Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5901104 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Kadir G.

Bursanin cimleri iyi duruyor bayada zaman gecti cimleri koyali, hybrid cim yok mu suan turkiyede hic bir stadda ?

Hibrit çim yok.

Çevrimdışı Kalyoncu

Şükürler olsunki kalktı ama bende bir boşluk oldu böyle anlatamıyom bir kıza platonik bağlanırsın sevgili olduktan sonra önceki önemini yitirir ya öyle oldu bende yada bana kafayı yedirmiş olabilir bu çatı :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Boyle bir seye Vodafone asla musaade etmez
Kaldiki Catinin bir Tarafinda Besiktas
Diger Tarafinda Vodafone yazacak :tabe:

Resimlerde hep sadece Vodafone yazıyor ?

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Sezer94

Cati kaldirilma islemi tamamen bittiginde koltuklar membrani bekleyecek mi ?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı sabriozyurt

Cati kaldirilma islemi tamamen bittiginde koltuklar membrani bekleyecek mi ?
Bekleyecek mis guvenlik gerekcesiyle.burda duyduklarim tamamen boyle

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı mellfred

rutin haftalık  30 cm kaldır indir yapıyorlar bence. çok şapmayın  :uyucam:

Çevrimdışı Ersoy

Bir tarafta Beşiktaş yazacak.

Yeni öğreniyorum bunu iyi olur.Sonuçta Beşiktaş'ın stadı yazsın o kadar da diyordum hep.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tedd

30 cm lik kaldırma işlemi gerçekleşti.
2-3 gün böyle beklenecek.
Sorun olmazsa kaldırma işlemi hergün takriben 3er metre devam edecek.
Tabiiki herşey yolunda gider ve hiçbir sorun çıkmaz ise...
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı Emre Ş.

36.000 vida tek tek kontrol edilmişti hatırladığım kadarıyla,şimdi yapılacak işlem hakkında bir bilginiz var mı?

Çevrimdışı empisayn

yine mi 2-3 gün beklenecek ?
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı tedd

yine mi 2-3 gün beklenecek ?

Geçen sefer sistem 30cm hareket ettirildi. Dışa doğru açıldı yani.
Kaldırma bugün oldu.
En az 3 gün kontrol sürer.
Kaldırmaya pazartesi başlanır.
Tahminimdir.

Çevrimdışı dropoon

bugun izlediğim periscope yayınlarında yeni açık akasında mavi tırda drenaj boruları vardı siyah, büyük ihtimal zemin için

Çevrimdışı binnur32

gene mi pazartesi ya pazartesi sendromunun sebebi değişti hayatımızda

Çevrimdışı high speed dirt

Statta kaldırma işlemi yapılırken, burada kaldırma işlemi yapmıyorlar diye eleştirileri okurken çok güldüm  :) Beyler kumdan kale yapmıyoruz, çok farklı ve zor bir stat çatısı yapıyoruz. Buradaki bir eksiklik veya hata ALLAH korusun tüm çatının çökmesi demektir, böyle bir şey olursa bunun hesabını forumdaki 8-10 kişi vermeyecek, başkan yönetim ve bu çatıyı yapan firma verecek nasıl verecekse o da. Çatı 1-2 hafta veya bu stat 1-2 hafta erken açılsın diye apar topar kontrolsüz çatı falan kaldırılmaz. Sabırlı olalım, ne zaman kalkması uygun ise 1 hafta mı 3 hafta mı o zaman kalksın. Yeter ki sağlam olması gerektiği gibi olsun.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Geçen sefer sistem 30cm hareket ettirildi. Dışa doğru açıldı yani.
Kaldırma bugün oldu.
En az 3 gün kontrol sürer.
Kaldırmaya pazartesi başlanır.
Tahminimdir.

Kontroller bitti hocam artık yükselişteyiz bir daha duracağı nokta kuvvetle muhtemel kirişler olur :)

Çevrimdışı Erhan

Bilgi olmadan şuraya pazartesi filan yazmayın arkadaşlar.Yarın devam edilecektir kaldırışa.

Çevrimdışı osman1903

@Necmi abi çok bilgi kirliliği var şuana kadar öğrendiklerin kadarıyla bundan sonraki aşamaları bize bi anlatır mısın? Kontrol mü edilecek yarın 3 metre mi kaldırılır kaç günde tamamen havada görürüz olayı bir toparlasanda forum bi rahatlasa

Çevrimdışı Efe

Bilgi olmadan şuraya pazartesi filan yazmayın arkadaşlar.Yarın devam edilecektir kaldırışa.
içeriden bilgi gelmeden şu olacak bu olacak demek sadece varsayım ve kendine ait bir görüş belki şuan kaldırma devam ediyor onu biliyormuyuz hayır o yüzden net bilgiler geldiğinde ona göre yorum yaparız şu pazartesi olayıda kabak tadı verdi farkındaysanız pazaretsi değil salı bugün :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı drmmm

ahada bu bamya kadar kalktı   :sevinc  :sevinc  :sevinc  :sevinc  :sevinc

Çevrimdışı tedd

Kontroller bitti hocam artık yükselişteyiz bir daha duracağı nokta kuvvetle muhtemel kirişler olur :)

inşallah:)

Çevrimdışı onurturan

ahada bu bamya kadar kalktı   :sevinc  :sevinc  :sevinc  :sevinc  :sevinc
:kop: bizim millet küçük miktardaki uzunlukları hep bu sebzeyle belirtir zaten  :kop: :kop:
haftaya kobraya bağlarız inşallah :ishock: :ishock:

Çevrimdışı harund1k3

@Efe hacım dün gece bugün için çatı saat 2 ye kadar kalkmazsa forumu bırakırım demiştim. Kaçta kalktı çatı ona göre tavır alayım d d

Çevrimdışı serti67

hacı bu neyın bamyası nası bamya laa bıze küçükken bamyayı farklıanlatmışlardı çokta kotu degılmıs😛😛😛
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

@Efe hacım dün gece bugün için çatı saat 2 ye kadar kalkmazsa forumu bırakırım demiştim. Kaçta kalktı çatı ona göre tavır alayım d d
çatını saat kaçta yükseldiğini bilmiyorum ama sen forumdan gitme sakın boş ver kalktı işte sonuçta :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK