Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5900520 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Samet_

Bence Rüzgar Sağnak tartışması boşuna.Ortada net bir şekilde maliyetler yok harcama ne kadar bilmiyoruz detaylı olarak. O yüzden

ne kimseyi aşırı bir şekilde övün  ne de afaroz edin Beşiktaşlı değil diye

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Bu Rüzgar Sağnağı geçen sefer genel kurulu izlerken onunda konuşmasına denk geldim birde twitterda falan karşıma çıkarsa okurum . Adamın günahını almıyım tanımam etmem ama bana çok ukala bir tip geldi . Hani derler ya herşeyi bildiğini savunan hiçbir şey bilmiyordur söyleminin bana göre insan kılığına girmiş hali

Çevrimdışı Necmi

Bilinçli yapılan muhalefet iktidardakini zorlar ve daha düzgün adımlar atmasını sağlar.
ama bilinçsiz ve boş insanların yaptığı muhalefet sadece iktidardakini dahada güçlendirir.
o nedenle bırakın konuşsun en azından insanlar Fikret ormanın karşısındaki muhalefeti görür
yarın o koltuğu bıraktığında koltuğa oturma hevesi olan insanlar tanır. Bu adam diyeceğim içinde
biraz Beşiktaş sevgisi olsa Beşiktaşın adını sosyal medya ortamında tartışmaya açmaz. Burda söylediklerini
dikkate bile almıyorum doğrudur yanlıştır demiyorum ama yeri twiteer değil ve bu platformu kullandığı sürece
söylediklerinin hiç bir önemi yok sadece yaptığı ağız ishalliği Beşiktaşta bir şeyler düzgün gitmeye başladı ya
veba gibi çürütme işlemine hemen başladılar. Burda bunları konuşarak sadece amacına hizmet etmiş olursunuz
o nedenle bu bahsi kapatalım Beşiktaş çiftlik değildir bir sürü kontrol mekanizması var Kimse kral değil
üstlerinde hesap verecekleri kurullar var şu stad bu fiyata çıktı %30 büyük olan %30 daha pahalıya çıkar
mantığını kuran bir beyin aptal bir beyindir ciddiye almaya deymez madem antalyayla mukayese ediyorsun
daha mantıklı bir hesap var nerdeyse bire bir ölçülerde olan juve ile mukayese et kaldıki bizimki çok daha kaliteli

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Bilinçli yapılan muhalefet iktidardakini zorlar ve daha düzgün adımlar atmasını sağlar.
ama bilinçsiz ve boş insanların yaptığı muhalefet sadece iktidardakini dahada güçlendirir.
o nedenle bırakın konuşsun en azından insanlar Fikret ormanın karşısındaki muhalefeti görür
yarın o koltuğu bıraktığında koltuğa oturma hevesi olan insanlar tanır. Bu adam diyeceğim içinde
biraz Beşiktaş sevgisi olsa Beşiktaşın adını sosyal medya ortamında tartışmaya açmaz. Burda söylediklerini
dikkate bile almıyorum doğrudur yanlıştır demiyorum ama yeri twiteer değil ve bu platformu kullandığı sürece
söylediklerinin hiç bir önemi yok sadece yaptığı ağız ishalliği Beşiktaşta bir şeyler düzgün gitmeye başladı ya
veba gibi çürütme işlemine hemen başladılar. Burda bunları konuşarak sadece amacına hizmet etmiş olursunuz
o nedenle bu bahsi kapatalım Beşiktaş çiftlik değildir bir sürü kontrol mekanizması var Kimse kral değil
üstlerinde hesap verecekleri kurullar var şu stad bu fiyata çıktı %30 büyük olan %30 daha pahalıya çıkar
mantığını kuran bir beyin aptal bir beyindir ciddiye almaya deymez madem antalyayla mukayese ediyorsun
daha mantıklı bir hesap var nerdeyse bire bir ölçülerde olan juve ile mukayese et kaldıki bizimki çok daha kaliteli

10 numara 5 yıldız özetlemişsin abi yüreğine sağlık

Çevrimdışı Samet_

Adnan Dalgakıran'ın  saçma sapan hesabına sadece gülüyorum öyle bodoz maliyet hesabı mı olur.Rüzgara gelince ise bir arkadaş ukala

gibi bir şey yazmıştı galiba ona tamamen katılıyorum hal ve hareketleri bu tespiti onaylıyor zaten ancak futbol bilgisi gayet iyidir ve

koltuk için bilmem ne için böyle basit işlere girmez

Çevrimdışı Efe

necmi abi var mı gelişme gece çalışmasıyla ilgili :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yasin A.

