Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5900746 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çünkü twitterdan takım yönetmek bunu gerektirir.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sinirlerimi  bozdu  gece  vakti.Neymiş Antalya veya  Konya stadından ne farkımız  varmış ama  maliyetimiz  onların 2--3  katıymış.Adam  resmen  iftira  atıyor yahu.Adeta  hırsızlık yapılıyor  diyor.

Çevrimdışı beşiktaşk

bugun izlediğim periscope yayınlarında yeni açık akasında mavi tırda drenaj boruları vardı siyah, büyük ihtimal zemin için

o borular geçen haftada geldi işe giderken gördüm zamanım yoktu çekemedim. ayrıca dünde tarihi duvarın orada bir yere beton dökülüyordu her gün önündne geçiyorum ama işe geç kalmıyım diye duramıyorum bi gün erken gitsem bakıcam :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

Rüzgar Sağnak efendi  karnındaki  sıkıntıyı çıkartmaya  başladı.Meğerse  resmi  yerlerden çok sayıda  şikayet  geliyormuş son günlerde  stad  hakkında  hazrete.Ondan aklınca stad maliyetine filan çamur atıyor  twittırda.

terbiyesizin teki.. twitter'da sağlam yüklendim cevap yetiştiremeyince engelledi ama beni asıl şaşırtan Cemil Kent'in de ona destek çıkması oldu
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Mustafa_UK

terbiyesizin teki.. twitter'da sağlam yüklendim cevap yetiştiremeyince engelledi ama beni asıl şaşırtan Cemil Kent'in de ona destek çıkması oldu

Yalan soyledigini yada iftira attigini nerden biliyorsunuz? Hadi o yalanci Adnan Dalgakiran eski yonetici odami yalanci?Kartal yuvalarinda yolsuzluk olmadimi?Fulyada olanlar ortada!Bu konularda cok seffaf olunmali Turkiyede hersey olur.Varsa bisey yonetim aciklama yapar hepimiz ogreniriz!

@adnandalgakiran stadı maliyeti koltuk başına 3 bin lira,Vodafone arena koltuk başına maliyeti 9 bin lira. Bu normal mi,inşaattan anlayanlara soralım

@adnandalgakiran Bize yönetimde söylenen 60 milyon dolara malolacaktı,130 milyon doları buluyor sanırım

Çevrimdışı mehmetthedum

İhraç edilse yeridir. Babasından ötürü erken üye olduğu için divan üyesi bi de bu. Sırf üye oldurulduğu  için , O sayede kürsüde konuşma imkanı bulabilen bir laf ebesi.

Kim tanır ki bunu başka türlü. Ağır işsizmidir nedir, bütün işi tweet yazmak sanırım.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı hic2222

Ülkemizdeki en önemli sorun bu zaten. Bir yerlerde kaynaksız veya bilgiye dayalı olmayan herşey rahat konusulabiliyor, bence artık hukuki zeminler oluşturulmalı,
Rüzgar Sagnakg gibiler dayanaksız ortalığı bulandiramamali, diğer taraftan bu tip söylemlere imkan vermemek açısından şeffaf olunmalı.

Ancak henüz bu şartlar olmadığına göre güvenilirliğini yitirmiş bu tarz kişileri buralarda konusmayarak onların temel hedefi olan ortalığı bulandirma maksatlı faaliyetlerine fırsat vermemiş oluruz diye düşünüyorum
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı ekrembaser

Sinirlerimi  bozdu  gece  vakti.Neymiş Antalya veya  Konya stadından ne farkımız  varmış ama  maliyetimiz  onların 2--3  katıymış.Adam  resmen  iftira  atıyor yahu.Adeta  hırsızlık yapılıyor  diyor.
İşte bu Ada'm bizim Konya Antalya stadından farkımızı bilemeyecek kadar cahil bir adam Adnan dalgakıran ile Cemil kent ise yönetimden ve kulüpten uzaklaştırılmış adamlar takım iyi giderken nerden vururuz diye düşünüyorlar Allah bildiği gibi yapsın bunları

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2015, 23:37:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bunun gibi adamlar yüzünden biz gerekli eleştiri yapmaya kalktığımızda millet aşırı savunma pozisyonuna geçip acayip tepkiler veriyor.

Eleştiri değil linç ve bok atma kültürü var çünkü ülkeden. Kıskanç milletiz, imrenmeyiz kıskanırız en büyük defomuz bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kalyoncu

Yalan soyledigini yada iftira attigini nerden biliyorsunuz? Hadi o yalanci Adnan Dalgakiran eski yonetici odami yalanci?Kartal yuvalarinda yolsuzluk olmadimi?Fulyada olanlar ortada!Bu konularda cok seffaf olunmali Turkiyede hersey olur.Varsa bisey yonetim aciklama yapar hepimiz ogreniriz!

