife almiyorum zira bu yazi Besiktas'in elinden stadi almak icin yavas yavas zemin hazirlayan bir PR calismasi. Yok 3 takimin da ortak tarihi varmismis vs. bak bak bak..Simdi ne zamanki stad bitmeye yaklasti 3 takimin da ortak tarihi mi oldu? O zaman samiyende de kadikoyde de Besiktas'in ortak tarihi yok mu? Ihtiyaci oldugu halde bu stadlarda tek mac icin kullanim izni verilmemesi neyle aciklaniyor?

Mesaj acik bence, bu sozlerle stad Besiktas'a mal edilemez demeye getiriyor akli sira, satir arasi budur. Tamamen art niyetli yapilmis bir oneridir. Henuz bugun dahi isteseler Besiktas'a cok rahat bir jest yapabilecek olan iki Istanbul takiminin "bize mi sordunuz stadi yaparken, gidin olimpiyatta oynayin" dedigi ortamda dostluktan bahsetmek ve Besiktas'tan bir beklentide bulunmak en buyuk riyakarliktir.

Besiktas'in Turkiye'de dost diyebilecegi camialar var elbet ama bunlarin icinde gs veya fb yok, olsa olsa Adanademirspor, Konyaspor gibi camialar olur, bence en guzeli 6'li veya 8'li turnuva yapip, 3-4 buyuk Avrupa takiminin yaninda Ads, Konya, Basaksehir gibi takimlari cagirarak stadi acmak.
bu bahsi geçen gazeteci Türkiye'deki iki büyük vardır söylemini son yıllarda Öne çıkaran gazetecidir takip edenler bilir. Dolayısıyla ne söylüyorsa bizim açımızdan tam tersi doğrudur. Bu adamın fikirleri önemsizdir. Fener ve gs ye gelince bunları davet etmek tek kelimeyle aptallıktır.  Başka birşey yazmaya gerek yok

Çevrimdışı uğur07

Mehmet Demirkol, en başta iki sarıya neden stadınızı paylaşmıyorsunuz diye çağrıda bulunsaydı belki bu söyledikleri anlamlı olabilirdi. ama şu an yaptığı bence art niyetli. kesinlikle davet edilmemeli.
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2015, 19:15:05 Kairos07 ]

Çevrimdışı Kadir G.

Mehmet Demirkol gitsin kendi çöplüğünde yorumlarını yapsın demeç versin. Bu stad kimse ile ortak falan değil. Zorunluluktan birilerini ağırlamak zorunda kalmışız orada bitmiş.

Ben kesinlikle sanmıyorum öyle bir şeyi bu yönetimin yapacağını lakin yapılırsa asla destek vermem.

Yalvarsalar hemen yarın iflas edecek olsalar yardım eden namerttir.

Çevrimdışı can1903

Deprem oldu, şu stadı göremeden göçmiyelim.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı empisayn

beşiktaş tarafında hissedilmedi , stadta bir sıkıntı yok :D
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Burak Akay

Mehmet Demirkol Türkiye'nin en iyi spor yorumcusudur hemen herkes adama giydiriyor izledim o konuşmasını adam stad ezelden beri Beşiktaş'ın ama fb ve gs de en önemli yükselme zamanlarını orada geçirdiler dedi o yüzden 3 lü turnuva olabilir dedi ayrıca sık sık izlerim kendisini Beşiktaş hakkında kötü konuşmaz.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ilhan mansız

Mehmet Demirkol Türkiye'nin en iyi spor yorumcusudur hemen herkes adama giydiriyor izledim o konuşmasını adam stad ezelden beri Beşiktaş'ın ama fb ve gs de en önemli yükselme zamanlarını orada geçirdiler dedi o yüzden 3 lü turnuva olabilir dedi ayrıca sık sık izlerim kendisini Beşiktaş hakkında kötü konuşmaz.
bence daha dikkatli izlemen gerek, aslında izlemek zaman kaybı ama yine de anlamak istiyorsan daha dikkatli izlemeni öneririm. Zaten kendisinin bir spor geçmişi de yok kurmaya çalıştığı birkaç felsefi Cümleye kanmamak gerek. Bu arada İstanbul'a maça bekleriz. Biz geçen yıl Antep maçına gelmiştik.

Çevrimdışı Burak Akay

bence daha dikkatli izlemen gerek, aslında izlemek zaman kaybı ama yine de anlamak istiyorsan daha dikkatli izlemeni öneririm. Zaten kendisinin bir spor geçmişi de yok kurmaya çalıştığı birkaç felsefi Cümleye kanmamak gerek. Bu arada İstanbul'a maça bekleriz. Biz geçen yıl Antep maçına gelmiştik.
İzlerim abi daha dikkatli İnşallah gelicem bu sezon bir kaç maça abi çok istiyorum.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ilhan mansız

İzlerim abi daha dikkatli İnşallah gelicem bu sezon bir kaç maça abi çok istiyorum.
her zaman bekleriz. Gelirseniz mutlaka haberimiz olsun

Çevrimdışı Sedat.Y

19 yaşımda İstanbuldan ve Beşiktaşımdan kopup gittim İzmire.25 yıl bu ayrılık ne kadar acı versede Beşiktaşkıma o denli sarıldım.Göztepe-Altay-Karşıyaka-Buca süper  ligdeyken tüm maçlarına gittim.Takımımı aşkımı hiç yanlız bırakmadım.Ahh İstanbulda olsam alırım kapalı üstten kombinemi o inanılmaz ambiansı yaşar takımıma destek olurum.Sevgili arkadaşlar ÖZELLİKLE İstanbulda ikamet edenler; Beşiktaşımıza sahip çıkın,maçlarına gidin destekleyin......Bunun eksikliğini uzakta yaşayan bilir.İmkanlarım dahilinde İstanbula gelip desteklemeye çalışıyorum ama yılda bir iki defa.......Siz şanslısınız.SAKIN BIRAKMAYIN DESTEĞİNİZİ...Arenamız bu sezon belki olmadı seneye kesin açılıyor.Dar edelim bu ligi renklilere.....Ha gayret....
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2015, 20:08:32 Sedat.Y ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ekim 2015, 20:12:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Stad kimle açılır bilmem ama;

100 yıl kadrosunun futbolcusundan teknik ekibine herkes davet edilmeli. Mümkünse yan yana oturacak şekilde hepsi.

Aynı şekilde MAF Kadrosu da. Bunlar efsane gerçek anlamda.

Özellikle Lucescu - Zago, Giunti ve Ronaldo'yu görmek istiyorum sahada alkışlanırken.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ekrembaser

100 yıl kadrosunun futbolcusundan teknik ekibine herkes davet edilmeli. Mümkünse yan yana oturacak şekilde hepsi.

Özellikle Lucescu - Zago, Giunti ve Ronaldo'yu görmek istiyorum sahada alkışlanırken.

Tümer?😀

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ekim 2015, 20:22:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tümer?😀
:akuma: :akuma: :steamed: :steamed: :steamed:
Gitsen ne farkeder
Kalsan ne farkeder
Aldigin Dolarlar elbet birgun biter
Besiktas Carsisi Erkege kufreder
Iste sen bu kadar zavallisin Tümer
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sabriozyurt

O az olur  Burak Yılmaz gelsin  :evillol:
Herseyi kenara birakasak bile Fenerbahcenin ofsayt golune ofsaytti diyemeyen tumer mi? O cok ister gelmeyi ama rahat oturturturlar mi stadta bilemem

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı Kadir G.

Herseyi kenara birakasak bile Fenerbahcenin ofsayt golune ofsaytti diyemeyen tumer mi? O cok ister gelmeyi ama rahat oturturturlar mi stadta bilemem

Asıl rahat oturturlar da neyse onun için keyfimizi kaçırmayalım. :D

Çevrimdışı osman1903

Mehmet Demirkol denen bir şahıs ortaya bir laf attı burada 3 sayfa tartışıldı algı oyunu buna denir işte lig içerisinde açılırsa rakibimizle yeni yıl içerisinde açılırsa büyük takımlarla açılış maçı yapılacağını Başkan defalarca söyledi Başkan'ımız akıllı bir insan bh şekilde bir açılışta neler olabileceğini kestirir böyle bir açılış olmaz lütfen şu konuyu daha fazla konuşmayalım da ciddiye almayalım şu adamı

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Sarışın kardeşlerle açılıp Türkiye'nin dikkatini çekmek mi ki buna ihtiyacımız yok Türkiye'de reklam açısından yoksa Dünya Devini davet edip Dünya'nın dikkatini çekmek mi?

Bunu çoktan düşünmüşlerdir diye düşünüyorum, MD'yi tartışmaya bile gerek yok.

Çevrimdışı Kartal Ç

Mümkünse ş.ligi seviyesinde bir sol bek, stoper, kaleci ve sol açık aldıktan sonra dünya devini davet edelim :evillol:

Çevrimdışı cagdas44

Pancu?

Çevrimdışı sabriozyurt

Mehmet Demirkol denen bir şahıs ortaya bir laf attı burada 3 sayfa tartışıldı algı oyunu buna denir işte lig içerisinde açılırsa rakibimizle yeni yıl içerisinde açılırsa büyük takımlarla açılış maçı yapılacağını Başkan defalarca söyledi Başkan'ımız akıllı bir insan bh şekilde bir açılışta neler olabileceğini kestirir böyle bir açılış olmaz lütfen şu konuyu daha fazla konuşmayalım da ciddiye almayalım şu adamı
Acimizi hafifletiyoruz.cati kalkti mi gene mi indi derken bize inme inecekti nerdeyse.azcik forum sogusun

Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Acimizi hafifletiyoruz.cati kalkti mi gene mi indi derken bize inme inecekti nerdeyse.azcik forum sogusun

:bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mrred

Yüzde yüz katılıyorum ayrıca bir şeyi eleştirmek ya da kötü demek ne zamandır o şeyin değerini azaltıyor ki ? Eleştiri kurumları ve insanları geliştiren bir şeydir eleştiriye tahammül edemezseniz kendinizi gelişime kaparsınız. Ayrıca Türkiye'de artık maçlara 2 senedir kaç kişinin geldiği bunun nedeni bu tarz sen büyüksün ben büyüğüm yok sen az dekoder sattım ben fazla sattım insanlar artık bu tartışmalardan sıkıldılar böyle bir ortamda "tartışmacı" bir uslup yerine "uzlaşmacı" olursak camia olarak kitlelerin bize sempatisi de artar.Zaten güzel futbol oynuyoruz bu şekilde uzlaşmacı bir tavır takınırsak daha üst perdeden daha "büyük abi" gibi bir konumlandırmamız da olur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Güzel fikir inşallah gerçekleşir.
The great gig in the sky