son prekast takılana kadar da fenalıklar geçirdik, çatının son halkası takılana kadar da.. hatırla o günleri çok uzak değil, fore kazıkları sayardık hatta..
zaman geçti, yaşlarımız da arttı stad yükseldi bir yandan.. şimdi çatı ne zaman yerine oturacak diye soruyoruz..
sonra?
çatının serilmesinde mi darlanacağız yoksa bu çimenler ne uzamaş şeymiş, bizim bahçede 3 günde 10cm oluyor diye espriler mi yapacağız? yada son koltuk takılana kadar huzur olmayacak mı? :)
her anı ayrı güzeldi, gelecekte olacak her anı da ayrı güzel olacak.
iyisiyle kötüsüyle bizler bir tarihe tanıklık ediyoruz.
başından beri bu heyecanı aynı kıvamda yüreğinde yaşayan herkese umarım ilk maçı izlemek kısmet olur.
kalbi beşiktaş için atan bütün herkes klas adamdır.

Çevrimdışı ALBATROS

ibb kamerasından görebildiğim kadarıyla loca ışıkları açık tribündeki aydınlatmalar kapalı

Çevrimdışı Efe

ibb kamerasından görebildiğim kadarıyla loca ışıkları açık tribündeki aydınlatmalar kapalı
bende baktım sanki o ışık stadın içindeki ışık ama çok seçilmiyor  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı fthkzgn

İş muhalefet olmaktan çıkıp, Beşiktaş'a zarar verme noktasına geldiğinde, malum sosyal ağdaki takibimi bırakmıştım.
Çok şey kaybetmemişim demek ki.

Herşeyin dört dörtlük gittiğini düşünmüyorum, fakat özellikle futbolda olan yapılanma benim beklediğim ve istediğim bir yapılanma idi.
Nitekim tesis konusunda eski ile kıyaslacak bir çok durum söz konusu.

Ben başarılı buluyorum, lakin daha da iyi olabilir.
SEVİNMEK İÇİN, SEVMEDİK...

Çevrimdışı Efe

mamoet diye bi vinç var 1200 ton kaldırıyormuş onu getirelim olmadı çatıyı sırtlasın :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

necmi abi var mı gelişme gece çalışmasıyla ilgili :)
@Efe çatı mekaniği bitmeden gece mesaisine başlatmazlar
emekçiler tehlikeli alanlara giriyor bunu gece özellikle kontrol etmek
çok imkanlı bir şey değil çatı sabitlenene kadar öyle bir risk almazlar
diye tahmin ediyorum

Çevrimdışı drmmm

bugünkü gelişen çalışma ve önümüzdeki haftaiçi programı için açıklama olsada rahat uyusak @Necmi   @bjk_mabet

Çevrimdışı cadavra

Bi de su var baskanin soledigi giderlere iscilerimizin maasi yemesi sigortasi bunlar katilmadan soyluo konya antalya toki devlet veya taseron firma verio kuluplerden cikmio ama bizim cebimizden cikio 600 kisi calissa en az para alan 1.5 alio desek sigorta yeme icme baya bi gider var.Ayrica baskanin bugun kizdigi seyirci gelmio demesine sonuna kadar katiliorum zamani ve parasi olupta gitmeyen insanlari kiniorum bole bi takim izlenmez mi biz yeri gelio sivastan kalkip gidioz.
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2015, 00:54:07 cadavra ]

Çevrimdışı Necmi

bugünkü gelişen çalışma ve önümüzdeki haftaiçi programı için açıklama olsada rahat uyusak @Necmi   @bjk_mabet
çok fazla bir bilgim yok cumaya kadar yükselme olmayacak diye biliyorum
öncesinde yapılması gereken işler varmış şu an tamamen askıda iskelelerden kurtulmuş durumda
yarın daha detaylı bilgi alabiliriz diye tahmin ediyorum Bu gün resim ve bilgi alamadık içeri giriş
tamamen yasak ve akşam saatlerinde oldu uygun bir zaman dilimi değildi

Çevrimdışı Necmi

Bi de su var baskanin soledigi giderlere iscilerimizin maasi yemesi sigortasi bunlar katilmadan soyluo konya antalya toki devlet veya taseron firma verio kuluplerden cikmio ama bizim cebimizden cikio 600 kisi calissa en az para alan 1.5 alio desek sigorta yeme icme baya bi gider var.Ayrica baskanin bugun kizdigi seyirci gelmio demesine sonuna kadar katiliorum zamani ve parasi olupta gitmeyen insanlari kiniorum bole bi takim izlenmez mi biz yeri gelio sivastan kalkip gidioz.
Bir düzeltme yapayım kardeşim Beşiktaşın orda çalışan kadrolu eleman sayısı çok az
bütün işler taşöre edilmiş durumda ve ekiplerin mobilizasyonundan kendi firmaları sorumlu.
iş kontrolünü bile Propana bıraktılar. şantiye sorumlumuz şirin baba Beşiktaşın bünyesinde
ve onlar dışında bir kaç mühendis var onlarda stad bittikten sonra destek ekiplerinin başında
olacağı için şimdiden bütün yapıyı öğreniyorlar mekanik elektrik mühendisi gibi Birde güvenlik Beşiktaşın
kadrolu personeli bildiğim kadarıyla