@adnandalgakiran stadı maliyeti koltuk başına 3 bin lira,Vodafone arena koltuk başına maliyeti 9 bin lira. Bu normal mi,inşaattan anlayanlara soralım

@adnandalgakiran Bize yönetimde söylenen 60 milyon dolara malolacaktı,130 milyon doları buluyor sanırım
Çünkü birinde icraat var birinde laf ebeliği bir insana agzına geleni söyleyip sonra onun konuşmasını dinlemeden giden bir insan için çokta konuşmaya gerek yok mantık çamur at izi kalsın.Antalya ile Konya ile bizim stadı karşılaştıran adama ne denirki yiğidi öldüreceksin ama hakkını yemeyeceksin hepimizin hayalinde nasıl stad varsa ya şuda şöyle dediğimiz herşey oldu bu stadda boş hayaller satmayıp bize bugunku heyecanı kim yaşattıysa başkanından mühendisine emekçisine kim bir civi caktıysa Allah razı olsun.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Bunun gibi adamlar yüzünden biz gerekli eleştiri yapmaya kalktığımızda millet aşırı savunma pozisyonuna geçip acayip tepkiler veriyor.

Eleştiri değil linç ve bok atma kültürü var çünkü ülkeden. Kıskanç milletiz, imrenmeyiz kıskanırız en büyük defomuz bu.
aynen öyle sadece kötüyü söylemek iyi hiç birşeyi görmemek sadece bizde var :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ekrembaser

Adamın biri kuyuya taş attı ortalık karıştı milleti birbirine sokmuş millet birbirini yiyo sosyal medyada inanamıyorum. Bu kadar kolay mı insanları birbirine düşürmek.

Çevrimdışı Efe

Adamın biri kuyuya taş attı ortalık karıştı milleti birbirine sokmuş millet birbirini yiyo sosyal medyada inanamıyorum. Bu kadar kolay mı insanları birbirine düşürmek.
evet :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

onu bunu boşverinde şu oluklu uzun borular takılmaya başlanınca baya güzel görünecek çatı hele yaylar takılınca :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Maalesef Ekrem  maalesef.Şimdi gelde  ulan bu itibarsızlaştırma çabasımı  acaba diye  düşünme.Çünkü daha inşaat A.Ş  rapor  filan yayınlamadı.Rakamları bilen eden yok.Sadece tahmin yapılabilir  oda  işi bilenler yapar.Ama bunlar biranda kampanya başlattılar.

Çevrimdışı ekrembaser

onu bunu boşverinde şu oluklu uzun borular takılmaya başlanınca baya güzel görünecek çatı hele yaylar takılınca :icool:
Oluklu uzun boru diye şu boş konuşanları taksak olmaz mı

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Haklısın @Efe kardeşim.Şimdi yarın sabah  iskeleler sökülürmü??YAda  kenara  taşınırmı  nasıl olacak o işler??

Çevrimdışı cursedofdragon

Bjk_mabet kesin sahte hesap ile aramızda dolaşıyordur  :D

Çevrimdışı ekrembaser

Maalesef Ekrem  maalesef.Şimdi gelde  ulan bu itibarsızlaştırma çabasımı  acaba diye  düşünme.Çünkü daha inşaat A.Ş  rapor  filan yayınlamadı.Rakamları bilen eden yok.Sadece tahmin yapılabilir  oda  işi bilenler yapar.Ama bunlar biranda kampanya başlattılar.

Abi sana da helal olsun iyi sıkıştırmışın saçma sapan şeyler yazmış aslında stad hakkında hiçbir bilgisi olmadığı ortaya çıkmış

Çevrimdışı Efe

Haklısın @Efe kardeşim.Şimdi yarın sabah  iskeleler sökülürmü??YAda  kenara  taşınırmı  nasıl olacak o işler??
valla abi gece operasyonu konuşuldu eğer olacaksa çatı işleri gecede sürecek çatının altından iskeleleri hemen alacaklar mı bilmiyorum açıkçası ama 3 metre falan kalktığında iskeleler tamamıyle devre dışı olacak kaldırma işlemi sonuna kadar beklerler tahmnim bu çünkü kaldırma anında vinçler devre dışı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bjk_mabet kesin sahte hesap ile aramızda dolaşıyordur  :D
ses seda yok ondanda stadta olma ihtimali yüksek operasyon sürüyorsa bitmişse evindedir  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ekrembaser

valla abi gece operasyonu konuşuldu eğer olacaksa çatı işleri gecede sürecek çatının altından iskeleleri hemen alacaklar mı bilmiyorum açıkçası ama 3 metre falan kalktığında iskeleler tamamıyle devre dışı olacak kaldırma işlemi sonuna kadar beklerler tahmnim bu çünkü kaldırma anında vinçler devre dışı :)

Necmi abi gece operasyonu yapmaya gitmiş olabilir mi geçen gün ki gibi?

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Sabah 3 metre kalkmış  görürsen  şaşırma  diyorsun  yani.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Kalyoncu

Abi ağzına sağlık fena köşeye sıkıştırmışsın

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

Sabah 3 metre kalkmış  görürsen  şaşırma  diyorsun  yani.  :evillol: :evillol:
keşke görsekte şu kısır konuşmalarda bitse artık benimde canım sıkıldı kaba inşaat daha zevkliydi çatıda ilk başta güzeldi şimdi ise can sıkmaya başladı kalksında kurtulalım diğer aşamalar çatıdan sonra çocuk oyuncağı olacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK