Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5901831 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALBATROS

acaba kaldırıp bıraktılarmı yoksa 24 saat devammı edecek :alala:

Çevrimdışı Serdar

Ben demedim mi size Fransızlar bilir bu işi karışmayın diye  :evillol:  :halay:

Çevrimiçi Necmi

bu saatten sonra kimse biseyi kontrol edemez anca gözle dur devam et derler
emin olma @Efe  :evillol: :evillol:

Çevrimiçi murat

hayırlı uğurlu olsun.Allah tamamına erdirsin.30 cm den fazla gibi geldi bana

Çevrimdışı cursedofdragon

çatı kalkıncaya kadar herkes buralardaydı çatı kalkınca millet hevesini aldı gitti galiba :D

Necmi abi bugün 30 cm mi kalkıcak sadece bir bilgin varmı ?

Çevrimiçi Necmi

çatı kalkıncaya kadar herkes buralardaydı çatı kalkınca millet hevesini aldı gitti galiba :D

Necmi abi bugün 30 cm mi kalkıcak sadece bir bilgin varmı ?
:dontknow:

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

@Efe abi sen çatı tamamen iskeleden kurtulsun tamamen halatların üstünde sorunsuz durursa bir daha kolay kolay sorun çıkmaz dedin ya şimdi o aşamayı sorunsuzmu geçtik ? Bir daha problem çıkması çok düşük ihtimalmi ?

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

EFe'nin  dediğine hemen  hemen katılırım.Çünkü çatı havalandı ve artık halatlara binen yük dağılımı daha dengeli olacaktır  mantıken.Yüklemeler sırasıyla ve kontrollu bir  şekilde yapılıp yükselme devam eder Necmi.Tahminen.

Çevrimdışı Ersoy

Asıl coşkuyu kaçırmışız.Kalkmış kalkmış. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Emre Ş.

Çevrimdışı denilanz

Çatı kalmadığı zaman daha çok konuşuluyor ya. Kalktı denildi, foto gönderildi; çıt yok. Hadi hayırlı olsun. Kötümser arkadaşlara da selam olsun. "Hani kalkmazdı, ne oldu!" diyeceğim de linç edilmeyeyim.

Çevrimdışı Efe

emin olma @Efe  :evillol: :evillol:
abi isciler neyi daha kontrol edecekler vida mida daha kontrol edemezler iskeleler devre disi kalacak biraz daha yukseldimi kimse cikipta bakamaz anca vincle falan gozle kontrol olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

EFe'nin  dediğine hemen  hemen katılırım.Çünkü çatı havalandı ve artık halatlara binen yük dağılımı daha dengeli olacaktır  mantıken.Yüklemeler sırasıyla ve kontrollu bir  şekilde yapılıp yükselme devam eder Necmi.Tahminen.
onlar yapacak bir iş bulurlar Çoşkun abi
şu halatları yerine bağlamadan bence rahat yok
alttaki iskeleleri falan sökecekler

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı kadir137

Hadi hayırlı uğurlu olsun çok şükür

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı aa.aslan

Hayırlı olsun. bu işlemde başladı adım adım ard arda şampiyonluklara.
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2015, 18:39:04 aa.aslan ]
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı sozkul

Çevrimdışı kadir137

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı ahmetx

Çatı kalkıyor @Necmi abi artık basket salonunu mu konuşsak  :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sozkul

buyur abi https://twitter.com/Bjk_Mabet/status/659019692594569216

Sağolun, bir önceki sayfaya gidip bunu görmüştüm ama heyecandan algılayamamışım, alt iskelerden her tarafın bağının koptuğunu görmeyi hayal ediyordum sanırım.
ya bir tarafı kaldırmışlarsa bizi sevindirmek için  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

ben de yazılımcıyım. daha anlaşılır olsun diye akış diyagramını çıkarttım :)
Forumda herkes yazılımcı olmuş  :alala:
@insane_rc @halvetifarazi   :alala:

Çevrimdışı harunmustak

Sağolun, bir önceki sayfaya gidip bunu görmüştüm ama heyecandan algılayamamışım, alt iskelerden her tarafın bağının koptuğunu görmeyi hayal ediyordum sanırım.
ya bir tarafı kaldırmışlarsa bizi sevindirmek için  :)
Aklımdan tamda bu geciyor.  :bandit:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı cursedofdragon

Sozkul abi söyleyince içime kurt düştü resme baktım harbiden çatının bir tarafı kalkmış gibi ? siz ne düşünüyorsunuz karşı taraf kaldırılmamış gibi oysa ki çatıyı komple her tarafından eşit kaldırmak gerekmiyor mu ?

Çevrimdışı ALBATROS

evde bakır telle bir işim oldu gerçekten çok sağlam ve örgü haline getirince dahada iyi oluyor o yüzden bu staddaki halatlar çok rahat bir şekilde taşıyacaktır

Çevrimdışı Serjo

mabet: Çatı destek kubixlerden kurtuldu,850 tonluk tüm yük şuan halatlarda işlem yavaş ilerlesede kanatlanıyoruz ...

kalktı işte ,daha ne desin  :D
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.