Çevrimdışı cadavra

Bir düzeltme yapayım kardeşim Beşiktaşın orda çalışan kadrolu eleman sayısı çok az
bütün işler taşöre edilmiş durumda ve ekiplerin mobilizasyonundan kendi firmaları sorumlu.
iş kontrolünü bile Propana bıraktılar. şantiye sorumlumuz şirin baba Beşiktaşın bünyesinde
ve onlar dışında bir kaç mühendis var onlarda stad bittikten sonra destek ekiplerinin başında
olacağı için şimdiden bütün yapıyı öğreniyorlar mekanik elektrik mühendisi gibi Birde güvenlik Beşiktaşın
kadrolu personeli bildiğim kadarıyla
  peki stad bittikten sonra neden devam edicekler bi sıkıntı yasanirsa mudahale etmek icin mi simdiden tesekkurler

Çevrimdışı high speed dirt

Stat bittikçe Rüzgar Sağnak gibi oy avcıları piyasaya çıkıp palavra üretmeye başladı. İnşaat sektöründe aynı işlev olmak üzere 1 liralık da malzeme var, 20 liralık da. Fikret Orman kongrede 10 liralık malzeme yerine 70 liralık kaliteli malzeme alıyoruz demişti. Bu stat için paradan kaçınılmadı, en güzelini ve en iyisi yapılıyor. Zaten kongrenin denetleme kurulları var, orada tüm faturalar incelenir. Rüzgar denen adam çok merak ediyorsa hesabı kongreden muhasebe kayıtlarına göre sorsun, twitterdan artistlik yapmasına gerek yok.

Çevrimdışı drmmm

çok fazla bir bilgim yok cumaya kadar yükselme olmayacak diye biliyorum
öncesinde yapılması gereken işler varmış şu an tamamen askıda iskelelerden kurtulmuş durumda
yarın daha detaylı bilgi alabiliriz diye tahmin ediyorum Bu gün resim ve bilgi alamadık içeri giriş
tamamen yasak ve akşam saatlerinde oldu uygun bir zaman dilimi değildi

teşekkürler herkese siyah-beyaz geceler.. yarın güzel haberlerle görüşmek üzere  :eyes

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Günün özeti; çatı kalktı, bişeyler oldu ama anlamadık. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

anlaşılan bu kaldırma işlemi denidiği gibi 25 gün sürecek kaldır kontrol et kaldır kontrol et belki iskeleler falan sökülecektir en azından onlardan kurtulsak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harund1k3

Ben yine gece iddiasini aciyorum. su cati iki hafta icinde en tepeye cikmazsa ben de bu isi bilmiyorum. en fazla iki hafta veriyorum catinin tamamen kalkmasina.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

anlaşılan bu kaldırma işlemi denidiği gibi 25 gün sürecek kaldır kontrol et kaldır kontrol et belki iskeleler falan sökülecektir en azından onlardan kurtulsak  :)

1 haftada havada olacak da denildi, bakalım. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı harund1k3

muhtelemelen gece calismasi yapilmayacak kaldirma islemlerinde. en buyuk sebebi ne kadar aydinlatma olursa olsun guvenlik acisindan cok tehlikeli ikincisi halatlari ceken motorlarin acayip fazla ses cikarmasi. sabah 9-10 aksam 6-7 saatlerine kadar hareket beklemek lazim. bir de bizim forumda bir yanlis anlayis var sanirim birden 3 metre kalkacak falan gibi bir anlayis var bu yanlis sanirim. gerek krasnodar stadi gerek bursa stadinda birden buyuk hareketlerden niyade yavas yavas bir germe soz konusu. oyle de olmasi gerekiyor. cunku cekilen her halatta ki gerilim esit olarak olculmek zorunda. kisaca birden buyuk hareketler degil devamli kisa hareketler olacak.

Çevrimdışı Cengo

Son bir kaç sayfanın yoğunluğuna bakınca merak ettim, gidip okudum bi de:) Necmi'nin yazdıkları zaten çok güzel kapak'lamış konuyu yine de söylemeden edemeyeceğim; üfürüğünü rüzgar sananları sağnak yağışlı havalarda çok ciddiye almamalı bence...